- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.201
bende bunlardan 2 yi 3 ü 9 u okudumBak okunmayı bekleyen kitaplarım yarısını kk dan aldım,birazı hediye
1.Soffienin dünyası(yanlış yazmış olabilir)
2.Od–İskender pala
3.hz muhammedin hayatı–martin ligs(bu kitabın yarındayım hala bitiremedim)
3.mücella–nazan bekiroğlu
4.şanzeli düğün salonu–tarık tufan
5.bir dilekle başladı herşey–debbie macomber
6.la–nazan bekiroğlu
7.yoksulluk içimizde–mustafa kutlu
8.kumarbaz–dostoyevski
9.babalar ve oğulları
10.geleceğe gülümse– sıtkı aslanhan(bu ay seminerine gitmiştim hayran kalmıştım kitabınıda aldım
Eveeet hepsi jojuklarım benim hepsi pırrrrlantaaalarım
2 yi okudin demek güzel ben begendim cok :)bende bunlardan 2 yi 3 ü 9 u okudumkumarbazı da okumuştum ama hatırlamıyorum hiç nazan bekkiroğlunu merak ediyorum okuyunca yorumunu merakla bekliyorum geçen kitapçıda mücella yı gördüm bende ama emin olamadım alsam mı
ya bende alabilirm o zaman bir deneyim2 yi okudin demek güzel ben begendim cok :)
Nazan bekiroğlunun yisuf ile züleyha kitabını okudum ve hayranım kednüsüne
İskender palanın 3-4 kitabını okudum kendisi hayranım olurya bende alabilirm o zaman bir deneyimod çok güzel ben bayıldım çok hoştu sonra şu trt de yunus emre nin dizisi vardı ya üstüne onu izledim paralel gidiyor bu kitaptakiyle olaylar nerdeyse çok hoşuma gitmişti dizi de o yüzden kitaptan sonra hani kitabı okuyunca filmi dizisi güzel gelmez ya bunda öyle değil iki türlü de çok güzel
tamam o da seni seviyor zatenİskender palanın 3-4 kitabını okudum kendisi hayranım olur
Hadi ya bilmiyordum bana hayran mıymış iskender pala müthiş bir yazar ya ahmet ümitte öyletamam o da seni seviyor zatenbende 3 4 kitabını okudum en sevdiğim türk yazarlardan birde ahmet ümit i seviyorum çok bana da hayran olurlar belki birgün kız
benim kitaplarımı seviyormuş diyormuş arkandan kız kıskanırım senibenHadi ya bilmiyordum bana hayran mıymış iskender pala müthiş bir yazar ya ahmet ümitte öyle
Yaa sen yereeembenim kitaplarımı seviyormuş diyormuş arkandan kız kıskanırım seniben
Hmm hafta sonu gelecek yeni bölüm. Atama dönemi ya, çok gerginim, kafamı verip yazamıyorum. Bir de iki hikayeyi de derleyip toparlıyorum, ondan biraz da aksıyor.marilyn monroe ne yapıyorsun bakalım yeni bölüm bekliyorum ne zaman gelir sence bulmuşken seni sorayım
tamam canım ne zamandır yoksun yoğunsundur diye sormuyordum zaten inşallah herşey gönlünce olur atamalar ne zaman belli oluyor falan heber ver merak ederizHmm hafta sonu gelecek yeni bölüm. Atama dönemi ya, çok gerginim, kafamı verip yazamıyorum. Bir de iki hikayeyi de derleyip toparlıyorum, ondan biraz da aksıyor.
Ben de bu akşam kitaplığı düzenlerken sizler için bir yazı derlemeyi düşünüyordum. Bir de bir koleksiyonumdan bahsedeceğim.
Bu akşam fotoğrafları çekerim, yine bu gece ya da yarın sabah eklerim en geç.
Belli oldu. Çok yüksek kapattı maalesef. Çok az alım olduğu için düşmüyor puanlar bir türlü. Bu ayın sonunda da Gümrük alımı var. Bir türlü kafam oturmuyor yerine anlayacağın, biri bitiyor, diğeri başlıyor.tamam canım ne zamandır yoksun yoğunsundur diye sormuyordum zaten inşallah herşey gönlünce olur atamalar ne zaman belli oluyor falan heber ver merak ederiz
bu aralar kafanda yoğun desene ya gümrük alımında bişeyler olur o zaman umarım istediğin gibiBelli oldu. Çok yüksek kapattı maalesef. Çok az alım olduğu için düşmüyor puanlar bir türlü. Bu ayın sonunda da Gümrük alımı var. Bir türlü kafam oturmuyor yerine anlayacağın, biri bitiyor, diğeri başlıyor.
Bende yeni basladım ayrsç koleksiyonuna benimde 20 tane varEki Görüntüle 1706375
Kütüphanemi toparladığımı söylemiştim, daha önce. Bu fotoğraflardaki arkadaşlar ayrıldı ve yakında eski kitapçıya doğru yol alacaklar, yerlerine yenileri alınacak. Tamamını okudum, hiçbirini sevmedim, hepsini elden çıkaracağım.
Yakınlarda okuduğum Tutsak için ayrı bir inceleme yazısı yazacağım.
Benim sevdiğim türden bir "macere/gerilim" romanı değil. Kısaca bahsedeyim, mistik öğeler içeriyor ki benim en sevmediğim tür.
Eğer içlerinden merak ettiğiniz bir kitap varsa, yazın incelemesini yapayım.
Eki Görüntüle 1706377
Bu ciciler de benim kitap ayraçlarım. Ne yazık ki geçen sene çok geniş olan ayraç koleksiyonum 1 yıl içinde eridi gitti. Her gelen aaa bu ne kadar güzelmiş diyerek aldı gitti, bir daha da vermedi ;( Yaklaşık 40 tane ayracım vardı ve geriye bunlar kaldı. Bunlar da en sevdiklerim zaten. Kimseye vermedim
Yarına kadar sanırım, C. Grange'ın okuduğum 3 kitabının incelemesini yapacağım size. Buralar biraz durgunlaştı, biraz haraketlendirelim