Kitabn Kapak Tasarm Sizin iin nemli midir?

Kapak tasarımının güzel olmasını severim
ama dümdüz de olsa okumamı etkilemez, aynı ilgiyle okurum...

kitabın dışından çok içi önemlidir benim için

evet, önemlidir.Kapağı güzelse mutlaka elimi atarım.Dış tanıtımına bakarım.
Bazen yanılgıya düştüğümü anlıyorum ama :)
Aşk tam benlik bir dizayn daydı.Ama hayal kırıklığına uğratmadı beni.

Kapağının etkileyici olması kitabı almamda etken oluyor bazen...

Genelde kitabın arkasında bulunan yarım özeti
eğer o özet ilgimi çekecek derecede güzel yazılmışsa ve kitap kapağı ona göre güzelse alırım
:teytey:

kitabın kapağı da içeriği kadar önemli bence, kitabın kapağını beğenirsem kitaba ısınıp okumak için sabırsızlanıyorum..soğuk itici bir kapağı varsa başlamak gelmiyor içimden..
sadece kapak için kitap da almam..ama içerik iyiyse zaten kapağa da gereken özeni vermek gerek..
renklerin üzerimizdeki etkisi yadsınamaz bence :)) örneğin genelde hepimiz çikolata alırken kırmızı turuncu ambalajlıları tercih ederiz çünkü bu renkler psikolojik olarak karın acıktırır daha bi albenisi vardır, mavi ambalajlı çikolatları satın almam genelde..

Son düzenleme:
kitapla aramda bi etkileşim oluşması için kapağın ilgi çekici olması lazım. eğer ismiyle ve tasarımıyla ilgimi çekebilmişse arkasını okurum..

tabiki çok önemli.kitapçıda kitap bakıyorum meesela ilgimi daha çok anlamlı ve güzel tasarımı olan kitaplar çeker.

tasarımı ilgimi çeker tabiki
ama beklediğim bi kitapsa kapak önemli değildir.

Genelde kitabın arkasında bulunan yarım özeti
eğer o özet ilgimi çekecek derecede güzel yazılmışsa ve kitap kapağı ona göre güzelse alırım
:teytey:

Aynen :))

O özet öenmlidir benim için.. Orasını okuduktan sonra beni sarmamışsa almam o kitabı....

Kitabın kapağu tasarımı önemli değildir benim için...

eveeet kaydirigubbakcemile3
mesela kapak tasarimlari ilgimi cektigi icin gece evi serisine baslicam :))

ama tabi kapağına aşık olupta arkasında siyasetle ilgili bi kitap yazıyosa hemen bırakırım sempatiksalakcinni

bilerek arayarak aldığım bi kitapsa hayır ama raflarda gezinirken en başta ilgilimizi çeken kapaklar burası doğru.. kapağa da önem vermek yanlış değil;kapak tasarımı yapabilmek için ders alan milyonlarca grafik öğrencisi var..demek ki gayet de önemli..kapağa göre kitap seçilmese de kapağı kendini seçtiren kitaplar öne çıkıyor:)

Kapak tasarımı güzel olsa iyi olur tabi ama beğenmesem de hiç farketmez.
İçerik önemli benim için.

Tabiki de önemlidir kitabı rafta görünce sadece dışını inceleyebilirsin, içeriği hakkında çok az bilgiye sahip olabilirsin. Yani kapak kitaba beni yönlendiren şeydir. Aynen misafir kıyafetiyle karşılanır, konuşmasıyla uğurlanır gibiyerimseniben

başkasının mutlaka oku dediği bi kitapsa önemli değil ama kendim karar verip alıcaksam kapağın albenisi olmalı.

ne yazıkki benim için çok önemli.ister istemez etkileniyorum kapaktan.ama eger bi kitaba takmışşam kapagı aldırış etmiyorum elbette (:

Maalesef önemlidir.

Dışına bakıp da kitaba ön yargıyla yaklaşmak saçma olsa da kapağında insan yüzleri olanlara yüzüm ekşiyerek başlıyorum.

Back