- 9 Ocak 2015
- 19.293
- 80.203
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.281
Bebiş için bol bol gelişim kitapları oku canımMerhaba kızlar:) annelik heyecaniyla kitap okumaktan tamamen uzaklasmis bi anne var karsinizda. Bebisime biseler örüyorum akşamları bide bu dönem çok yogun oldugum icin fazla zamanimda kalmiyo. Ama kendime gelmem lazim artik cunku 6aydir 1tane bile kitap okuyamadimgecen hafta Ahmet Umit in bab-i esrar kitabına basladim 50 sayfa okumusum bu hafta devam etcem insallah:)
Canim okumaya calisiyorum ama niyeyse 5 6 sayfa sonra uykum geliyor genel olarak bütün kitaplarda. Hiç böyle olmamıştım bebisten dolayı mi yoksa çok yoruluyorum ondan mi bilmiyorumBebiş için bol bol gelişim kitapları oku canım
Yoruluyorsanda olur bebektende olur sende sesli kitap dinle canımCanim okumaya calisiyorum ama niyeyse 5 6 sayfa sonra uykum geliyor genel olarak bütün kitaplarda. Hiç böyle olmamıştım bebisten dolayı mi yoksa çok yoruluyorum ondan mi bilmiyorum
Canim hala evimizde internet yok. O yuzden dinleyemem. Ama burayi daha sıki takip etcem o zaman daha çok istiyo insan okumayi:)Yoruluyorsanda olur bebektende olur sende sesli kitap dinle canım
Aynen bende buraya üye olmadan önce ne yalan diyim her ay düzenli okumazdım ya 1-2 ay okumaz yada o 1-2 ayın açığını bir auda kapatırdım ama düzenli okumazdım..yaklaşık 1 yıldır düzenli okuyorumCanim hala evimizde internet yok. O yuzden dinleyemem. Ama burayi daha sıki takip etcem o zaman daha çok istiyo insan okumayi:)
Kitap takip etme acisindan da çok iyi oluyor canim. Güncel kitaplardan haberimiz oluyor.Aynen bende buraya üye olmadan önce ne yalan diyim her ay düzenli okumazdım ya 1-2 ay okumaz yada o 1-2 ayın açığını bir auda kapatırdım ama düzenli okumazdım..yaklaşık 1 yıldır düzenli okuyorum
Aynen canım bebeginin cinsiyeti ne? Ayy allah sağlıkla kavustursun tatlı bo heucan vardır simdi sendeKitap takip etme acisindan da çok iyi oluyor canim. Güncel kitaplardan haberimiz oluyor.
Amin canım insallah:) bi oğlum olacak insallah. Valla sadece bebisi düşünüyorum apayrı bi heyecanmis:)Aynen canım bebeginin cinsiyeti ne? Ayy allah sağlıkla kavustursun tatlı bo heucan vardır simdi sende
Oyy paşan olcak hee maşallah dimi ya o heycan çok cok baskaAmin canım insallah:) bi oğlum olacak insallah. Valla sadece bebisi düşünüyorum apayrı bi heyecanmis:)
Bende diyorum sehzadem geliyo diye:)) rabbim isteyen herkese nasip etsin gün sayiyorum az kaldi insallah:)Oyy paşan olcak hee maşallah dimi ya o heycan çok cok baska
Amin inşallah allah kavuştursunBende diyorum sehzadem geliyo diye:)) rabbim isteyen herkese nasip etsin gün sayiyorum az kaldi insallah:)
Amin canimAmin inşallah allah kavuştursun
Evet kuzumArkadaslar merhaba. Bu kk konu takibinde bildirim yollamiyor. Topikleri karistirmissam kusura bakmayin
Ben daha once bu topike mi yazmistim,? Bogurtlen kisina baslayacagim epeydir kitap okuyup bitiremiyorum cok moralsizim diye?
bu topigin adi neEvet kuzumyo bi dakika kitabının al da gel topiğindede sanki görmüştüm seni
Benimde kafamı karıştırdınbu topigin adi ne
Yok burdaydın ben seni burda gördüm