Kısmetse olur Kanal D

Bilmiyorum bunlari onlardan dinlemek lazim 8 ay once bosandigini ispatlayan kanitlar yok birisi cikio biseyler diyor dogru yada yanlis Demiyorum ama internetteki soylentilerede herzaman inanmamak lazim

Bilmiyorum bunlari onlardan dinlemek lazim 8 ay once bosandigini ispatlayan kanitlar yok birisi cikio biseyler diyor dogru yada yanlis Demiyorum ama internetteki soylentilerede herzaman inanmamak lazim
Söylentiler yok fotoğraflar var. Yani birinin söylediği şeyler üzerine değil fotoğraflar üzerinden net bir şekilde kurmacadır diyoruz.

Söylentiler yok fotoğraflar var. Yani birinin söylediği şeyler üzerine değil fotoğraflar üzerinden net bir şekilde kurmacadır diyoruz.
Ben hala inanamak istemiyorum galiba fena kaptirdim kismetse olura okadar gercekler ki kurguysa yaziklar olsun mesela suab duygu ve mehtapib aradindaki diyaloglar okadar gercekki inanmamak elde degil

Ben hala inanamak istemiyorum galiba fena kaptirdim kismetse olura okadar gercekler ki kurguysa yaziklar olsun mesela suab duygu ve mehtapib aradindaki diyaloglar okadar gercekki inanmamak elde degil
İnsan görmeyince inanıyor kanıyor maalesef ama kurgu.

Emre nin teyzesi ?

Güzel konuştu dobra dobra helal olsun. Bende ikisini yakıştıramıyorum Ayça ve Emre olmamalı..

Bu melis'i lady gaga'ya benzeten birtek ben varım galiba!
Saçı,makyaji, tipi bana lady gagayı animsitiyor resmen

Bence de cok itici ama o kendini cok guzel buluyor. Şaşıyorum boyle hemcinslerime.
Birakta biraz baskalari onaylasin senin çok gùzel olup olmadigini.!

Son düzenleme:
Baslarda ne güzel izliyordum ama daha sonra gercek disi seyler oldugunu duyunca sogudum iyice bu programdan

Baslarda ne güzel izliyordum ama daha sonra gercek disi seyler oldugunu duyunca sogudum iyice bu programdan
Aynen bende...
Çok ilgimi çekmişti izliyordum. Eleme gecesi geç saatlere kadar bakıyordum. Netten senaryo olduğunu okuyunca eskisi gibi izlemiyorum sadece başlamadan önce ozetine bakiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…