• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetim mi kapalı :(

Kızlar benim galiba kısmetim çok kapalı ve bu beni çok üzüyor... Karşı cinsle etkileşimler oluyor, hoşlanmalar flörtöz hareketler oluyor ama hiç biri ne istediğini bilir halde emin adımlarla gelmiyor ya yarıda kesiliyor ya o kişinin başka kişilerle de aynı şekilde olduğunu öğreniyorum ve kalbim çok kırılıyor. Ben cilveli fışırık vs bi kız değilim ya da erkeklerin ortam kızı olarak adlandırdığı türden değilim. Mesela kimseyle cinsel bir şeyler yaşamadım falan, evlendiğimde olsun istiyorum, o tarz bir insanım. Ciddi ilişki erkekleri kalmadı mı devirde :KK43:

Bunlar son yıllarda yaşadığım örnekler:

Biri vardı çok etkilendiğim, 6 ay bir şeyler olsun diye bekledim ama o bana bir yazıyor bir yazmıyordu git-gelleri vardı. Çıkma teklifi etmişti, ben de ona karşı boş olmadığımı ama güvenemediğimi söylemiştim o da o zaman yapacak bir şey yok dedi ve 2 hafta sonra bir kızla çıkmaya başladı :s O dönem çok üzülmüştüm...

Aylarca bana baktığına, aramızda garip bir elektrik olduğuna emin olduğum adam bana karşı hiç bir girişimde bulunmadı ayrıca görmezden geliyor..

Bir arkadaşım vardı bizi herkes çok yakıştırıyor. Onun arkadaşları "boğa kızını kaçırma daha iyisini mi bulacaksın" diyormuş benim arkadaşlarım da onu kaçırmamamı söylüyor. Biz de arkadaş olduğumuz için birbirimize anlatmıştık bunu. Zamanla arada çekim oluşmaya başladı çocuk bana yazmaya başladı koluma giriyor dibime girip ne güzel kokuyo burası diyor yemek yerken ben yemeyince bana yedirmeye çalışıyor, soğukta şapkasını veriyor şakacıktan sarılıyor falan... Söz olarak da yavşıyo gibi. E ben de bu hareketlerden etkilenip bir şey var sanıyorum ama sonra başka kızlarla fotoğraflar videolar görüyorum. (bu kişi bana geçen sen biraz kötü bir kız olsana, böyle hayatının aşkını bulabileceğini sanıyo musun dedi :S )

Benden 7-8 yaş büyük biri vardı onla baya konuştuk, bir sürü ortak noktamız vardı adeta hayran olmuştum kendisine ama onla da bir anda muhabbet kesildi...

Böyle işte elde var sıfır...

Ayyy canisi 21 yasinda sevgili derdine mi dustun? Zamane gençliği neyin kafasini yasiyorsaniz! 21 yasinda kismetim kapali diyor, sizler nasil egitim aliyorsunuz ya. Ne bicim ufkunuzu genisletiyorsunuz. Kizin derdine bakin. Okuma kizim sen, yer isgal etme evlen gitsin tamam mi.

Bence seni cok begenen fakat yaydigin elektrikten dolayi reddedilme korkusuyla acilamayan birileri vardir.
Ama sen, talihsizlik ve kismetsizlik olayina bu kadar takilmisken sadece olumsuz gelismeleri dikkate aliyorsun.
Pozitif olmakta fayda var. Faydasini cok kisa zamanda gorursun, ciddiyim.
21 yas gec degil, guzel oldugunu ve aslinda cok begenildigini dusunerek kriterlerine uyan, kendinden emin birini bulacagini umuyorum.

Vay arkadas 21 yas cok gencmis, bosuna uni de yer kaplamayamis, dogru hepiniz 28 den sonra erkek arkadas ettiniz, erkek aramaya basladiniz,30 dan 35 den sonra evlendiniz ya,14 15 yasinda erkek pesinde kosan 17 sinde evlenenlerde hic yok zatwn. biri acimasiz bir yorum yapiyor, fikri olmayan herkeste sirf yorum yapmis olmak icin onaylayip gidiyor bos bos.

Neyse konuya gelirsek, canim bence sen erkeklere karsi fazla hanim kiz edalarinda takiliyotsun, gereksiz kaliplara girmissin, muhtemelen erkekler seni gorunce hani bir tabir var ya kezban bu derler ona yakin bir kafaya giriyorlar, azcik sikma kendini rahat davran, gercekci davran onlarda senden uzaklasmasinlar.

