Kısmetse olur Kanal D

Aynen bende...
Çok ilgimi çekmişti izliyordum. Eleme gecesi geç saatlere kadar bakıyordum. Netten senaryo olduğunu okuyunca eskisi gibi izlemiyorum sadece başlamadan önce ozetine bakiyorum..
Aynen aynen bende..simdi sadece açıyorum ara ara ama ne sacmaliklarla ugrasiyolar bi bakiyim diye açıyorum sadece

Kizlar bi kismetse olura yalan diyoz ama koskaca ailelerde mi yalan mesela aycanin ananenesi emrenin teyzesi bunlardani yalan

Melis teyzesine aksamdan tembihlemis serhanla konus diye resmen yaaa bi oyun var bu isde ayrica serhan melisi begenmez kimi begenecegide mechul de yakinda elenebilir serhan kimseui begenmio cunku

Konuya dahil olmak istedim :) melisin teyzesi 59 yasında oğlum var 17 yasında evlendim mi dedi banami öyle geldi 30 yaşındayım benden genç yüzü var :KK69:

Bu serhan nasil bi adam ya sattik sonunda demek ne cirkin bisey böyle insallah elenir tahammül edemiyorum su adama

Evet bu haftada baya değişik yapmışlar hepsi bir arada kizlar erkekler yüzleşme gibi olmuş.
Aslında fazla uzun detaylı konuşuyorlar

Bende izlemedim çok geç bitiyor uykusuz kaldigima değmez..
Netten öğrendim Adnan ve Daniela elenmiş..

Melis hayirdir sen ne ayaksin :)
Bu program kurgu da olsa olmasa da ekran önünde bir bayanin bu sekilde tavir takinmasi hic hos karsilanicak bisey degil.
bu kizin hal ve hareketleri, konusma sekli, konuşurken insana gözünü dikipte bakmasi gercekten cok irite edici..
Vallahi katlanılcak gibi degil.

Son düzenleme:
X