- 9 Ocak 2015
- 19.293
- 80.203
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.261
Mihmandarı 15 tatilde ablama gidince mutlaka okucam iskender pala candır Caaaan3 kitap birden okuyorum ya çölde kalan bedevi gibiyim buldugum tüm kitaplara başladım yagelelim yorumlarıma
Eki Görüntüle 1723628
Göçebe kitabını daha çok uçurtma Avcısı gibi falan diye beklemistim arka kapak yazısından ama öyle olmadı sadece 1 ortak kahraman var doğmasına büyümesine hep bir yerlerde var ama kitap küçük hikayelerden oluşuyor gibi bu kahramanları da her seferinde yolları kesısıyor Pakistan Afganistan sınırında göçebe yaşayan asiretlerin küçük öyküleri diyim sırf meraktan bitirdim değişik bir kitap
Eki Görüntüle 1723633 iskender pala yi ilk başlarda çok karışık bulsam da sonradan çok sevdim bu kitapta çok güzel başladı daha 30. Sayfadaki ama çok hoşuma gitti Eyüp sultani Peygamberimizin dönemini okumak falan çok etkileyici ilk bölüm Hz ebubekir ağzından bakalım ilerde ne olacakEki Görüntüle 1723636
Cengiz Aytmatov en sevdiğim yazarlardan beyaz gemi gün olur Asra bedel ve toprak ana yi okuyup sevmiştim bu kitapta 3 hikâyeden oluşuyor tarzını konularını seviyorum zaten okunması gereken bir yazar bence
Oku bence de bakalım ya bende daha başındayim hepsinden 10 15 sayfa okuyorumMihmandarı 15 tatilde ablama gidince mutlaka okucam iskender pala candır Caaaan
Benim gibisin bende çok nadir kitapları yarım bırakırım içim elvermezOku bence de bakalım ya bende daha başındayim hepsinden 10 15 sayfa okuyorumgerçi göçebe bitmek üzere bitsin istiyorum çok sarmadi birakirsam okumam daha
Başarılar canım sınavda; )1.Küçük mucizeler dükkanına dönüş:1.ci kitabın devamı süpe süper süper bu seriye baaayıııldım o kadar akıcı ve sürükleyiciki gün içonde ayy acaba lidya naptı diyordum
Okunmalı mutlaka
2.Piruze ve Oğullarıiruzeyi okuyunca ikinci kitabını hemen listeme eklemiştim.ne temiz kalpliyim Kurstaki ablada varmış kitap sana getirim kız haftaya didi Ben o an zıplıcaktım az daha kitap geldi bir solukta bizi naşasınnnn süperdi yaa
3.Bin Muhteşem Güneş:çoook çoook güzeldi halit hüseyin sevdiğim yazarlar listesinde gönlümü fethetti.ne denir ki aynı uçurtma avcısındaki hisler var suan içimde kitabı tarif etmeye kelimer yetmez.büyük emek.büyük roman.Müthiş yazar.
Bu ay sınavım var kızçelerama ben kitap okumayı ihmal etmedim siftahı burda kapatım kalan son 10 günümü sınava vericem bana şans dileyin
Evet ya sıkılSam da bitiririm mutlaka yarım şeyleri hic sevmem zatenBenim gibisin bende çok nadir kitapları yarım bırakırım içim elvermez
Sağol canım arkadaşımmmBaşarılar canım sınavda; )
Evet ya sıkılSam da bitiririm mutlaka yarım şeyleri hic sevmem zaten
Dostayevskinin hayranın tolsyot balzacda aynı şekilde çok bizden yada biz mi çok onlardanız bilemiyorumDeğirmen__ Sabahattin Ali
Ve Dostoyevski __ yer altından notlar okuyorum aynı zamanda hergün Onar sayfa değirmen küçük hikayelerdrn oluşuyor ben beğendim hem okumasında güzel oluyor hikaye hikaye beğendim ben
Dostiyesvski kendini o kadar güzel belirliyor ki herkes kendinden bişey bulabilir nasıl hem kendini bu kadar överken ayani zamanda yerden yere vuruyor çözemedim herkese hitap etmeyen biraz yavaş okunması gereken bir kitap
Sakin ol sakin ol tut kendini kızaaam kafan çorba olur sonra bir kitaba odaklanmak en doğrisu benceYa yapamıyorum bana kütüphaneden bakan Jane Austen ikna kitabına da başlayacağım böylelikle yine 4. Kitabı eklemiş oldum bu aralar tek kitap yetmiyor
Evet ya seviyorum klasikleri zaten bu aralarda başa sardım yıllar önce okuyup anlamadigim klasikleri tekrar okumaya karar verdim şimdiki bakış açımla o zaman ne kadar farkliymisDostayevskinin hayranın tolsyot balzacda aynı şekilde çok bizden yada biz mi çok onlardanız bilemiyorumyıllar önce yazılan kitapları bu denli anlamak,sevmek,hayran kalmak büyüleyici değilmi dead
olamıyorum biri beni durdursunSakin ol sakin ol tut kendini kızaaam kafan çorba olur sonra bir kitaba odaklanmak en doğrisu bence
Yava şyavaş kuzum atlı koşturmuyirEvet ya seviyorum klasikleri zaten bu aralarda başa sardım yıllar önce okuyup anlamadigim klasikleri tekrar okumaya karar verdim şimdiki bakış açımla o zaman ne kadar farkliymis
olamıyorum biri beni durdursunya sakinlesmeye karar verdim tamam şimdi mihmendari biraz bekleteceğim onu sakin okumam lazım değirmen ve yeraltında notları bitirmem lazım once
Evet ders çalış canısi bak kitaplar kacmiyorYava şyavaş kuzum atlı koşturmuyirBende hasedimden çatliyim ders çalışmaktan kitapa zaman kalmıyor kafamd akarışıyor zaten okumuyorum o yüzden
Çekmeceye koyuyorum ben zaten kitqplıgım yok kolilerde kitaplarımEvet ders çalış canısi bak kitaplar kacmiyorben bu ara aldigim kitapları göz önüne koydum da hangisini okusam karar veremiyorum hepsini aynı anda okumak istiyorum ya ondan bu hisler normalde iki kitap alırım onlar bitince alırım ama geçen ay birsürü kitap aldım birikmisler önüme gelince kafam karisti
Benimde Kitaplığım yok kolide duruyor ta aldıklarımida koliye atmistim geçen okumadiklarimi seçtim çıkardım masanın üstüne şimdi ordan bana bakiyorlarÇekmeceye koyuyorum ben zaten kitqplıgım yok kolilerde kitaplarım
Benimde Kitaplığım yok kolide duruyor ta aldıklarımida koliye atmistim geçen okumadiklarimi seçtim çıkardım masanın üstüne şimdi ordan bana bakiyorlar