Kısmetse olur Kanal D

Ay kızlar bu Melis gerçekten çok güzelde ben mi kıskanıyorum ya o böyle kafasını öne eğipte gözlerini dikmesi ben herkesi alırım havalarında oluşu ya bugün serhanla konuşurken böyle bi bakmalar falan acayip hallet şirinlikler nefret ediyorum vallahi....

Erdem kurtuldu bence sevinsin bidaha da annesini dinlesin bide ağladı bu kız için neyse içimi dökü verdim ders çalışırken molalarda bakıyorum eğleniyorum

Kıskanılıcak bir tarafı yok ki :)
Ben hic güzel bulmuyorum. İnsanin uzerine oyle bir dikiyor ki gozlerini ben izlerken korkuyorum resmen.
Erdem birde buna cok guzelsin falan deyip duruyordu surekli. Bu adam ya gercekten cok zevksiz. Yada etkilemek icin iyi rol yapti.

Ya bu yeni gelen kiza nakadar yukleniyorlar saka mi ya bide mehtap bu kiza yanascakti agzindan laf almak icin ayca falan planladilar bunu ayca ve mehtap arasindaki bugunku taryosmalar yalandan mi yoksa gercekmi sizce karisti benim kafam

Melis cok sacmaladi elensin ya cok cirkin ama kendini cok guzel saniyo yeni gelenede yaptiklari berbat otesi ama halk eler onu bu hafta

Ve o haliyle evlenmeye kalkiyor acirim onu alicak adama

Serhan uyarı almıştı. Diskalifiye oldu mu acaba ?
Erkek evinde tartışma çıktı

Yok olmadi erkeklerw sordular son karar gitsinmi diye ercan haric hepsi kalsin dedi gitmedi evde serhan ama bence acilen gitsin kimseyi begenmiyo adam ya isi gucu kavga
Olaysız günleri yok... Eminim eve girmeden tartışma konularını konuşup giriyorlardir..

Evet serhan banada samimi gelmiyor ..

Melis itici bi tip.sorunlu gibi.
sermine diyoki bu kiz erdem icin geldiyse doverim.kendine gelince ben erdeme herkesi taniyacam demedimmi.erdem de iyi yapti.yarinki ozette de serhan bozuyo heralde melisi.ben sus kes diyebilecegin biri degilim.limon olma muhabbete .
serhan da melisde gitsin.
aycada milletin yuzune iyi arkasindan kotu konusuyo duyguya abla abla diyo.arkasinda ben cicekleri cope attim oda benden gordu atti diyor.kizlar evi hic iyi degil.erkek icin demedikleri yok.bide aileri izliyor geliyolar.

yarın ki tanıtımdan anlaşıldığı üzere yine haftanın 1.emre olmuş. her hafta aynı şeyi izliyoruz. ayça ile yine ödüle gidiyorlar. üffff çok sıkıcı olmaya basladı
ne güzel izliyordum ama soğumaya basladım artık bu yarışmadan.
söylemeden geçemiycem, emre ile ayça hiçç yakışmıyor ne yazık ki..

Son düzenleme:
Ya bu melis napiyor nasil cirkinlesti bugun ya erdem cok sukur diyo verdigi karar icin nasil kriz gecirdi cok tuhaf bi insan iyice gicik oldum
Mehtap napmaya calisuyo tek basina herkezi cildirtiyo korkmuyomu yaa cok tuhaf

Ayca cok degisik birisi ya oranin hanimagasi gibi nasil becerebiliyo bunu cok ikiyuzlu cok fena ama varya ..serhan orda asla evlenemez kadinlari begenmiyo adam resmen ya elensin bari erdem en dogrusunu yapti

Serhan ve emrenin her konuyu asiri derecede irdeleyip yorumlamasindan bunaldim artik
Program zaten bastan sona yalan
Dun aycanin eski nisanlisinin yaptigi neydi oyle resmen adami getirmisler ortaligi karistirsin diye
Ayca cok basit bir kiz hali tavri emre elenmemek icin onunla devam ediyor yoksa hic yakismiyorlar
Emrenin ailesi kizi yerden yere vurdu gık diyemedi para ekran onunde olmak bu kadar mi degerli
Melis zaten basli basina bela bir tip zenginim diye dolasiyor programa ayiracagi vakti terapiye ayirmali
Birde sosyal medyada bu insanlari yuceltenleri anlayamiyorum cogunlugu ergenlerden olusan fan sayfalari olumsuz yorumlara saldiriyorlar sahte oldugu belgelenen bir yarisma icin hakaretler ediliyor
Bunlari gordugu halde ayca bizim yengemiz diyenleri gordum bu kadar kör bazilari neyse cenem dustu arada bir eglencesine bakiyorum cok cekilmiyor

Kizlar bunlarin hepsi oyuncu büyük cogunlugu hatta neredeyse hepsi ajanslardan toplanma güya serhan iş adami allahinizi severseniz iş adami olan adam modellik yaparmi sateen.comdn bikac gun once eşime kiyafet aldik erkek bolumunde bi baktm serhan kıyafetlere modellik yapmış birde agir abi gibi takılıyor

Ayca birinci olursa emre olmuyo.
emre olursa ayca olmuyo.
bide ozette belli zaten kimin birinci oldugu.
ayca emreyi cagirmis.erdem de canseli.

Canim hem modellik yapiyor hemde is adami yazdiklarina bakma abisiyle gumruk mallarini netten satiyorlarmis ben oyle okudum
Ayrica aycanin eski nisanlisi halil demirkiran evliler diye haber dolasiyor nette onu da yakinda programa sokabilirlermis iyice ayağa dusurduler evlilik kurumunu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…