- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
Bilmiyorum bunlari onlardan dinlemek lazim 8 ay once bosandigini ispatlayan kanitlar yok birisi cikio biseyler diyor dogru yada yanlis Demiyorum ama internetteki soylentilerede herzaman inanmamak lazimEvet demiyorlar ama yeni tanışmış gibi yapmaları normal mi peki? Oyun işte tanınıyormuş gibi yapıyorlar.
Üstelik ayçanın kendisinden buyuk dediği eşi öyle dediği gibi de değil. Onu da geçtim 5 yıl önce boşanmamış 8 9 ay önce evlilermiş..
Murat bugunde tamamen duygudan vazgectini acikladi napiyo bu adam yaMurat kırmızı odaya Censel i çağırdı. Bakalım nolacak
Söylentiler yok fotoğraflar var. Yani birinin söylediği şeyler üzerine değil fotoğraflar üzerinden net bir şekilde kurmacadır diyoruz.Bilmiyorum bunlari onlardan dinlemek lazim 8 ay once bosandigini ispatlayan kanitlar yok birisi cikio biseyler diyor dogru yada yanlis Demiyorum ama internetteki soylentilerede herzaman inanmamak lazim
Ben hala inanamak istemiyorum galiba fena kaptirdim kismetse olura okadar gercekler ki kurguysa yaziklar olsun mesela suab duygu ve mehtapib aradindaki diyaloglar okadar gercekki inanmamak elde degilSöylentiler yok fotoğraflar var. Yani birinin söylediği şeyler üzerine değil fotoğraflar üzerinden net bir şekilde kurmacadır diyoruz.
İnsan görmeyince inanıyor kanıyor maalesef ama kurgu.Ben hala inanamak istemiyorum galiba fena kaptirdim kismetse olura okadar gercekler ki kurguysa yaziklar olsun mesela suab duygu ve mehtapib aradindaki diyaloglar okadar gercekki inanmamak elde degil
Aynen katiliyorum emreyle ayca hic yakismiyorEmre nin teyzesi ?
Güzel konuştu dobra dobra helal olsun. Bende ikisini yakıştıramıyorum Ayça ve Emre olmamalı..
Çok itici bi tipBu melis'i lady gaga'ya benzeten birtek ben varım galiba!
Saçı,makyaji, tipi bana lady gagayı animsitiyor resmen
Aynen bende...Baslarda ne güzel izliyordum ama daha sonra gercek disi seyler oldugunu duyunca sogudum iyice bu programdan
Güzellik bir kenara evlilik ??Melis hiç güzel değil bu kızı çok abartmislar
Zengin şımarık kızGüzellik bir kenara evlilik ??
Ben hic hemde hiç evliliğe yakın ve hazır görmüyorum?