Kitabn Kapak Tasarm Sizin iin nemli midir?

Kapak taa ötelerden beni kendine çeker vede
ben onu elime alarak okurum...........................

yok değil ama adına bakıyorum. bazen çok güzel ad koyuyolar ama fos çıkıyo

ön kapağından çok arka kapağı daha çok dikkatimi çekiyor yazar biyografisi ve kitabın içeriği

Geçen gün kapağı o kadar güzel bir kitap buldumki
tam aradığım kitaptı..................................

Mesela Dan Brown'un yeni kitabı çok ilgimi çekti.Ama şu an
ingilizce.Umarım türkçe basımı olurda yakın zamanda görselliği
müthiş olan bu kitabı okuma fırsatını yakalarız......................................

kitabın kapağıda ilk dikkatinizi çekmek için önemli oluyor ama tabi konusu anlattıkları daha önemli bence

benim içinde içerik önemli ama içeriği hakkında hiç bi bilgim yoksa kapağına bakarım arkasında yazanları okurum ilgimi çekerse alırım

kapitalizmin tüketim araçlarından biri görsellik malesef araştırmalar kapağının önemli olduğunu söylüyor..ben seçim yaparken arka kapağına bakıyorum az çok ipucu veriyor.

Açıkcası pek de önemli değil kapağı genelde içeriğini araştırıp da kitap aldığım için... Ama ilk olarak bakacaksam arka kapağındaki yazılara ve biraz da içine göz atıyorum ilgimi çekmişse alıyorum...

benim için önemli ilk eğer bilmediğim bir kitap ise ( yazarı, içeriği hakkında bilgim yoksa) önce adı dikkatimi çeker sonra kapağına bakarım, sonra arka kapağını okurum, daha sonra içini karıştırırım.

bence kapak tasarımı çok önemli.

benim için önemli ilk eğer bilmediğim bir kitap ise ( yazarı, içeriği hakkında bilgim yoksa) önce adı dikkatimi çeker sonra kapağına bakarım, sonra arka kapağını okurum, daha sonra içini karıştırırım.

bence kapak tasarımı çok önemli.

kaydirigubbakcemile5

Benim için kapağı değil içeriği önemli. Araştırmadığım hakkında bilgi sahibi olmadığım bir yazarın zaten kitabını almam; ilgimi çeken bir konunun ya da üslubunu sevdiğim bir yazarın da kitabının kapak tasarımı ile ilgilenmem. ıyi bir kitabın kapak tasarımı ile görsel yönden kendini satmasına gerek yoktur=)

İçeriğini bilerek almak istediğim bi kitapsa önemsemem kapağı ama ne olursa olsun ilk başta dış görünüşü de önemlidir.. Dış görünüşü ilgi çekici olmalı ki benim de ilgimi çeksin:delphin:

görsellik her zaman önemlidir bunu biliyoruz
ama her güzel kapaklı kitabı içeriğini bilmeden almam tabi...

Eğer özellikle bilerek alıcağım bi kitapsa kapak önemli değil.Ama dikkatimi ilk çekicek şey tabi ki kapaktır raflarda dolaşırken...

ben de aynen katılıyorum sana cnm kitabın kapağı beni çekerse hemen elime alır incelerim ama bilerek aldığım bir kitapsa fiziksel özellikleri önemli değildir guclubacismile

raftan kitap seçerken ön kapak önemli.farklı canlı renkler dikkat çekici oluyor.bence en önemlisi arka kapakta yazanlar.

içeriği kadar önemli ama sadece kapak için bir kitap almam =)

Back