- 24 Haziran 2011
- 23.245
- 48.090
-
- Konu Sahibi atmosfer4994
bu ne ka ayrıntı böyle ya,okurken bayılıcam sandım bi an beynim durdu
bekarken baba parası evliyken koca parası demek,ohh hayat sana güzel anacım kaçırma bu adamı..zaten vücudu da bildiğin biscolata yağuşuklusu tarzında
evli bi ablan olarak söylüyorum kaçırma bu adamı..
konu sahibi arkadaşım şimdi ben anlayamadım kaslı olunca noluyor? kan grubu 0 negatif olunca noluyor? sana bie kere önüne yemek hazırlayıp koyduysa noluyor? 1500 tl maaşı olunca noluyor? tokide evi olunca noluyor? bunlar evlenmek için aranan şartlar arasındamı eğer öyleyse ben kendimi harcamışım yaww kocamın ne kası ne 0 negatif kanı ne yemek yapma huyu ne 1500 tl maaşı ne de evi var...Ayrıca ben olsam korkarım öyle kaslı maslı erkekten yanlışlıkla kası ması çarpar kızdımı....
biskolata reklamında kilerde bile kolunda parmağımız kadar damar yok ablası onun ki "he-man" gölgelerin gücü adına güç bende artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iki sn sofrayı toplarım yemeği yaparım hemde kan
ya öle bişey demek isteceğini hiç sanmam o fabrikada çalışıyor çalışmanın zor olduqunu söylüyor sabah 8 akşam 5.30 sen benim gibi yorulma sen otur evinde tv izle pc oyna ben sana bakarım diyor daha önceden dediği gibi ben hiç çalışmadım hiç iş başvurusuna qitmedim hep baba parası sonrada koca parası :))