Niye? İnsanın birini istemesi, yanında heyecanini aşkını sevgisini paylaşacağı birini istemesi kötü birşey mi? Kızın ustune kötü birşey gibi gelmissiniz. Ustune basa basa evlenmek için erken onu demiyorum demiş, evde kalmış tuh tuh modunda yorumlar goruyorum dalga amaçlı.

Canim empati bekleme, bu durumu yasamayanlardan. 22 yaşındayım ben de aynı seyleri hissediyoruz. Benim de yengem geldi bana "okulda bulamazsan, hiç bulamazsın bla bla" deyip duruyor. Bende iş yok sanıyor aslında ama çevredeki erkeklerde iş yok bence. Bolumum gereği okul ev arasında geçiyor hayatım, okul desen çok bi sosyal değil işimiz bölüme kalıyor. E bölümün yüzde 90'ı kız olunca :D ben de nasıl olcak bilmiyorum. Ama her ışık gordugumde "acaba kalbimin sahibi bu mu" edalarinda gözlerimde kalpler çıkıyor tabi ki belli etmiyorum ama :D ben de sıkıldım artık bu moddan ya bu takıntı aklımdan ciksin, ya da doğru kişi kimse gelsin artık... Ben de önerilere ve eleştirilere açığım..

Niye? İnsanın birini istemesi, yanında heyecanini aşkını sevgisini paylaşacağı birini istemesi kötü birşey mi? Kızın ustune kötü birşey gibi gelmissiniz. Ustune basa basa evlenmek için erken onu demiyorum demiş, evde kalmış tuh tuh modunda yorumlar goruyorum dalga amaçlı.

Canim empati bekleme, bu durumu yasamayanlardan. 22 yaşındayım ben de aynı seyleri hissediyoruz. Benim de yengem geldi bana "okulda bulamazsan, hiç bulamazsın bla bla" deyip duruyor. Bende iş yok sanıyor aslında ama çevredeki erkeklerde iş yok bence. Bolumum gereği okul ev arasında geçiyor hayatım, okul desen çok bi sosyal değil işimiz bölüme kalıyor. E bölümün yüzde 90'ı kız olunca :KK70: ben de nasıl olcak bilmiyorum. Ama her ışık gordugumde "acaba kalbimin sahibi bu mu" edalarinda gözlerimde kalpler çıkıyor tabi ki belli etmiyorum ama :KK70: ben de sıkıldım artık bu moddan ya bu takıntı aklımdan ciksin, ya da doğru kişi kimse gelsin artık... Ben de önerilere ve eleştirilere açığım..
Hemen müdahale olayım öneriye açığım dediniz ya :KK70: benim de hiç erkek arkadasım olmadı, sözlümle tam 21 yasımda tanıştım, üstelik ne işveli ne cilveli bir haldeydim :KK70: tam acınası bir haldeydim ama kalbi ısınmış bana, ben okuldan sonra karsıma cıkanları değerlendiririm diyordum ama nasip işte son sene karsıma çıktı, ben de acele etmeyecektim yani bekleyecektim siz en iyisini yapıyorsunuz, annemin çok sık söylediği bir söz var, taş yerinde ağırdır kızım der bana hep, çok doğruymuş, kişiliğinizden, duruşunuzdan bir şey eksiltmeyin o gelir sizi bulur inşallah :KK39:

Şu kırmızıyla işaretlediğim yerlerde yazan ve sizin tarzınızda olmayan hemcinsleriniz için takınmış olduğunuz ötekileştirici tavırdan hoşlanmadım.ayrıca cilveli olmak da kötü birşey değildir.her neyse yine de cevap vereceğim.bu kadar üst üste birşeyler yarıda kesildiyse muhtemelen sizin farkında olmadıgınız bir iticiliğiniz var insanlara karşı?belki de farkında olmadan karşınızdakini kırıyor, ya da kızdırıyorsunuz?bununla ilgili özeleştiri de bulundunuz mu?

Bem ötekileştirmedim kavga etmeye sebep mi arıyorsunuz? :) bence de kötü bir şey değil ben öyle olamıyorum işte onu dedim. Bir problemim olarak belirttim.

Özeleştiri yaptım ama bir sonuca varamadım, bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum :(

Ayyy canisi 21 yasinda sevgili derdine mi dustun? Zamane gençliği neyin kafasini yasiyorsaniz! 21 yasinda kismetim kapali diyor, sizler nasil egitim aliyorsunuz ya. Ne bicim ufkunuzu genisletiyorsunuz. Kizin derdine bakin. Okuma kizim sen, yer isgal etme evlen gitsin tamam mi.

