evde boş vaktim oldugunda açıp bakıyordum sürekli takip etmiyorum ama oradaki her şeyin kurgu oldugu bariz belli oluyor en sevmedigim tipler emre ,serhan ve ercan kendilerini sürekli ön plana çıkarmaya çalışıyorlar oranın hakimi gibiler her konuda da fikir sahibiler kızların bazıları serhanı begeniyor allah aşkına gördügüm en itici tip hele o elindeki tesbih konşmaları felan orada bu karakterle ünlü olmayı düşünüyorsa yol yakınken vazgeçsin derim en begendigimde kesinlikle erdem zaten o yarışmada diger tüm yarışmacıların ufakta olsa televizyon tecrübesi varmış kimisi dizilerde ufak tefek rollerde ,yarışma programlarında kliplerde vs.. oynamışlar erdemin hiç tecrübesi yokmuş düzgün bir çocuk oldugu konuşmalarından belli kendi halimde akıllı biri çok yakışıklı mı derseniz bence fizigi düzgün hatta karizmatik diyebirim digerleri gibi içi boş degil
kızlardan da aslında pek begendigim yok ama ayça,cansel,ceyda ısınamadım melis bazen çok fevri gereksiz çıkışları var ama fena kız degil birde zengin oldugu söyleniyorda zenginlik kime neye göre çok zenginse orada ne işi var hatta kurgu oldugunu bilmesem melis ve erdem kesinlikle birbirlerine aşık derim var gibi aralarında bir şey nasıl dizi ve filmlerde set aşkı oluyor sürekli vakit geçirdikçe bunlarda da olabilir birde mehtap evin e matrak kızı kafa boşaltmak için izleyin ama şu sms olaylarına hiç girmeyin gereksiz kurgu senaryo olan bir şeye boşa para kaptırmayın