• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetim mi kapalı :(

Wowowowow durun bir bakalım orda ,burda ben hava niye atayım neden atayım ben çok tercih edilen tekliflerin havada uçuştuğu bir kız değilim ki.Ben sadece umrunuzda olmasın benim umrumda olmamasına soğuk olmama rağmen mesaj geldi boşverin hayatınıza bakın demek istedim,iyice okuyun sonra saldırın.Bu ne böyle ya ne yazacağımı sana mı sorucam ,diğer mesajlarıma da bak neyimi yüceltmişim tövbe tövbe ya .Birilerine falan kızıp da saçma sapan davranma bence.Birdaha da mesajlarıma alıntı yapma
öyle demek istediyseniz direk öyle deyin. Hiç mi empati yeteneğiniz yok. Dusunemiyor musunuz konu sahibi bunu okuyunca millete 3 yıl öncekiler bile mesaj atıyor ben ne durumdayım diye düşünüp kendini daha kötü hissetmeyecek mi. Umursama dersin geçersin. Ayrıca bana ne yapacagimi şöylemeye hakkiniz yok. Ben size bi şey yapın yapmayın demedim. Yaptığınız yorumun ne kadar empati yoksunu olduğunu, zaten umutsuz durumda olan bi insana ben senden iyi durumdayim demenin onu teselli etmeyeceğini söyledim. Hala bu halden anlamaz bencil yorumlariniza devam etmekte ozgursunuz yanı. Aynı benim sizden alıntı yapmakta özgür olduğum gibi. İyi akşamlar hoscakalin

öyle demek istediyseniz direk öyle deyin. Hiç mi empati yeteneğiniz yok. Dusunemiyor musunuz konu sahibi bunu okuyunca millete 3 yıl öncekiler bile mesaj atıyor ben ne durumdayım diye düşünüp kendini daha kötü hissetmeyecek mi. Umursama dersin geçersin. Ayrıca bana ne yapacagimi şöylemeye hakkiniz yok. Ben size bi şey yapın yapmayın demedim. Yaptığınız yorumun ne kadar empati yoksunu olduğunu, zaten umutsuz durumda olan bi insana ben senden iyi durumdayim demenin onu teselli etmeyeceğini söyledim. Hala bu halden anlamaz bencil yorumlariniza devam etmekte ozgursunuz yanı. Aynı benim sizden alıntı yapmakta özgür olduğum gibi. İyi akşamlar hoscakalin
Tamam arkadaşım benim foruma gelme amacım bu zaten tanımadığım yüzünü görmediğim insanlara hava atmak ,oldu mu :KK48::KK51:

Kızlar benim galiba kısmetim çok kapalı ve bu beni çok üzüyor... Karşı cinsle etkileşimler oluyor, hoşlanmalar flörtöz hareketler oluyor ama hiç biri ne istediğini bilir halde emin adımlarla gelmiyor ya yarıda kesiliyor ya o kişinin başka kişilerle de aynı şekilde olduğunu öğreniyorum ve kalbim çok kırılıyor. Ben cilveli fışırık vs bi kız değilim ya da erkeklerin ortam kızı olarak adlandırdığı türden değilim. Mesela kimseyle cinsel bir şeyler yaşamadım falan, evlendiğimde olsun istiyorum, o tarz bir insanım. Ciddi ilişki erkekleri kalmadı mı devirde :KK43:

Bunlar son yıllarda yaşadığım örnekler:

Biri vardı çok etkilendiğim, 6 ay bir şeyler olsun diye bekledim ama o bana bir yazıyor bir yazmıyordu git-gelleri vardı. Çıkma teklifi etmişti, ben de ona karşı boş olmadığımı ama güvenemediğimi söylemiştim o da o zaman yapacak bir şey yok dedi ve 2 hafta sonra bir kızla çıkmaya başladı :s O dönem çok üzülmüştüm...

Aylarca bana baktığına, aramızda garip bir elektrik olduğuna emin olduğum adam bana karşı hiç bir girişimde bulunmadı ayrıca görmezden geliyor..

