Ortak Okuma Etkinliği 2017

Merhaba kızlar, bilindiği üzere geçen sene bir ortak okuma etkinliği düzenlendi. Kitaplar belirlendi, aylara bölündü ve aynı zamanda aynı kitaplar okundu.
Etkinlik çok sevildi ve 2017 de de olması pek güzel olur diye düşünüldü.

2017 aylara göre tür listesi

Ocak dünya klasiği : BUDALA
Şubat polisiye: AGATHA CHRİSTİNE 10 KÜÇÜK ZENCİ
Mart şiir: CEMAL SÜREYA SEVDA SÖZLERİ
Nisan fantastik: BAYAN PREGRİENİN TUHAF ÇOCUKLARI
Mayıs tarihi iskender pala- efsane
Haziran yeraltı edebiyatı hakan günday- daha
Temmuz türk klasik ahmet hamdi - huzur
Ağustos bilim bilimkurgu
Eylül öykü
Ekim romantik
Kasım distopya
Aralık psikoloji felsefe

Nisan ve Mayısa katılmicam malesef. Ben o ara belki sizden geri kaldığım ince memedi okurum. Fantastik sevdiğim bir tür değil. Haziran ve temmuza tamamım. Hakan Günday önyargımı yıkıyorum :)
Bu arada mesela bu ay bir yandan 1q84 ve tehlikeli oyunlar okuyoruz ya. Diğer aylar için belirlediğiniz bir liste var mı bir yerlerde yazılı olarak.

Nisan ve Mayısa katılmicam malesef. Ben o ara belki sizden geri kaldığım ince memedi okurum. Fantastik sevdiğim bir tür değil. Haziran ve temmuza tamamım. Hakan Günday önyargımı yıkıyorum :)
Bu arada mesela bu ay bir yandan 1q84 ve tehlikeli oyunlar okuyoruz ya. Diğer aylar için belirlediğiniz bir liste var mı bir yerlerde yazılı olarak.

Bundan başka bir yerde ortak okuma yazmıyor. 1q84 ve Tehlikeli Oyunlar spontan gelişen etkinlikler

Efsane'ye katilirim. Daha ve Huzur'u almis olursam onlara da katilirim, veya Daha yerine ben de farkli bi Hakan Gunday kitabi okurum karar veremedim ona henuz. Nisanda da serinin ilk kitabi var bende eger seriyi tamamlamis olursam katilirim. :KK200:
Heyecanlandim.:KK6:

Oyy mart bitti.
Sevda sözleri maalesef okuyamadım.
1q84 u baya kişi okuduk son arkadaşlar da bitirsin üzerine konuşalım.
Bayan p nin tuhaf çocuklarına kimler katılıyor bakalım. Ben de sadece ilk kitap var başladım güzel gidiyor

Oyy mart bitti.
Bayan p nin tuhaf çocuklarına kimler katılıyor bakalım. Ben de sadece ilk kitap var başladım güzel gidiyor
ilk kitapla ben de katılıyorum
algernon bitince başlarım sanırsam

Oyy mart bitti.

İkinci ve üçüncü kitapla katılacağım ben de Peregrine'a. Sen de pintilik yapma da al diğer kitapları beraber okuyalım :KK45: Ya da belirli bir rüşvet karşılığında e-kitap gönderebilirim sana ama fiyatta anlaşmamız lazım :KK14:

İkinci ve üçüncü kitapla katılacağım ben de Peregrine'a. Sen de pintilik yapma da al diğer kitapları beraber okuyalım :KK45: Ya da belirli bir rüşvet karşılığında e-kitap gönderebilirim sana ama fiyatta anlaşmamız lazım :KK14:
Maddi çokusteyim:)) e kitap konsunda pazarlık yapabiliriz. Ya da gunumde yollarsiniz:)

Kızlar merhaba
Ben haziran ayındaki ortak okumaya daha önce okuduğum için katılmıyorum.
Temmuz ayında Huzur kitabını okuyacak olanlarınız var mı?

Toplu alışverişler için ağustos ve sonrasını seçelim mi?

Benim taleplerim bunlar. Okumak istediğim kitapların türlerine arama motorundan baktım.
Sizler de taleplerinizi yazın

Ağustos bilim /bilimkurgu:
Zamanın kısa tarihi
Eylül öykü : Korkuyu Beklerken
Ekim romantik: Sputnik Sevgilim
Kasım distopya: Cesur Yeni Dünya/1984/ Kör suikastçı
Aralık psikoloji felsefe: Sofie'nin Dünyası/ Devlet

Bu konuyu yeni görüyorum katılmak için ayrıca yapılması gereken bir şey var mı acaba isteyen herkes katılabiliyor mu diye sorayım ya da

Ne olur ne olmaz kendimce bir liste hazırlamaya çalıştım kendi okumak istediğim -okumayı planladığım- kitaplardan.

Ağustos/ Marslı-Andy Weir
Eylül/Beyhude Ömrüm-Mustafa Kutlu
Ekim/Başucumda Müzik-Kürşat Başar
Kasım/Cesur Yeni Dünya-Aldous Huxley
Aralık/İnsan Olmak-Engin Geçtan

Bu konuyu yeni görüyorum katılmak için ayrıca yapılması gereken bir şey var mı acaba isteyen herkes katılabiliyor mu diye sorayım ya da

Ne olur ne olmaz kendimce bir liste hazırlamaya çalıştım kendi okumak istediğim -okumayı planladığım- kitaplardan.

Ağustos/ Marslı-Andy Weir
Eylül/Beyhude Ömrüm-Mustafa Kutlu
Ekim/Başucumda Müzik-Kürşat Başar
Kasım/Cesur Yeni Dünya-Aldous Huxley
Aralık/İnsan Olmak-Engin Geçtan

Katılmak için kitapları edinip toplu okumaya dahil olman yeterli.

Bizler okumak istediğimiz türlere göre örnekleri yazıcaz, daha sonra anket yapacağız. En çok oyu alan kitap o ayın ortak okuması olacak

Bu konuya bugün göz attım ama yazmaya fırsat olmamıştı. Benim de bi okuma listem var paylaşayım sizlerle. Ağustos ayından itibaren mi planlıyoruz şimdi?

Edit: Ağustos ve sonrası içinmiş. Bu gece mesajımı düzenleyip listemi ekleyeceğim inşallah.

Mesaj düzenlenemiyormuş bi süreden sonra. Şimdi listemi paylaşayım.

Ağustos: Tarihi Roman, Dram / Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş
Eylül: Kurgu, Felsefi roman / Ayn Rand - Hayatın Kaynağı
Ekim: Roman / Harper Lee - Bülbülü Öldürmek
Kasım: Polisiye-Gerilim / Jean-Christophe Grangé - Kızıl Nehirler
Aralık: Macera / Jack London - Deniz Kurdu

X