- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.241
Süper benim sınavım var ocağın 3 nde en fazla 5 tane okuyabilirimama kaç günüdr bir kitabı okuyamamıştım valla iyi olduşimdilik 4 kitap oldu bakalım hatta aşk ve gururu da okudum sonuçta daha ayın başındayız ve 5 oldu bu ay geçen ayın telafisini yapıyorum
2 sinide okudum sherlockun 3 kitabı var bendeelimde iki kitap kaldı okunacak geçengün a101 den aldım 4 er liraya ikisini de
küçük mucizeler dükkanı
ve sherlock holmes ölüm vadisi
ya bitmişti kız alacaktım hepsini2 sinide okudum sherlockun 3 kitabı var bende
Evet film izliyormuş gibiya bitmişti kız alacaktım hepsinineyse buda olur bir kitabını daha okumuştum güzel oluyor
evet neyse ben gideyim yiyecek bişeyler hazırlayım acıktım sabahtan beri kitap okuyorum yaEvet film izliyormuş gibi
Aa merhabaFeraceli aa merhaba :) deadline o kantahlili sorusunu ben sormamistim. Ben de unutkanlik hamilelik sonrasi durum. Tahlillere heep baktim ama bir sey vikmadi. Ne b ne demir hicbiri eksik degilmis. Ama brn eksik hissediyorum. Psikolojik heralde.
Okunmayi bekleyenlerden biri de bogurtlen kisi. Oyle guzeller guzeli puskullu ayraci ile duruyordu dolapta. 1 gunluk kitapsa ben de okuyayim. Belki gaza gelirim. Ahh nerede eski ben. Yilda 3 kitap bitiremiyorum simdi.
Yesa2 hosgeldin. Sarin makaraya. Sen neden gittin bakiim ya geri gel. Bak 50 sayfa kitap odevi vericim haftalikAa merhaba
Böğürtlen kışını ben çok beğendim canım okumalısın kesinlikleFeraceli aa merhaba :) deadline o kantahlili sorusunu ben sormamistim. Ben de unutkanlik hamilelik sonrasi durum. Tahlillere heep baktim ama bir sey vikmadi. Ne b ne demir hicbiri eksik degilmis. Ama brn eksik hissediyorum. Psikolojik heralde.
Okunmayi bekleyenlerden biri de bogurtlen kisi. Oyle guzeller guzeli puskullu ayraci ile duruyordu dolapta. 1 gunluk kitapsa ben de okuyayim. Belki gaza gelirim. Ahh nerede eski ben. Yilda 3 kitap bitiremiyorum simdi.
Ilk onu sececem. Ben fi yi begenmemistim asiri cinsellikten. Ama ci daha guzel. Pi daha da guzel.Böğürtlen kışını ben çok beğendim canım okumalısın kesinlikle
Yesa2 hosgeldin. Sarin makaraya. Sen neden gittin bakiim ya geri gel. Bak 50 sayfa kitap odevi vericim haftalik
Bu kitaptaki cinsellik beni rahatsız etmediği açıkcası çünkü verilmek istenen mesajlar bu yolla veriliyor o yüzden beğendim kitabı okumaya devamIlk onu sececem. Ben fi yi begenmemistim asiri cinsellikten. Ama ci daha guzel. Pi daha da guzel.
yaa bende iki aydır dolapta bekletiyordum kitabı dün dedimki bir başlayayım çok hoşuma gitti bir geçmişe bir günümüze geçiyor yazar ama o kadar güzel harmanlamışki acaba ne oldu diye kafan iki yerde kalıyor su bölümüde okuyum bunuda okuyum ya acaba ne oldu derken kitabı bitirdim çok çok güzel ve hoşuma gitti çok duygulandım okurken okumalısın kesinlikleFeraceli aa merhaba :) deadline o kantahlili sorusunu ben sormamistim. Ben de unutkanlik hamilelik sonrasi durum. Tahlillere heep baktim ama bir sey vikmadi. Ne b ne demir hicbiri eksik degilmis. Ama brn eksik hissediyorum. Psikolojik heralde.
koza konusu ne bu kitapların heryerde görüyorum merak ettimFi 250. sayfalardayımBen buu kitabı cidden çok sevdim ama sınavlarım dolayısıyla askıya aldım çok okuyamıyorum belki akşama okurum azcık
Canım böyle net bir konusu yok genelde erotizm kullanılarak felsefik şeyler, insanların iç dünyaları anlatılıyo bir neviyaa bende iki aydır dolapta bekletiyordum kitabı dün dedimki bir başlayayım çok hoşuma gitti bir geçmişe bir günümüze geçiyor yazar ama o kadar güzel harmanlamışki acaba ne oldu diye kafan iki yerde kalıyor su bölümüde okuyum bunuda okuyum ya acaba ne oldu derken kitabı bitirdim çok çok güzel ve hoşuma gitti çok duygulandım okurken okumalısın kesinlikle
koza konusu ne bu kitapların heryerde görüyorum merak ettim
anladım canım teşekkür ederim dursun bakalım bir alıp denerim bende belki şimdi kitaplarım var nasılsa teşekkür ederimCanım böyle net bir konusu yok genelde erotizm kullanılarak felsefik şeyler, insanların iç dünyaları anlatılıyo bir neviBen de ilk kitaptayım ama ben çok beğendim okudum yorumlara göre seven çok beğeniyo sevmeyen de hiç sevmiyo çünkü erotizm ağırlıklı gibi ilk kitapp ama verilen mesajlar çok anlamlı geldi bana Bak sana kitabın arka kapağını atayım Eki Görüntüle 1715572