Bir arkadaşım vardı bizi herkes çok yakıştırıyor. Onun arkadaşları "boğa kızını kaçırma daha iyisini mi bulacaksın" diyormuş benim arkadaşlarım da onu kaçırmamamı söylüyor. Biz de arkadaş olduğumuz için birbirimize anlatmıştık bunu. Zamanla arada çekim oluşmaya başladı çocuk bana yazmaya başladı koluma giriyor dibime girip ne güzel kokuyo burası diyor yemek yerken ben yemeyince bana yedirmeye çalışıyor, soğukta şapkasını veriyor şakacıktan sarılıyor falan... Söz olarak da yavşıyo gibi. E ben de bu hareketlerden etkilenip bir şey var sanıyorum ama sonra başka kızlarla fotoğraflar videolar görüyorum. (bu kişi bana geçen sen biraz kötü bir kız olsana, böyle hayatının aşkını bulabileceğini sanıyo musun dedi :S )

Benden 7-8 yaş büyük biri vardı onla baya konuştuk, bir sürü ortak noktamız vardı adeta hayran olmuştum kendisine ama onla da bir anda muhabbet kesildi...

Böyle işte elde var sıfır...
bu ıslerin ustune bırak dusmee
ask beklemedıgın anda gelır
kısmet sonuctaa kımı 18 ınde evlenır kımı 30 unda
bencee evlenmeden de ınsan hayatını yasayabılır

Sen erkekleri boz ,aşağıla onlarda kalıcı izler kalıyor ve sohbet sohbeti açıyor başka türlü sohbete yanaşmazlar , başlarlar bu kızı elde edeceğim diye sen demek ki sıkıcı bir kızsın ne yapsınlar seninle aksiyon lazım onlara

Sen erkekleri boz ,aşağıla onlarda kalıcı izler kalıyor ve sohbet sohbeti açıyor başka türlü sohbete yanaşmazlar , başlarlar bu kızı elde edeceğim diye sen demek ki sıkıcı bir kızsın ne yapsınlar seninle aksiyon lazım onlara

Dalga mı geçtiniz ciddi misiniz anlamadım:confused:

üniversitede bulamazsan bir daha hiç bulamazsın ne demek ya
bu kafayla zaten bulamazsınız, alıcı gözüyle bakarsanız gerçek aşkı kaçırırsınız

yani kendinizi "üniversitede bulamazsam hiç bulamam" diye şartlandırmayın. asıl hayat sonra başlıyor iş yeriniz aynı olabilir ama bir seminer, bir düğün, bir tiyatro vs. bir sürü ortamda bulunma imkanınız olacak. hiç ummadığınız yerden çıkabilir aşk? zaten beklenti içine girerseniz olmaz, böyle şeyler en beklenmedik zamanda olur. kendinizi okula odaklamayın, kısıtlamayın. yanlış bir bakış açısı

yani kendinizi "üniversitede bulamazsam hiç bulamam" diye şartlandırmayın. asıl hayat sonra başlıyor iş yeriniz aynı olabilir ama bir seminer, bir düğün, bir tiyatro vs. bir sürü ortamda bulunma imkanınız olacak. hiç ummadığınız yerden çıkabilir aşk? zaten beklenti içine girerseniz olmaz, böyle şeyler en beklenmedik zamanda olur. kendinizi okula odaklamayın, kısıtlamayın. yanlış bir bakış açısı

Umarım öyle olur :)
Ben öyle şartlandırmadım kendimi tabii de birini bulamamış 35+ arkadaşlar öyle diyor :D

21 :KK43:
Ama üniversite bitiyor kimseyi bulamadım.
İş hayatında kimseyi bulamadım. Okul bitince aynı işyerinde devam edicem.
Herkes ünide bulamazsan daha da bulamazsın diyor...
Kiz bende ilk okurken 28-29 falansin sandım daha küçüksün karsina ne insanlar çıkar sen her zaman temkinli ol bu karakterini kaybetme elbet karsina kiymetini bilen biri cikacaktir.

21 :KK43:
Ama üniversite bitiyor kimseyi bulamadım.
İş hayatında kimseyi bulamadım. Okul bitince aynı işyerinde devam edicem.
Herkes ünide bulamazsan daha da bulamazsın diyor...

daha yaşın 21 yahu ben 26 yım bu kadar dert etmiyorum. akışına bırak hayatını yaşa. napıcaksın bu yaşta sevgiliyi :P

Hayır ya üniversitede bulamazsan başka bulamazsın lafı tamamen şehir efsanesi. Bazen olur öyle. Boşver kismetin farklı yerde farklı koşulda bulur seni, bunun için üzülme.

Back