Kısmetim mi kapalı :(

öyle demek istediyseniz direk öyle deyin. Hiç mi empati yeteneğiniz yok. Dusunemiyor musunuz konu sahibi bunu okuyunca millete 3 yıl öncekiler bile mesaj atıyor ben ne durumdayım diye düşünüp kendini daha kötü hissetmeyecek mi. Umursama dersin geçersin. Ayrıca bana ne yapacagimi şöylemeye hakkiniz yok. Ben size bi şey yapın yapmayın demedim. Yaptığınız yorumun ne kadar empati yoksunu olduğunu, zaten umutsuz durumda olan bi insana ben senden iyi durumdayim demenin onu teselli etmeyeceğini söyledim. Hala bu halden anlamaz bencil yorumlariniza devam etmekte ozgursunuz yanı. Aynı benim sizden alıntı yapmakta özgür olduğum gibi. İyi akşamlar hoscakalin

Tamam arkadaşım benim foruma gelme amacım bu zaten tanımadığım yüzünü görmediğim insanlara hava atmak ,oldu mu

bu ıslerin ustune bırak dusmee
ask beklemedıgın anda gelır
kısmet sonuctaa kımı 18 ınde evlenır kımı 30 unda
bencee evlenmeden de ınsan hayatını yasayabılır

Sen erkekleri boz ,aşağıla onlarda kalıcı izler kalıyor ve sohbet sohbeti açıyor başka türlü sohbete yanaşmazlar , başlarlar bu kızı elde edeceğim diye sen demek ki sıkıcı bir kızsın ne yapsınlar seninle aksiyon lazım onlara

Dalga mı geçtiniz ciddi misiniz anlamadım

üniversitede bulamazsan bir daha hiç bulamazsın ne demek ya
bu kafayla zaten bulamazsınız, alıcı gözüyle bakarsanız gerçek aşkı kaçırırsınız

yani kendinizi "üniversitede bulamazsam hiç bulamam" diye şartlandırmayın. asıl hayat sonra başlıyor iş yeriniz aynı olabilir ama bir seminer, bir düğün, bir tiyatro vs. bir sürü ortamda bulunma imkanınız olacak. hiç ummadığınız yerden çıkabilir aşk? zaten beklenti içine girerseniz olmaz, böyle şeyler en beklenmedik zamanda olur. kendinizi okula odaklamayın, kısıtlamayın. yanlış bir bakış açısı

Umarım öyle olur :)
Ben öyle şartlandırmadım kendimi tabii de birini bulamamış 35+ arkadaşlar öyle diyor

21
Ama üniversite bitiyor kimseyi bulamadım.
İş hayatında kimseyi bulamadım. Okul bitince aynı işyerinde devam edicem.
Herkes ünide bulamazsan daha da bulamazsın diyor...
Kiz bende ilk okurken 28-29 falansin sandım daha küçüksün karsina ne insanlar çıkar sen her zaman temkinli ol bu karakterini kaybetme elbet karsina kiymetini bilen biri cikacaktir.

21
Ama üniversite bitiyor kimseyi bulamadım.
İş hayatında kimseyi bulamadım. Okul bitince aynı işyerinde devam edicem.
Herkes ünide bulamazsan daha da bulamazsın diyor...

daha yaşın 21 yahu ben 26 yım bu kadar dert etmiyorum. akışına bırak hayatını yaşa. napıcaksın bu yaşta sevgiliyi

Hayır ya üniversitede bulamazsan başka bulamazsın lafı tamamen şehir efsanesi. Bazen olur öyle. Boşver kismetin farklı yerde farklı koşulda bulur seni, bunun için üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…