Kısmetse olur Kanal D

Buradan gördüm ilk. Baktım , şok oldum. Yarışma adı altında ahlaksızlık yayını.
Halk bunlara prim vermezse , reyting yaptırmazsa , mail bombardımanına tutsa bizlere böyle yayınlar sunmazlar.

Yanı başımızdaki komşu kızı bunların yaptığının yarısını yapsa , çekirdek çitlerken dedikodu yapan millet, zevkle izliyor bu adını koyamadığım programı ve benzerlerini.

Geçen bi video izledim yarışmacıların hepsi cast ajanslarından toplama dizilerde fln oyunculuk yapan tipler bazıları evli fln inanıp izleyip reyting yaptırmayın böyle şeylere

Kizlar buara cansel erdem ve eser sayesinde cok heyecanli program
Sizce cansel kimi secmeli
Eser de cok yakisikli ve daha iyinkalplo vicdanli sanki erdeme gore erdemde yakisikli yaa cansel kiymete bindi birden

Niye surekli yeni glnler eleniyor
Toy olduklari icin
Niye ahlaksiz olsunki ne ahlaksizliklarini gordunuz birakin eglenelim.iste izliyoruz ondlarda herseyi goze alip orda olmak istediklerine gore slklnti yok bence

Kızlar bu yarışmayı anlayan var mi
ne konuda

Toy olduklari icin

Niye ahlaksiz olsunki ne ahlaksizliklarini gordunuz birakin eglenelim.iste izliyoruz ondlarda herseyi goze alip orda olmak istediklerine gore slklnti yok bence

ne konuda

Eğlence mi gerçekten bu adını koyamadığım yarışma. Gün içerisinde evde olmadığım için ne kadar ahlaksızlık yapılıyor bilemiyorum ancak netten baktığım formatı yetiyor birşeyler anlatmaya.
Herşeyi göze almak ne demek anlayamadım. Neyi göze almışlar. Rezilliği mi ?

Hiçbir şekilde kültürümüzü yansıtmayan diziler , programlar her zaman boykot listemde olacak. İşte böyle kalabalık içinde sesim duyulmuyor ama olsun.
Bir kutunun içine bir dünya koyuyorlar.
Herkes nefesini tutmadan izliyor.
Midem kaldırmıyor dizilerin ve bu tip programların konularını, formatlarını.
Bu da benim görüşüm. Boş bir çaba işte..

Normal bir zamanda kardeşin yengesine aşık olduğunu görsek topa tutarız ama sözde rol yapılıyor diye bayılarak izleniyor.

Herneyse benimki de muhabbete limon sıkmak oldu. ( Galiba böyleydi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…