Kısmetse olur Kanal D

Aynen yeni gelen damat adayı ve gelin adayi kendilerine göre kimseyi bulamadılar. Fasif kaldılar.

Erdem ve annesi sonuna kadar haklı.

Melisin hareketleri bana da itici geliyor.taktina takiyo tamamda.
bugun hakliydi sinirlenmekte bence canselin orda olmasi gereksizdi.erdem sirf inada yapiyor.melisden intikam aliyor.konusulcaksa zaten erdem cansel annesi konusurdu.
ama zaten melis erdem icin gelinmis.teyze anne.uzuldum melisin bu haline keske umursamaz davransa daha iyi olur.o cicek olayinda melis gidince erdem kendini cekmeye basladi bilincli olarak.son olanlardan sonra erdemi begenmiyorum artik.

Ay su melis ve teyzesi ne kadar itici ya.
Asiri bencillikleri onlari böyle itici yapiyo bence

Benim anlam veremedigim program 2 hafta önden gitmiyo mu ? Ee daha nerdeyse gecen hafta degilmiydi bu melisin teyzesinin geldigi.kadin ne ara izledi de programı bugün geldi de hesap soruyor.senaryo olduğu burdan belli

Emrede aycaya demisti dun sen konustun.adamda senden yuz buldu bugun cagri yapti diye.bugunde teyzeyle anne daha dun olanlara yorum yapiyo.izledik diyo.nerden izledilerse.

melis erdemi sevmiyorum diyor ama erdeme birtürlü rahatlık vermiyor bence kesinlikle erdeme karşı bir şeyler hissediyor melis tamam hırçın çok sinirli ama canselde çok mükemmel mi orası tartışılır ben erdemin canseli sevmedigini düşünmüyorum canselinde erdemi
burçağa erdemle ilgili buyur erdem ortada alabiliyorsan al demesi
emre ve ayça çok itici bir çift degil mi emreyi çok begenen var o çocugun neresi yakışıklı allah aşkına erdem bile bence ondan daha iyi duruyor
sizce erdem melis tekrar olur mu ?

Melisin erdemi sevdigi falan yok bence. Tüm o tepkileri hirsindan. alismis simartilmaya, her dediginin olmasina erdem pesinden kosacak sandi. hemen ertesi günü baskasini bulunca gururuna yediremedi.

Bencede kesinlikle haklisin simartilmaya alismisti ve bunu yediremiyo kendine ama ben erdemi cok sevmeye basladim ya cok sabirli birisi ve cok dogru durust
Melisin erdemi sevdigi falan yok bence. Tüm o tepkileri hirsindan. alismis simartilmaya, her dediginin olmasina erdem pesinden kosacak sandi. hemen ertesi günü baskasini bulunca gururuna yediremedi.

Cansel cok guZellesti fatkediyomusunu, saclatinin rengi cok yakismis erdemlede yakisiyolar yarin baya bi sinir krizi gecircek ama merakla bekliyorim

Hep yeni gelenler eleniyodu.bu hafta mecbur ana kadrodan birini eleyecekler. Duygu olur heralde erkeklerdende ercan .bakalim nolcak.
ama giderek sacma bi hal aliyo bu yarisma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…