Sizin bu üslubunuza ben de saygımı korumayacağım hanımefendi. Evet derslerim çok iyi mezun oluyorum şimdiden paramı kazanıyorum ve mezuniyet sonrası işimi buldum şimdi izninizle sevgili derdine girmek istiyorum mümkün mü izin var mı??????

Yaşadığım olumsuz olayları anlatarak bu sonuca vardım. Derdimin evlenmek olmadığını belirttim kaç kere. Keşke anlamak için okusanız, muhalefet etmek için değil!

Hemen müdahale olayım öneriye açığım dediniz ya :KK70: benim de hiç erkek arkadasım olmadı, sözlümle tam 21 yasımda tanıştım, üstelik ne işveli ne cilveli bir haldeydim :KK70: tam acınası bir haldeydim ama kalbi ısınmış bana, ben okuldan sonra karsıma cıkanları değerlendiririm diyordum ama nasip işte son sene karsıma çıktı, ben de acele etmeyecektim yani bekleyecektim siz en iyisini yapıyorsunuz, annemin çok sık söylediği bir söz var, taş yerinde ağırdır kızım der bana hep, çok doğruymuş, kişiliğinizden, duruşunuzdan bir şey eksiltmeyin o gelir sizi bulur inşallah :KK39:
Ben de artık o moddayim canim, çünkü doluya koydum olmadii boşa koydum olmadı. Benim kendi içimde yaşadığım hislerden başka, bir de ustumde bir baskı var mesela yengeden akrabalardan gelen baskılar gibi.. Simdi de kendimi ağırdan satıyorum ama bu sefer de çok mu ciddi duruyom ne :D ama ben de istiyorum artık olsun, o doğru kişi kimse gelsin. Ben istedikce de hayatım da yaprak dahi kimildamiyor ya ahah :D bu arada sozlunle mutluluklar :)

Bence seni cok begenen fakat yaydigin elektrikten dolayi reddedilme korkusuyla acilamayan birileri vardir.
Ama sen, talihsizlik ve kismetsizlik olayina bu kadar takilmisken sadece olumsuz gelismeleri dikkate aliyorsun.
Pozitif olmakta fayda var. Faydasini cok kisa zamanda gorursun, ciddiyim.
21 yas gec degil, guzel oldugunu ve aslinda cok begenildigini dusunerek kriterlerine uyan, kendinden emin birini bulacagini umuyorum.

Ben soğuk görünüyorum malesef. Tanışınca da hemen sıcak olamam insanlarla. Bir de bana erkek arkadaşlarım diyor ki senin class bir duruşun var zor kız gibisin insanlar sana yanaşmaya korkar bence.

Nasıl aşıcam bunu bilemedim :KK43:

Ben de artık o moddayim canim, çünkü doluya koydum olmadii boşa koydum olmadı. Benim kendi içimde yaşadığım hislerden başka, bir de ustumde bir baskı var mesela yengeden akrabalardan gelen baskılar gibi.. Simdi de kendimi ağırdan satıyorum ama bu sefer de çok mu ciddi duruyom ne :KK70: ama ben de istiyorum artık olsun, o doğru kişi kimse gelsin. Ben istedikce de hayatım da yaprak dahi kimildamiyor ya ahah :KK70: bu arada sozlunle mutluluklar :)
Çok sağol :oops: valla inan ciddi duruştan olmasa benim olmazdı :KK70: acayip ciddi dururum hatta annem biraz gül etrafına çok ciddi duruyorsun der hep, ama olacağı varsa oluyormuş işte, allahtan sözlüm de benim gibidir gevsek değil hiç, bu özelliklerimiz bizi yakınlaştırdı zaten, inşallah sen de gönlüne göre birini bulursun:KK50:

senin yaptığın burda ayıp bence yaa 30 yaşından fazla ablalaırn var (mesela ben) kısmatim kapalı diye ağlaması gereken biziz sana ne oluyo sıranı bekle bakıyim :stop::stop:

Yaşım 29 senin şu anlattığın adamlardan bir tanesini tanıdım.sonra dersimi aldım.sevgisini söylemeyen adamdan kac.

Sabırla sonuna kadar okudum.. Konu sahibine hak verdim, çok haklı..
Sonra bir an durdum kendi yaşımı (34) hatırladım.. Şimdi çıktım apartmanın 15. Katına, hakkınızı helal edin kk kadınları :110:

Back