Kısmetim mi kapalı :(

Üniversitesiyi dışardan okudum 31 yaşındayım bekarım ben de diyorum ki niye evlenemiyorum meğer üniversite hayatım olmamış ( yine zehir gibi çalışıyor kafam)

Hahahaha
Bizim ofistekiler diyo hepsi bekar kalmış
Korktum ben de

kendinizi bırakmayın hemen ben de sizin gibiyim yani ailenin yetiştirme tarzıyla alakalı bu bir de karakter meselesi. eski sevgilimle buluşunca ayrılırken yanağımdan öpecek diye itmiştim yolun ortasında öptürmemiştimyani sadece bu husus değil konuşma tarzımda iticiydi. sonra canım sevgilim buldu beni istemedim 2 ay süründü çocukcağız çıkma teklifi edene kadar. şu an 7. yılımıza girdik. diyor ki seni böyle seviyorum ben çok safsın hiiiiç üzülme

Yaş 21
Neden birini bulma çabasındasınız
Bu aşırı istek niye
Dünya yıkılıyor mu son mu buluyo yaşam bitiyor mu
allah ömür verirse önünde upuzun yıllar var
Bence birini bulma hevesini şimdilik bi kenarda beklet
okulunu bitir işini gücünü bi eline al
O biri seni bekliyor gelir bulur zaten merak etme şimdiden bu boş anlamsız çaba içine giripte bocalama

Birini bulma hevesi değil
Sevgilim olsun diye debelenmiyorum
Ama bieileri çıkıyo benimle flört ediyo bi şekilde etkiliyo
Ama sonra devamını getirmeden hoop gidiyolar
Benim derdim bu

Oo süpermiş allah bozmasın :)

Birilerinin hayatına girmesine sen izin veriyorsun her gelenden etkileniyorsun madem izin verme gelmelerine o da olsun bu da olsun şu da olsun deme
Sen seç

Canım ben seni anlıyorum bnde 21 yasında bekarım benimde aynı senin gibi oluyor biriyle konuşuyorum devamı gelmiyor yada o kişinin niyeti baska oluyor bnde Üniv. 3. Sınıftayım ne yalan söyliyim bende evde kalmaktan cok korkuyorum

21 yaşındasın
gerçekten kısmetin kapalı senin
amuda kalkarsan geçer
töbest

Dalga geçmenize gerek yok, bu yaşımda şuan bana dert olan konulardan biri buydu ve paylaşmak yorumları okumak istedim.
Size tabii ki saçma komik geliyor olabilir ama bu üslupla söylemeye ne gerek var
Boşuna dert sahibini kırıyorsunuz ne bilim

dalga geçmiyorum kızıyorum
saçma sapan şeyleri dert ediniyorsunuz çünkü
neyse banane ya
hayırlı kısmetler sana

Şu kırmızıyla işaretlediğim yerlerde yazan ve sizin tarzınızda olmayan hemcinsleriniz için takınmış olduğunuz ötekileştirici tavırdan hoşlanmadım.ayrıca cilveli olmak da kötü birşey değildir.her neyse yine de cevap vereceğim.bu kadar üst üste birşeyler yarıda kesildiyse muhtemelen sizin farkında olmadıgınız bir iticiliğiniz var insanlara karşı?belki de farkında olmadan karşınızdakini kırıyor, ya da kızdırıyorsunuz?bununla ilgili özeleştiri de bulundunuz mu?

Enee bende bu kızlar sabahın 7 sinde neden bi muazzez abacı makyajı neden bi bülent ersoy abiyesi edasında geliyolar diyodum demek erkek soyu üniversiteden sonra tükeniyomuş.
Neden bana söylemediniz bunu bende boş beleş mezun olup gidiyorum. Yazıklar olsun kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…