Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversitesiyi dışardan okudum 31 yaşındayım bekarım ben de diyorum ki niye evlenemiyorum meğer üniversite hayatım olmamış ( yine zehir gibi çalışıyor kafam)
Kızlar benim galiba kısmetim çok kapalı ve bu beni çok üzüyor... Karşı cinsle etkileşimler oluyor, hoşlanmalar flörtöz hareketler oluyor ama hiç biri ne istediğini bilir halde emin adımlarla gelmiyor ya yarıda kesiliyor ya o kişinin başka kişilerle de aynı şekilde olduğunu öğreniyorum ve kalbim çok kırılıyor. Ben cilveli fışırık vs bi kız değilim ya da erkeklerin ortam kızı olarak adlandırdığı türden değilim. Mesela kimseyle cinsel bir şeyler yaşamadım falan, evlendiğimde olsun istiyorum, o tarz bir insanım. Ciddi ilişki erkekleri kalmadı mı devirde
Bunlar son yıllarda yaşadığım örnekler:
Biri vardı çok etkilendiğim, 6 ay bir şeyler olsun diye bekledim ama o bana bir yazıyor bir yazmıyordu git-gelleri vardı. Çıkma teklifi etmişti, ben de ona karşı boş olmadığımı ama güvenemediğimi söylemiştim o da o zaman yapacak bir şey yok dedi ve 2 hafta sonra bir kızla çıkmaya başladı :s O dönem çok üzülmüştüm...
Aylarca bana baktığına, aramızda garip bir elektrik olduğuna emin olduğum adam bana karşı hiç bir girişimde bulunmadı ayrıca görmezden geliyor..
Bir arkadaşım vardı bizi herkes çok yakıştırıyor. Onun arkadaşları "boğa kızını kaçırma daha iyisini mi bulacaksın" diyormuş benim arkadaşlarım da onu kaçırmamamı söylüyor. Biz de arkadaş olduğumuz için birbirimize anlatmıştık bunu. Zamanla arada çekim oluşmaya başladı çocuk bana yazmaya başladı koluma giriyor dibime girip ne güzel kokuyo burası diyor yemek yerken ben yemeyince bana yedirmeye çalışıyor, soğukta şapkasını veriyor şakacıktan sarılıyor falan... Söz olarak da yavşıyo gibi. E ben de bu hareketlerden etkilenip bir şey var sanıyorum ama sonra başka kızlarla fotoğraflar videolar görüyorum. (bu kişi bana geçen sen biraz kötü bir kız olsana, böyle hayatının aşkını bulabileceğini sanıyo musun dedi :S )
Benden 7-8 yaş büyük biri vardı onla baya konuştuk, bir sürü ortak noktamız vardı adeta hayran olmuştum kendisine ama onla da bir anda muhabbet kesildi...
Böyle işte elde var sıfır...
Yaş 21
Neden birini bulma çabasındasınız
Bu aşırı istek niye
Dünya yıkılıyor mu son mu buluyo yaşam bitiyor mu
allah ömür verirse önünde upuzun yıllar var
Bence birini bulma hevesini şimdilik bi kenarda beklet
okulunu bitir işini gücünü bi eline al
O biri seni bekliyor gelir bulur zaten merak etme şimdiden bu boş anlamsız çaba içine giripte bocalama
kendinizi bırakmayın hemen ben de sizin gibiyim yani ailenin yetiştirme tarzıyla alakalı bu bir de karakter meselesi. eski sevgilimle buluşunca ayrılırken yanağımdan öpecek diye itmiştim yolun ortasında öptürmemiştimyani sadece bu husus değil konuşma tarzımda iticiydi. sonra canım sevgilim buldu beni istemedim 2 ay süründü çocukcağız çıkma teklifi edene kadar. şu an 7. yılımıza girdik. diyor ki seni böyle seviyorum ben çok safsın hiiiiç üzülme
Oo süpermiş allah bozmasın :)
bi ucunuda bana uzat ipin32 yaşıma basmama günler kala hala bekarım
İpimi getirin kendimi asıcamm
kesinlikle katılıyorumBirilerinin hayatına girmesine sen izin veriyorsun her gelenden etkileniyorsun madem izin verme gelmelerine o da olsun bu da olsun şu da olsun deme
Sen seç
21 yaşındasın
gerçekten kısmetin kapalı senin
amuda kalkarsan geçer
töbest
21 yaşındasın
gerçekten kısmetin kapalı senin
amuda kalkarsan geçer
töbest
Tut canımm sıkı bağla..bi ucunuda bana uzat ipin
dalga geçmiyorum kızıyorumDalga geçmenize gerek yok, bu yaşımda şuan bana dert olan konulardan biri buydu ve paylaşmak yorumları okumak istedim.
Size tabii ki saçma komik geliyor olabilir ama bu üslupla söylemeye ne gerek var
Boşuna dert sahibini kırıyorsunuz ne bilim
Kızlar benim galiba kısmetim çok kapalı ve bu beni çok üzüyor... Karşı cinsle etkileşimler oluyor, hoşlanmalar flörtöz hareketler oluyor ama hiç biri ne istediğini bilir halde emin adımlarla gelmiyor ya yarıda kesiliyor ya o kişinin başka kişilerle de aynı şekilde olduğunu öğreniyorum ve kalbim çok kırılıyor. Ben cilveli fışırık vs bi kız değilim ya da erkeklerin ortam kızı olarak adlandırdığı türden değilim. Mesela kimseyle cinsel bir şeyler yaşamadım falan, evlendiğimde olsun istiyorum, o tarz bir insanım. Ciddi ilişki erkekleri kalmadı mı devirde
Böyle işte elde var sıfır...