Kitap Günü Etkinliği - Hediyeleri

Kaç gündür toplu foto koymaya çalışıyorum, telefondan olmuyor.

Sonunda bilgisayardan girip ekleyebildim:)
FullSizeRender.jpg

Eveeeeet ilk kargom geldi, bu kadar çabuk beklemiyordum, çok şaşırdım. :KK37:

_meLinDa_ _meLinDa_ canımm çok teşekkür ederim bu güzel kitapların ve de beni mest olmuş şekilde gülümseten notun için. :KK60:
İyi ki tanımışım seni, yollarımızın hep bir şekilde kesişmesi dileğiyle.. :dua:

Bu arada yeni kitap seçimim senin cicilerinden olacak, şu an onlarla sevgi dolu bakışıyoruz.
Tekrardan güzel yüreğine ve de emeğine sağlık canım. :KK200:

Eklentiler

• Gizz.jpg
    Gizz.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Gizzz.jpg
    Gizzz.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Gizz.jpg
    Gizz.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Gizzz.jpg
    Gizzz.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 54
Eveet 2. kargom da bugün geldi. :KK73:
soslusarma soslusarma
'm çok çok teşekkür ederim bu kıymetliler için.
Senin için kıymetli olan bu kitaplar artık benim için de çok özeller. Her okuduğumda herhangi bir satırda mutlaka aynı hisleri paylaşacağımızdan eminim.
Muhteşem Gatsby'i listeye eklerken en kısa zamanda benim olur inşallah demiştim, gerçekten de oldu. :21:
Güzel yüreğine, kalemine sağlık canımcım. :KK60:
En kısa zamanda okunacak sayfalarım da belli oldu bu kargoyla.

Eklentiler

• DSC_0179.JPG
    DSC_0179.JPG
    83,6 KB · Görüntüleme: 48
  • DSC_0180.JPG
    DSC_0180.JPG
    75,7 KB · Görüntüleme: 51
Bugünü de boş geçmedim ve az önce kargom geldi. :KK28:

loliss loliss
'cim canım çok teşekkür ederim, şu an mutluluktan havalara uçuyorum.
Kitaplarım çok güzeller, hem sayende bu ayın klasiği belli oldu, yanına da klasiğin ağırlığını dağıtacak bir kitap, daha ne isterim ki. :KK200:
Tekrardan emeğine, yüreğine sağlık tatlı öğretmenim. Seni ben pek çok pek çok severim. :KK60:

Eklentiler

• DSC_0181.JPG
    DSC_0181.JPG
    75,6 KB · Görüntüleme: 48
  • DSC_0182.JPG
    DSC_0182.JPG
    77,5 KB · Görüntüleme: 44
Eveet bugünün son kargosunu da teslim aldım.
İçinden not çıkmadı o yüzden kimlere ait bilemedim. :110:
İsme teşekkürümü o yüzden sonra tekrardan yapacağım. :KK36:
Bir sürü çok güzel kitabım oldu, her biri özel yazar benim için, çok keyif alarak okuyacağıma eminim.
Çok çok teşekkür ediyorum, emeklerinize sağlık. :KK200:

Eklentiler

• DSC_0183.JPG
    DSC_0183.JPG
    64 KB · Görüntüleme: 43
Eveet bugünün son kargosunu da teslim aldım.
İçinden not çıkmadı o yüzden kimlere ait bilemedim. :110:
İsme teşekkürümü o yüzden sonra tekrardan yapacağım. :KK36:
Bir sürü çok güzel kitabım oldu, her biri özel yazar benim için, çok keyif alarak okuyacağıma eminim.
Çok çok teşekkür ediyorum, emeklerinize sağlık. :KK200:
Gurur ve Onyargi, Cocuklugun Soguk Geceleri minervadan. Digerleri de benden gizcim:KK54:

Not olayini yapamiyorum telefondan cok uzgunum:KK43::kızgın:

Keyifle okuman dilegiyle:KK36:

Gurur ve Onyargi, Cocuklugun Soguk Geceleri minervadan. Digerleri de benden gizcim:KK54:

Not olayini yapamiyorum telefondan cok uzgunum:KK43::kızgın:

