- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
Ay kızlar bu Melis gerçekten çok güzelde ben mi kıskanıyorum ya o böyle kafasını öne eğipte gözlerini dikmesi ben herkesi alırım havalarında oluşu ya bugün serhanla konuşurken böyle bi bakmalar falan acayip hallet şirinlikler nefret ediyorum vallahi....
Erdem kurtuldu bence sevinsin bidaha da annesini dinlesin bide ağladı bu kız için neyse içimi dökü verdim ders çalışırken molalarda bakıyorum eğleniyorum
Ve o haliyle evlenmeye kalkiyor acirim onu alicak adamaMelis hayirdir sen ne ayaksin :)
Bu program kurgu da olsa olmasa da ekran önünde bir bayanin bu sekilde tavir takinmasi hic hos karsilanicak bisey degil.
bu kizin hal ve hareketleri, konusma sekli, konuşurken insana gözünü dikipte bakmasi gercekten cok irite edici..
Vallahi katlanılcak gibi degil.
Yok olmadi erkeklerw sordular son karar gitsinmi diye ercan haric hepsi kalsin dedi gitmedi evde serhan ama bence acilen gitsin kimseyi begenmiyo adam ya isi gucu kavgaSerhan uyarı almıştı. Diskalifiye oldu mu acaba ?
Erkek evinde tartışma çıktı
Olaysız günleri yok... Eminim eve girmeden tartışma konularını konuşup giriyorlardir..Yok olmadi erkeklerw sordular son karar gitsinmi diye ercan haric hepsi kalsin dedi gitmedi evde serhan ama bence acilen gitsin kimseyi begenmiyo adam ya isi gucu kavga
Ben hala israrla kurgu olduna inanamiyorum yaOlaysız günleri yok... Eminim eve girmeden tartışma konularını konuşup giriyorlardir..
Evet serhan banada samimi gelmiyor ..
Ayca cok degisik birisi ya oranin hanimagasi gibi nasil becerebiliyo bunu cok ikiyuzlu cok fena ama varya ..serhan orda asla evlenemez kadinlari begenmiyo adam resmen ya elensin bari erdem en dogrusunu yaptiMelis itici bi tip.sorunlu gibi.
sermine diyoki bu kiz erdem icin geldiyse doverim.kendine gelince ben erdeme herkesi taniyacam demedimmi.erdem de iyi yapti.yarinki ozette de serhan bozuyo heralde melisi.ben sus kes diyebilecegin biri degilim.limon olma muhabbete .
serhan da melisde gitsin.
aycada milletin yuzune iyi arkasindan kotu konusuyo duyguya abla abla diyo.arkasinda ben cicekleri cope attim oda benden gordu atti diyor.kizlar evi hic iyi degil.erkek icin demedikleri yok.bide aileri izliyor geliyolar.
Oyun oldugu bariz belli ama insan izliyo genedeAyca birinci olursa emre olmuyo.
emre olursa ayca olmuyo.
bide ozette belli zaten kimin birinci oldugu.
ayca emreyi cagirmis.erdem de canseli.
Canim hem modellik yapiyor hemde is adami yazdiklarina bakma abisiyle gumruk mallarini netten satiyorlarmis ben oyle okudumKizlar bunlarin hepsi oyuncu büyük cogunlugu hatta neredeyse hepsi ajanslardan toplanma güya serhan iş adami allahinizi severseniz iş adami olan adam modellik yaparmi sateen.comdn bikac gun once eşime kiyafet aldik erkek bolumunde bi baktm serhan kıyafetlere modellik yapmış birde agir abi gibi takılıyor