Kitap Günü Etkinliği - Hediyeleri

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpeg
    image.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpeg
    image.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 60
Kendisine hediye gonderdigim ve tesekkur eden herkese sesleniyorum burdan:KK48:

Hayatimin bu doneminde her sey cok ust uste geldigi icin istedigim gibi vakit ayirip istedigim gibi ozenemedim. Internet sorunum oldu. Genelde telefondan siparis verdim ve benim telefonla alakali bir sorun saniyorum ki paketleme secenegini isaretleyemedim. Cogu zaman goremedim zaten cikmadi. Nolur kusuruma bakmayin. Hem vakit ayiramadigim icin hem de biraz sizlerin yaninda ozensiz kaldigi icin. Muhabbete katilirim diyordum o da olmadi..
Rica ederim hepiniz guzel gunlerde huzurla okursunuz insallah. :KK68:
Cok keyifle sectim her kitabi:KK200:

Kendisine hediye gonderdigim ve tesekkur eden herkese sesleniyorum burdan:KK48:

Hayatimin bu doneminde her sey cok ust uste geldigi icin istedigim gibi vakit ayirip istedigim gibi ozenemedim. Internet sorunum oldu. Genelde telefondan siparis verdim ve benim telefonla alakali bir sorun saniyorum ki paketleme secenegini isaretleyemedim. Cogu zaman goremedim zaten cikmadi. Nolur kusuruma bakmayin. Hem vakit ayiramadigim icin hem de biraz sizlerin yaninda ozensiz kaldigi icin. Muhabbete katilirim diyordum o da olmadi..
Rica ederim hepiniz guzel gunlerde huzurla okursunuz insallah. :KK68:
Cok keyifle sectim her kitabi:KK200:

Cevap veriyorum:)

Ben özensiz bir hediye aldığımı hiç düşünmedim ki zaten öyle bir durum da yok.Benim için listeden kitap seçip severek alman göndermen bile yeterli.

Hayatımdaki zorluklar çarçabuk geçsin dilerim:KK200:

Cevap veriyorum:)

Ben özensiz bir hediye aldığımı hiç düşünmedim ki zaten öyle bir durum da yok.Benim için listeden kitap seçip severek alman göndermen bile yeterli.

Hayatımdaki zorluklar çarçabuk geçsin dilerim:KK200:
Boyle dusunmene cok sevindim. Ben daha farkli hayal etmistim. Daha cok muhabbetin icinde olurum diye dusunmustum. Hediye paketlerini secerim hep notlar yazarim demistim ama istedigim kadar ozenli olamadi malesef. Sanki gorev verilmis de kitap almis gondermis gibi gordum kendimi disardan. Asla boyle hissetmedim tabii ki cok keyifle mutlu heyecanli sectim hepinizin kitaplarini. :KK200:

Cok tesekkur ediyorum guzel dilegin icin:KK68:

Benden :oops:
Benimle ilgili bi sıkıntı sanırım, telefondan girip sipariş verince not yazamıyorum kusura bakmayın :skandal:

X