Keyifle okuman dilegiyle:KK36:

Yok canım üzgün olacak bir durum, ben sadece bilemedim kimden olduğunu ondan belirttim. :KK50:
Çok teşekkür ediyorum hem sana hem de minerva1988 minerva1988 ya tekrardan.
Merak ettiğim kitaplardı, çok sevindim, keyifle okuyacağım. :KK200:

Yok canım üzgün olacak bir durum, ben sadece bilemedim kimden olduğunu ondan belirttim. :KK50:
Çok teşekkür ediyorum hem sana hem de minerva1988 minerva1988 ya tekrardan.
Merak ettiğim kitaplardı, çok sevindim, keyifle okuyacağım. :KK200:

Bu not durumu malesef icime dert olmus durumda. Hemen hemen kimseye yazamadigim icin..
Rica ederim canim begenirsin umarim:KK200:Hoppa

Dünkü sessizliğin ardından bugün kapımı çalan kargo beni aşırı mutlu etti. :KK73:
Y yesil_zeytin_ canım çok teşekkür ediyorum bu güzel kitaplar için. :KK200:
Patasana'yı çok övmüşlerdi, o yüzden bayadır okumak istiyordum, karakterin adını her gördüğüm sayfada seni hatırlayarak okuyacağım bu enfes kitabı, Hayvan Çiftliği'ni çok önceden okumuştum ama kitap yoktu elimde, bu vesileyle hem kütüphanemde yerini alacak hem de ben tekrardan okuyup unuttuklarımı hatırlayacağım.
Güzel notun ve de emeğin için tekrardan teşekkürler. :KK68:

Eklentiler

• DSC_0184.JPG
    DSC_0184.JPG
    53,1 KB · Görüntüleme: 52
  • DSC_0185.JPG
    DSC_0185.JPG
    72,7 KB · Görüntüleme: 57
Ben gelir gelmez açıp baktım kargoma ama buraya koymam azıcık gecikti. :KK23:
xyzt-5544 xyzt-5544 'cım çok çok teşekkür ediyorum, hepsine ba-yıl-dım! :KK200:
Çocuk Kalbi'nin bende yeri çok ayrıdır, İtalyancasını okumuştum, beni çok etkilemişti, şimdi tekrardan okumak bana ayrı tat verecek, içimdeki çocuk için çok güzel seçim. :KK19:
Martı'yı o kadar çok duydum ve de yorumlarda okudum ki artık okuma zamanım geldi de geçiyordu, sayende artık zaman durdu ve ben okuyacağım. Diğer kitap hakkında fikrim yok, çok gözüme çarpıyordu son zamanlarda, sen sevdiysen vardır sebebi diyerek daha bir istekle elime alacağım.
Tekrardan çok teşekkür ediyorum, içimdeki çocukla çokça öperiz seni. :KK15:

Eklentiler

• DSC_0186.JPG
    DSC_0186.JPG
    64,6 KB · Görüntüleme: 52
  • DSC_0187.JPG
    DSC_0187.JPG
    90 KB · Görüntüleme: 50
Hafta sonunun geçmesiyle elime bir kargo geldi yine, aksiyona kaldığım yerden devam. :KK28:
Yalnız içinden not çıkmadı, kimden olduğunu bilemedim. :KK23:
Çok teşekkür ediyorum, Hakan Günday'ı çok severim, eksik birkaç kitabı vardır okumadığım, bu da onlardan biriydi, çok güzel yorumlar vardı, merak ediyordum çok, sayende keyifle okuyacağım.
Diğer kitabın yazarını ilk defa okuyacağım, hep gördüğüm hatta filmi olan bir kitapla kendisinin dünyasına gireceğim için de heyecanlıyım.
Tekrardan çok teşekkür ediyorum bu güzel ciciler için. :KK200: Adı öğrendiğimde tekrar isme teşekkürü bir borç bilirim. :KK60:

