Kısmetim Açıldı :)))

Tamamını okuyamadım. Cümle düşüklüğü ne ararsan var. öyle canım cicimle olmuyor 1800'le falan ev geçindirilmez. Yanlış anlama ama lise mezunu evde oturan bir kız bile olsam kendime el işi bile olsa bir uğraş bulur satardım. Kitap okumanı tavsiye ederim hayat sadece aşk meşkten ibaret değil. Evlendikten sonra ilk gece de geçtikten sonra bu büyü bozulur sonra maddi kavgalar başlar.

Umarım bu konu yalandır. Umarım.

Aksi halde, 2013te bu cümleleri kurup bir de üstüne gülücük koyan bir genç kızın varlığı utanç verici gerçekten.
Yazık ki ne yazık.

Koptum allah iyiligini versin)

adını vermişsin adresini ve tc sini de yazıver zahmet olmazsa.
fiziksel özelliklerini neden anlattın anlam veremedim. o kadar anlatma nazar değer mazallah burdan biri aşık olur uğraşamazsın
karnesini gösterdi diyosun bu devirde karne mi kaldı allah aşkına.
kan grubu genel verici( dikkatimi çekti) neden inanamadın çok bulunan bi kandır kendileri
tokide hemde evinin duvar renginin kırmızı olması romantik biri olduğunu gösterir sende neler neler düşünmüşsün yok sapık yok sarılcak.. adam romantik romantik..
ev işlerine de yardım edecekmiş oohh mis mis
bu devirde tokide evi olan biri asla kaçırılmaz şekerim
yorumladım

Çook güldüm okurken konuyu, ama konu sahibi saflığından, hevesinden böyle ne var ne yok ortaya dökmüş bence. Duvarların rengi, kan grubu vs. Niyeti yorum almak filan değil, sevincini paylaşmak sadece :)

bi okuyim dedim sonunu getiremedim karşımıza kasları olan evi arabası bilmem nesi olan biri çıkınca kısmetimiz mi açılmış oluyo anlamadım benim eşim ne kaslı ne evi ne arabası var hatta şu an işten çıkarıldı ama dünyadaki başka hiç bi kısmete değişmem onu, bence sende bunlara aldanma derim

yorumları okumadım sadece konuyu okuyup yorum yapıyorum
arkadaşım şaka mısın sen ? pazardan karpuz mu alıyorsun kol karın kasları ,parmağın kadar damarları gömlek düğmesi zor duruyormuş yuhh yani evlenirken bunlara mı bakılıyormuş tüh bileydim bende bakardım :)
sen adama zaten aşıksın bize neyi soruyon
ya bide yaşını merak ettim seninn ?

''DIGE" kelimesini okumaktan bayilacaktim vallahi,
Dige ne ne demek?
Turkcede oyle bir kelime yok !

Adamin fiziksel ozelliklerini gec bir kere,
Adam macoymus ama senin yaninda light, 3. kisilerin yaninda macoymus

Eger bir insan senin yaninda farkli, baskalarinin yaninda farkliysa korkacaksin ondan ,
zira boyle adamlar evlenince de sana farkli, disariya farkli davranir,
disardakine canim cicim der, evdekine kufreder...

Iyi dusun
( Tabi konu gercekse )

hıı benim vatandaş da 1500 le geçiniriz bakamaz mıyım sana diyordu >>> evlendikten sonra para para diye yakama yapıştı.

evlenmeden önce hayatta çalıştırmam diyordu >>> evlendikten sonra oh ben çalışayım sen yat dedi.

evlenmeden önce bana dediği ters bir laf yüzünden annesini ağlattı >>> evlendikten sonra annesine köle oldu.

evlenmeden önce seni prensesler gibi yaşatıcam dedi >>>evlendikten sonra sokaklarda kolumdan sürüyerek annesine götrdü defalarca.

evlenmeden önce ay yorulma temizlik yapma dedi >>> evlendikten sonra yap işte işin ne.

evlenmeden önce eve kadar bırakayım >>> evlendikten sonra gelemem oraya kadar kendin gel.

bütün bunlar 2 aylık evlilkte yaşandı. artık yok öyle bi evlilik şükür. al sana gerçek hayatın tokadı canım. bulutlar toz pembe kalmaz hiçbir zaman. umarım hakkında hayırlısı olur :)

Son düzenleme:
Valla kızma ama ben çoğu huyunu beğenmedim
başkalarının yanında maço,senin yanında light :-/
Neden??
Erkekliğine yap sürdürmemek için ...
Bilmiyorum böyle bi adam yarın bigün kayınvalide meselelerinde sana ağzını açıp tek laf ettirir mi??

Çalıştıma taraftarı değilmiş,bu da bana gelmez ama sen de zaten kendin çalışma taraftarı değilmişsin,mesele yok demektir bu konuda.
Tokiye girip de ev alması sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor...
Da ne bileyim,benim standartlarımın kesinlikle dışında kalan özellikler,ama belli ki sen sevmişsin.Herkesin aradığı özellikler farklıdır.Mesela ben annem gibi biriyle silah zoruyla bile evlenmezdim,ama babam annemin huylarına bayılır :))
inşallah çok mutlu olursun..

*bu arada hiçbi erkek evine gelir gelmez üstüne atlamaz kızın,uysal uysal yaklaşırlar ki devamı gelsin...Bak mesela sen gördün evcilik oyunu gibiymiş onun evine gitmek,devamı çok rahatlıkla gelir,ama seni rahatsız edecek tavırları olsaydı bir daha seni o evde hayallerinde görürdü...
deneyim konuşuyo :))

Ben konu sahibinin, sevgilisini bu kadar detaylı anlatmasına anlam veremedim. Ne gerek var. Hakkında hayırlısı olsun

Ay çok tatlısın sen,kıyamam
0 rh- kan grubu olan ,1500tl maaşlı,hemide aspirin bile içmemiş
Bence kaçırma bu ramboyu

bu devirde kan grubu 0 rh negatif olan, baklava dilim kasları olan , 1600tl maaşla sana bakabilcek olan, hiç hastaneye gitmemiş ilaç bile içmemiş olan bi erkek bulmak çok zor

hemen evlenin , en az 3 tane de çocuk yapın, millet 600tl ile çocuk okutuyor, 1600tlli bol kaslı adammı okutamayacak 3 çocuğu

evlenilecek kişi bence, huyu, davranışları, çalışkanlığı, ailesi, en önemlisi ahlakı ile değerlendirilmeli.
kasları, toki evi, kan grubu, bu şekilde evlenilecek adam değerlendirmesi bilinçsizlik....
evlenmeden önce kişiliği ile ilgili araştırma yapmasını tavsiye ederim...kaslardan kimseye fayda gelmez....

yinede allah tamamına erdirsin....mutluluklar....

Dert Bunun Neresinde Onu Anlamadım :44:

Sen Beğenmişsin Zaten Onaylamışsın Şekerim Biz Ne Desek Boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…