Kısmetse olur Kanal D

Yeni adaylar elendi
İkisinide sevmemistim hic onder hele cok iticiydi
Ama yeni gelen burcak tatli bakalim neler olucak

evde boş vaktim oldugunda açıp bakıyordum sürekli takip etmiyorum ama oradaki her şeyin kurgu oldugu bariz belli oluyor en sevmedigim tipler emre ,serhan ve ercan kendilerini sürekli ön plana çıkarmaya çalışıyorlar oranın hakimi gibiler her konuda da fikir sahibiler kızların bazıları serhanı begeniyor allah aşkına gördügüm en itici tip hele o elindeki tesbih konşmaları felan orada bu karakterle ünlü olmayı düşünüyorsa yol yakınken vazgeçsin derim en begendigimde kesinlikle erdem zaten o yarışmada diger tüm yarışmacıların ufakta olsa televizyon tecrübesi varmış kimisi dizilerde ufak tefek rollerde ,yarışma programlarında kliplerde vs.. oynamışlar erdemin hiç tecrübesi yokmuş düzgün bir çocuk oldugu konuşmalarından belli kendi halimde akıllı biri çok yakışıklı mı derseniz bence fizigi düzgün hatta karizmatik diyebirim digerleri gibi içi boş degil
kızlardan da aslında pek begendigim yok ama ayça,cansel,ceyda ısınamadım melis bazen çok fevri gereksiz çıkışları var ama fena kız degil birde zengin oldugu söyleniyorda zenginlik kime neye göre çok zenginse orada ne işi var hatta kurgu oldugunu bilmesem melis ve erdem kesinlikle birbirlerine aşık derim var gibi aralarında bir şey nasıl dizi ve filmlerde set aşkı oluyor sürekli vakit geçirdikçe bunlarda da olabilir birde mehtap evin e matrak kızı kafa boşaltmak için izleyin ama şu sms olaylarına hiç girmeyin gereksiz kurgu senaryo olan bir şeye boşa para kaptırmayın

Son düzenleme:
Ben mi yanlis yorumluyorum acaba.
soyleki melis serhan diyince serhan emre erdem tepki verdi.erdem benim kardedimi cagirdin vsvs.bitti dedi.serhan da biz erdemle kardesiz yanlis yaptin dedi.ama canselde emrede emre dediydi.odule bile emreyi cagirmisti.kirmizi odada felan emreyi cagiriyodu.simdi erdemle.bu ne celiski.biridr demiyomu emreyle erdemle yakin arkadasti.simdi cansel emreyi korumaya aliyor.arkadasimin aski diye.
Melis erdem cansel ucgeninde de en kotu duruma dusen cansel.ne duruma dustugunun farkinda degil.erdem kullaniyo onu.melise karsi hirsli hep de ifade ediyor zaten.melis erdem cilvelesiyo.
erdem hani istemiyodun simdi pesimden kosuyon diyo.cansel dediki utandiralim onlari erdem de daha fazlasini yapcaz dedi.oyun icinde oyun.

Bide emre ayca baydi hic inandirici gelmiyo bana nedense.simdi ercan ceyda cikti.ercan cok yapmacik.o kadar belliki o konusunca bana daral geliyo.aheste aheste.emreyle ayca devri bitti diyo:)) ceyda ercan devri basliyacakmis.

ben canseli hiç sevmedim melis bağırıyo çağırıyor ama canselde samimiyetsiz sırf evde kalabilmek için erdeme yöneldi melis en azından bu konuda dürüst erdem ve canselin birlikte görüntülerine bakın hiç yakınlık yok soğuklar cansel o evde emre ve erdem dışında zaten iyi birinin olmadıgını biliyor emre olmadı erdemi bari kaçırmayayım dedi eger erdem olmasaydı kesin babasının söyledigi gibi serhana yönelirdi ama melis'in serhanda ne buldugunu pek anlamadım tarzları bile farklı biri bildigin kro okadar itici ki melis serhanda şansını denedi serhandan olumsuz yanıt aldıktan sonra bir daha konusunu bile açmıyor ama onun yaptıgı hata şuydu erdemde ççok yakınlarken teyzesinin gelip serhanı aklına sokması bu şekilde yönetmesi yanlıştı erdemde bu yüzden ona kırıldı melis için halbuki en iyi aday erdemdi çocuk konuşmasını biliyor efendi düzgün akıllı bir çocuk
cansel erdem olayı çabuk biter sürecegini sanmam zaten cansel erdemle olunca çocuk kıymete bindi şimdi melis pişman oldu
emre ayçada bencede baydı çok yapmacıklar

Melis nakadar yapisik ya dadaninca dadaniyo erdem ve canseli cok koskandi oh iyi oldu ona yarinda bombolar var kizlar ,, melis erdemin annesine kes diyecek masadan beri cikip gidicek nakadar simarik teyzeside ne diceni sasirdi insallah elenir...erdemi cok seviyorum ven cok duzgin iyi niyetli biri artik erdemde kurguysa diyevek sozum yok emre de aycaya baya asik oldu vay be kiz kendine asik etti sonunda mehtap cok sirin gelio bana buaralar muratda hoslaniyo onun tatliligindan
Ya ben. Cok sevdim bu programi lutfen kurgu olmasin

Melis nasil kes der ya bende sok oldum ceydayi sevmeye basladim yarin neler olacak bakalim :))melis kiskancliktan catladi ama :)))

Yeni gelen burcak çok tatlı

meliseeee ohhhhh oluo itici

Ercanıda samimiyetsiz buluyorum

X