- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gurur ve Onyargi, Cocuklugun Soguk Geceleri minervadan. Digerleri de benden gizcimEveet bugünün son kargosunu da teslim aldım.
İçinden not çıkmadı o yüzden kimlere ait bilemedim.
İsme teşekkürümü o yüzden sonra tekrardan yapacağım.
Bir sürü çok güzel kitabım oldu, her biri özel yazar benim için, çok keyif alarak okuyacağıma eminim.
Çok çok teşekkür ediyorum, emeklerinize sağlık.
Gurur ve Onyargi, Cocuklugun Soguk Geceleri minervadan. Digerleri de benden gizcim
Not olayini yapamiyorum telefondan cok uzgunum
Keyifle okuman dilegiyle
Yok canım üzgün olacak bir durum, ben sadece bilemedim kimden olduğunu ondan belirttim.
Çok teşekkür ediyorum hem sana hem de minerva1988 ya tekrardan.
Merak ettiğim kitaplardı, çok sevindim, keyifle okuyacağım.
Bu not durumu malesef icime dert olmus durumda. Hemen hemen kimseye yazamadigim icin..
Rica ederim canim begenirsin umarim
kalinkaselin in cicileriHafta sonunun geçmesiyle elime bir kargo geldi yine, aksiyona kaldığım yerden devam.
Yalnız içinden not çıkmadı, kimden olduğunu bilemedim.
Çok teşekkür ediyorum, Hakan Günday'ı çok severim, eksik birkaç kitabı vardır okumadığım, bu da onlardan biriydi, çok güzel yorumlar vardı, merak ediyordum çok, sayende keyifle okuyacağım.
Diğer kitabın yazarını ilk defa okuyacağım, hep gördüğüm hatta filmi olan bir kitapla kendisinin dünyasına gireceğim için de heyecanlıyım.
Tekrardan çok teşekkür ediyorum bu güzel ciciler için. Adı öğrendiğimde tekrar isme teşekkürü bir borç bilirim.
kalinkaselin in cicileri
Gızcığım ben not yazmayı unutmuşum ya....
Kusuruma bakma lütfen ....
Güle güle oku ... kitap yurdu biraz geciktisede ay bitmeden elinde olmasına çok sevindim:)
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü kargomu azıcık gecikmeli ekliyorum. Ben dışardayken gelmiş, o yüzden anca girip ekleyebildim.
Bu güzel cicilerim sevgili Skosnob 'tan.
Canım çok teşekkür ediyorum, seçimlerin beni çoook mutlu etti.
Notre Dame'in Kamburu'nu uzun zamandır merak ediyordum, hep konuşulan klasiklerdendir ve hoş yorumlar okumuştum, sayende en kısa zamanda okumuş olacağım. Diğer kitabımı da keyifle okuyup Jack London'ın yazım tarzını hatırlamış olacağım.
Belirtmeden geçemeyeceğim bir şey de o bardak altlığına tek kelimeyle ba-yıl-dım! Kullanmaya kıyamam ben onu, bakıp mutlu olmalık o, anı kutuma kaldırdım hemen, gülümsemeyle hatırlayacağım.
Son olarak tekrardan uzun uzun teşekkür ederim, emeğine sağlık canım.