Eklentiler

• DSC_0188.JPG
    DSC_0188.JPG
    85,1 KB · Görüntüleme: 41
  • DSC_0189.JPG
    DSC_0189.JPG
    74,9 KB · Görüntüleme: 47
Hafta sonunun geçmesiyle elime bir kargo geldi yine, aksiyona kaldığım yerden devam. :KK28:
Yalnız içinden not çıkmadı, kimden olduğunu bilemedim. :KK23:
Çok teşekkür ediyorum, Hakan Günday'ı çok severim, eksik birkaç kitabı vardır okumadığım, bu da onlardan biriydi, çok güzel yorumlar vardı, merak ediyordum çok, sayende keyifle okuyacağım.
Diğer kitabın yazarını ilk defa okuyacağım, hep gördüğüm hatta filmi olan bir kitapla kendisinin dünyasına gireceğim için de heyecanlıyım.
Tekrardan çok teşekkür ediyorum bu güzel ciciler için. :KK200: Adı öğrendiğimde tekrar isme teşekkürü bir borç bilirim. :KK60:
kalinkaselin kalinkaselin in cicileri :spor:

Gızcığım ben not yazmayı unutmuşum ya....
Kusuruma bakma lütfen ....
Güle güle oku ... kitap yurdu biraz geciktisede ay bitmeden elinde olmasına çok sevindim:)

Gızcığım ben not yazmayı unutmuşum ya....
Kusuruma bakma lütfen ....
Güle güle oku ... kitap yurdu biraz geciktisede ay bitmeden elinde olmasına çok sevindim:)

Yok canım ne kusuru, tekrardan teşekkür ederim, ben çok mutluyum kitaplarımla, hem hepsi farklı günlerde geliyor ve ben her gün heyecan yaşamış oluyorum sayenizde, öperim çokça, yüreğine sağlık. :KK200:

İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü kargomu azıcık gecikmeli ekliyorum. :KK22: Ben dışardayken gelmiş, o yüzden anca girip ekleyebildim.
Bu güzel cicilerim sevgili Skosnob Skosnob 'tan. :21:
Canım çok teşekkür ediyorum, seçimlerin beni çoook mutlu etti.
Notre Dame'in Kamburu'nu uzun zamandır merak ediyordum, hep konuşulan klasiklerdendir ve hoş yorumlar okumuştum, sayende en kısa zamanda okumuş olacağım. Diğer kitabımı da keyifle okuyup Jack London'ın yazım tarzını hatırlamış olacağım.
Belirtmeden geçemeyeceğim bir şey de o bardak altlığına tek kelimeyle ba-yıl-dım!:KK200: Kullanmaya kıyamam ben onu, bakıp mutlu olmalık o, anı kutuma kaldırdım hemen, gülümsemeyle hatırlayacağım.
Son olarak tekrardan uzun uzun teşekkür ederim, emeğine sağlık canım. :KK19:

Eklentiler

• DSC_0190.JPG
    DSC_0190.JPG
    69,2 KB · Görüntüleme: 47
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü kargomu azıcık gecikmeli ekliyorum. :KK22: Ben dışardayken gelmiş, o yüzden anca girip ekleyebildim.
Bu güzel cicilerim sevgili Skosnob Skosnob 'tan. :21:
Canım çok teşekkür ediyorum, seçimlerin beni çoook mutlu etti.
Notre Dame'in Kamburu'nu uzun zamandır merak ediyordum, hep konuşulan klasiklerdendir ve hoş yorumlar okumuştum, sayende en kısa zamanda okumuş olacağım. Diğer kitabımı da keyifle okuyup Jack London'ın yazım tarzını hatırlamış olacağım.
Belirtmeden geçemeyeceğim bir şey de o bardak altlığına tek kelimeyle ba-yıl-dım!:KK200: Kullanmaya kıyamam ben onu, bakıp mutlu olmalık o, anı kutuma kaldırdım hemen, gülümsemeyle hatırlayacağım.
Son olarak tekrardan uzun uzun teşekkür ederim, emeğine sağlık canım. :KK19:

Canımm beğenmene çok sevindim .Ben de alışverişi yaparken çok keyif aldım.:KK200:
Normalde kışı hiç sevmem ama bardak altlığını görünce içim ısındı desem yeridir.Sen de baktıkça aynı sıcaklığı hissedersin umarım:KK15:
Tekrar keyifli okumalar

X