Kızlar benim galiba kısmetim çok kapalı ve bu beni çok üzüyor... Karşı cinsle etkileşimler oluyor, hoşlanmalar flörtöz hareketler oluyor ama hiç biri ne istediğini bilir halde emin adımlarla gelmiyor ya yarıda kesiliyor ya o kişinin başka kişilerle de aynı şekilde olduğunu öğreniyorum ve kalbim çok kırılıyor. Ben cilveli fışırık vs bi kız değilim ya da erkeklerin ortam kızı olarak adlandırdığı türden değilim. Mesela kimseyle cinsel bir şeyler yaşamadım falan, evlendiğimde olsun istiyorum, o tarz bir insanım. Ciddi ilişki erkekleri kalmadı mı devirde
Bunlar son yıllarda yaşadığım örnekler:
Biri vardı çok etkilendiğim, 6 ay bir şeyler olsun diye bekledim ama o bana bir yazıyor bir yazmıyordu git-gelleri vardı. Çıkma teklifi etmişti, ben de ona karşı boş olmadığımı ama güvenemediğimi söylemiştim o da o zaman yapacak bir şey yok dedi ve 2 hafta sonra bir kızla çıkmaya başladı :s O dönem çok üzülmüştüm...
Aylarca bana baktığına, aramızda garip bir elektrik olduğuna emin olduğum adam bana karşı hiç bir girişimde bulunmadı ayrıca görmezden geliyor..
Bir arkadaşım vardı bizi herkes çok yakıştırıyor. Onun arkadaşları "boğa kızını kaçırma daha iyisini mi bulacaksın" diyormuş benim arkadaşlarım da onu kaçırmamamı söylüyor. Biz de arkadaş olduğumuz için birbirimize anlatmıştık bunu. Zamanla arada çekim oluşmaya başladı çocuk bana yazmaya başladı koluma giriyor dibime girip ne güzel kokuyo burası diyor yemek yerken ben yemeyince bana yedirmeye çalışıyor, soğukta şapkasını veriyor şakacıktan sarılıyor falan... Söz olarak da yavşıyo gibi. E ben de bu hareketlerden etkilenip bir şey var sanıyorum ama sonra başka kızlarla fotoğraflar videolar görüyorum. (bu kişi bana geçen sen biraz kötü bir kız olsana, böyle hayatının aşkını bulabileceğini sanıyo musun dedi :S )
Benden 7-8 yaş büyük biri vardı onla baya konuştuk, bir sürü ortak noktamız vardı adeta hayran olmuştum kendisine ama onla da bir anda muhabbet kesildi...
Böyle işte elde var sıfır...