Kitap Günü Etkinliği - Hediyeleri

Canımm beğenmene çok sevindim .Ben de alışverişi yaparken çok keyif aldım.:KK200:
Normalde kışı hiç sevmem ama bardak altlığını görünce içim ısındı desem yeridir.Sen de baktıkça aynı sıcaklığı hissedersin umarım:KK15:
Tekrar keyifli okumalar

Hissetmem mi canım, çok güzel, hiç unutamayacağım anılarım var sayenizde, öperim çokça, teşekkür ederim bir sürü. :KK60:

Kitap yurdu ilk başta aynı gün tedarik süresi yazan kitabı her nasılsa bir hafta bekletip tedarik edilemiyor diye dönüş yaptı. :KK62:

Utanıyorum :oops:o_O

Kitap yurdu ilk başta aynı gün tedarik süresi yazan kitabı her nasılsa bir hafta bekletip tedarik edilemiyor diye dönüş yaptı. :KK62:

Utanıyorum :oops:o_O

Utanılacak bir şey yok canım, elimizde olan bir şey değil, kitabı tedarik edemeyeceklerini nerden bilelim. Assolist gibi sonradan gelen kitabım da olacak. :21:

Utanılacak bir şey yok canım, elimizde olan bir şey değil, kitabı tedarik edemeyeceklerini nerden bilelim. Assolist gibi sonradan gelen kitabım da olacak. :21:

Ayy canım benim anlayışın için çok teşekkürler. Çok kibarsın. :KK200:

Eveeet günümün son kargosu da az önce elime ulaştı. :KK28:
@__ATALANTE 'm gözümü korkutan ve okumaktan sürekli caydığım bu kitabı aldığın için çok teşekkür ederim.
Kargocu elime paketi verince ağırlığını fazlasıyla hissettim ama ne yalan söyleyeyim bu hiç aklıma gelmemişti.
Benim için gerçekten büyük sürpriz oldu. :KK33:
Emeğine, yüreğine sağlık, çok keyifle okuyacağım. :KK50:
Ayrıca notun için de teşekkür ederim, deniz kokulu memleketimden kocaman öpücükler yolluyorum. :KK60:
Çok mutlu oldum. :KK200:

Eklentiler

• DSC_0191.JPG
    DSC_0191.JPG
    101,4 KB · Görüntüleme: 86
  • DSC_0192.JPG
    DSC_0192.JPG
    63,7 KB · Görüntüleme: 82
Ağustos ayı gün sahibesi olarak toplu kitap paylaşımı da yapıp Eylül'ün tatlı sahibi loliss loliss 'e bırakıyorum buraları.
Benim için çok keyifli geçti, çok mutlu oldum, kitap okumayı severim ama sizin için seçilmiş kitapları okumak ayrı güzelmiş, bu hissi doya doya yaşıyorum sayenizde.
Hepinize tekrardan çok'un en çok olduğu kadardan da çok teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız ve yolumuz iyi ki kesişmiş. :KK200:
Bir sürü bir sürü kitabım oldu. La la la. :KK75:

Eklentiler

• DSC_0193.JPG
    DSC_0193.JPG
    78,7 KB · Görüntüleme: 100
Eveeet günümün son kargosu da az önce elime ulaştı. :KK28:
@__ATALANTE 'm gözümü korkutan ve okumaktan sürekli caydığım bu kitabı aldığın için çok teşekkür ederim.
Kargocu elime paketi verince ağırlığını fazlasıyla hissettim ama ne yalan söyleyeyim bu hiç aklıma gelmemişti.
Benim için gerçekten büyük sürpriz oldu. :KK33:
Emeğine, yüreğine sağlık, çok keyifle okuyacağım. :KK50:
Ayrıca notun için de teşekkür ederim, deniz kokulu memleketimden kocaman öpücükler yolluyorum. :KK60:
Çok mutlu oldum. :KK200:

Canım benim, bende anlayışın için çok teşekkür ediyorum. Güzel kalpli arkadaşım benim. İyi günlerde oku kitaplarını. Okudukça bizi hatırla. :KK200:

Canım benim, bende anlayışın için çok teşekkür ediyorum. Güzel kalpli arkadaşım benim. İyi günlerde oku kitaplarını. Okudukça bizi hatırla. :KK200:

Rica ederim canım.
Okudukça hatırlayacağım, okumam bittikten sonra da onlara baktıkça hatırlamaya devam edeceğim, olur da evde olmazsam da aklıma getirip yüzümde gülümsemeyle yine anımsayacağım. :KK200:
Bu konuna hiç şüphem yok.

Tekrardan teşekkür ederim hepinize. :KK15:

güle güle okuyun kuzum Miroşumla beraber
sosyal delik kitabını da hediye yollamışlar nedir ne değildir hiç bilmiyorum :skandal:
Aa kitapyurdu kırk yılın başı güzellik mi yaptı yani:KK70:
Ne yalan söyleyim dedim bu hediyedir :KK23:

loliss loliss güle güle oku loliss. Miraya krep eşliğinde kitabını okur artık :)
melinda ile Dublörün Dilemması için kapışmıştık:cool:
Tahmin ettim onun için kapıştıpınızı:bicak:
Krebi de çok sever :)

Dün gelen güzellerime kavuştum:21:
Bayramdan önce olmadı ama beni çok mutlu etti
Kim gönderdi bilemedim (ama bi tahminin var:oops:) güzel gören gözlerinden öperim:KK36::KK36::KK36:

Eklentiler

• P_20160921_133128.jpg
    P_20160921_133128.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 67
  • P_20160921_132616.jpg
    P_20160921_132616.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 62
X