- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toy olduklari icinNiye surekli yeni glnler eleniyor
Niye ahlaksiz olsunki ne ahlaksizliklarini gordunuz birakin eglenelim.iste izliyoruz ondlarda herseyi goze alip orda olmak istediklerine gore slklnti yok benceBuradan gördüm ilk. Baktım , şok oldum. Yarışma adı altında ahlaksızlık yayını.
Halk bunlara prim vermezse , reyting yaptırmazsa , mail bombardımanına tutsa bizlere böyle yayınlar sunmazlar.
Yanı başımızdaki komşu kızı bunların yaptığının yarısını yapsa , çekirdek çitlerken dedikodu yapan millet, zevkle izliyor bu adını koyamadığım programı ve benzerlerini.
ne konudaKızlar bu yarışmayı anlayan var mi
Canim sen slkl takipciydin soylentilerden dolayi sogudun galiba ben hal cok severek iziliyorim vallaHerkonudaaaaa
Tavsiye ederimHiç izlemiyorum
Ya bilmiyorum bana da sanki yapmacık gibi geliyorCanim sen slkl takipciydin soylentilerden dolayi sogudun galiba ben hal cok severek iziliyorim valla
Yok almayayım SağolTavsiye ederim
Toy olduklari icin
Niye ahlaksiz olsunki ne ahlaksizliklarini gordunuz birakin eglenelim.iste izliyoruz ondlarda herseyi goze alip orda olmak istediklerine gore slklnti yok bence
ne konuda