Kısmetim Açıldı :)))

Diğerlerini görmedim pek, kas olayını gördüm bir tek. Evlenilir yani, damarlı kas çünkü. Karneyi de görmüşsün aşıları falan da tamdır. Hayırlı olsun. Arada yemeğine vitamin atıp suyunu da taze tutarsan sorun olacağını sanmıyorum.

konu sahibi arkadaşım şimdi ben anlayamadım kaslı olunca noluyor? kan grubu 0 negatif olunca noluyor? sana bie kere önüne yemek hazırlayıp koyduysa noluyor? 1500 tl maaşı olunca noluyor? tokide evi olunca noluyor? bunlar evlenmek için aranan şartlar arasındamı eğer öyleyse ben kendimi harcamışım yaww kocamın ne kası ne 0 negatif kanı ne yemek yapma huyu ne 1500 tl maaşı ne de evi var...Ayrıca ben olsam korkarım öyle kaslı maslı erkekten yanlışlıkla kası ması çarpar kızdımı....

Son düzenleme:
Konuya cevap vermeden once yorumlara koptugumu bildirmek isterim
Kani 0 rH negatif demek bunu bile soylemen cok garibime gitti ne alaka? O kandan tipler daha mi acaip oluyorlarmis? Benim bildigim cok nadir bulunan, acil bi durumda sizi baya skintiya sokacak bir kan grubu tasiyor. 1 unite kan verdi diyorsunuz? sizi ikna icin? 1 unite kan? isin bu kismi bana hic mantikli gelmedi de, neyse sizin bi bildiginiz vardir elbette diyorum..

Neyse isin mantik kismini geciyorum. Eger niyeti gercekten ciddiyse, ve sizde calismak istemiyorsaniz, o da size bakmaya dunden raziysa evlenin derim. Size gayet uygun biri gibi gorundu gozume. Ne kadar zamandir berabersiniz? Ne olursa olsun dikkatli davranin derim size. Siz sofrada ona uygun, duzgun yemek yemeye calisip o yuzden ter dokerken, o sizi rahatlatmak icin evlenmeden once size kotuluk yapmayacagini soylemis. Yani o an sizin kafanizdan ne geciyor, onun akli nerde? ilk flortunuzse dikkatli olun derim, erkekler iliskinin basinda emeline ulasincaya dek mukemmellerdir. Umarim, umarimm anlattiklariniz dogrudur, ve bu adamin niyeti sizinle evlenmektir.

Son düzenleme:

biskolata reklamında kilerde bile kolunda parmağımız kadar damar yok ablası onun ki "he-man" gölgelerin gücü adına güç bende artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iki sn sofrayı toplarım yemeği yaparım hemde kan

vücuduna çok güvenmesin benim abimde 100 kg idi ama hormon kullanmıştı insan azmanı gibiydi bırakmak zorunda kaldı şimdi çöktü çocuk

Konu başlığı yeterince açıklayıcı değil mi

ha bu arada kum kum gururlanıyorsun bana mı bakamıcak diye ama hanımm 1500 tl ile bu devirde geçinmek zor sen biliyor musun
bunun mutfak masrafı var,doğal gazı var,özel ihtiyaçlar var,mecburi ihtiyacı var var anam var yani hayat zor yani
ama senin herkül zorlanmaz yaa bir koluyla bir iş yapar diğeriyle bir iş:)
isterse amerikan güreşine de katılabilir yani sonuçta o kaslar boşa gitmesin harcanıyor oralarda 12 yaşından beri kas yapıyor neticede

Herşey bi tarafada bu kadar uzuuuuuuunnnncaaa bi fiziksel görünüm hiç duymadım nasıl bi tariftir o öyle..Adam gözümde canlandı yani : ) Pardon Adem: )

o degılde o öve öve bıtıremedıgın kaslardan şiddet falan gorurmusun acaba kafama bu takıldı işin o yuzuunude dusun bıde bu konu bıraz iç gıcıklayıcı

ay hiç korkmamış nasıl da anlatmış nazar değer ayol böyle adama şaka bi yanada harbiden şaka gibi ya gerçek olduğuna pek inanamadım ama gerçekse şayet Allah yakınındakilere sabır versin benim yakınım sevgilisini bana böyle uzun uzun anlatacak her ayrıntısına kadar bi de nispet yapar gibi baaaak böylesi sende varmı der gibi bilemiyorum yani ters tokadı basardım herhalde üzüldüm senin adına

herşeyi anlarım hani süper adammış falan ama kan grubu niye söylenir ki ya,kk da artık bişeye şaşırmam diyorum yok yine şaşırıyorum

0Rh- kan gruplarında olan erkeklerin özelliği nedir,yani önceden bileydim ona göre seçerdim eşimi

Allahım içime fenalık geldi, okuyamadım hepsini yani :/

Bence sen buraya yazana kadar keşke gidip çeyizini düzsen canım.

Nişanı falan beklemeyin, direk düğün :/

Kaçırma bu oğlanı. :/

Son düzenleme:
bir önceki konunuzuda bugün açmışsınız her iki konudada aynı kişidenmi bahsediyorsunuz orada beni rahatsız etme tarzında bişeyler demiş size merak ettim aynı kişimi bahsi geçen kişiler?

Oyle ele avuca gelmeyen kası napcaksın hayatım ?
Olmaz bence bu iş kasları cok fazla enişteni söyle eritsin biraz..
Ayrıca kan grubuda negatif kesin adamda negetıftır ..

Koca parası yeme hakkındaki dusuncelerını de tebrık edıyorum,
Senın gb genclere ıhtıyacımız var bızım ki doğurun kendınız gb cocuklar yetıstırın batırın bu ulkeyı ..
Allah mesut etsın ama sen yınede o kaslara dıkkat et aman ha yanlısla suratında patlamasınlar evlendıgınde..

Konu sahibi,canımın içi diye yazmandan fenalık geldi.sen gerçek misin? Umarım değilsindir hemcinsimiz.neden mi?adamın kasına ,kan grubuna göre evlenmek nasıl bir mantık pardon mantıksızlık.babanız sizi çalıştırmaz tabi bu kadar mantıklı kız çalıştırılır mı? Sizin gb tuhaf kriterleri olan biriyle evliliği düşünene de pek normal değildir kan grubu için sizinle inatlaştığına göre.çocucuğunuz olursa kan grubu, istediğiniz gruptan olmadı diye çocuk esirgemeye bile verirsiniz,kocanızı bu yolla seçtiğinize göre....

Sakamisin sen..okumamakla ve calismayip baba ve koca parasi yemekle gururmu duyuyosun.
Yazik gercekten sana..iyice oku o zaman..insanlar ozellikle biz bayanlar sadece para kazanmak ve yemek icin okuyup calismadik.misal sukur benin ailemnde durumu cok cok iyi sozlumude..senin sevgilin aldgni maasin iki katini alacak kadar hemde..neymis benim mesela ihtiyacim yokmus calismaya..bu kadarmi sig dusunuyosun..
Nicin calisiyorum.sayginlik gormek icin.ekonomik ozgurlgm olmasi icin..bi birey oldgmu daha iyi hissetmek en onemliside kocam bile olsa el acop para istiyorum dememeknicin..konunun yarsi sevgilinin kaslarini anlatmakla gecmis.yahu bizene.bide evli bayanlar okusun denssin..kendi saglign icin otur biraz kitap oku..ufkunu ac biraz.

şaka mı bu gerçekmisin değil misin anlamadım
kaslar kan grupları ne iş anlamadım
yani pazardan meyve seçer gibi seçeceğiz galiba eşlerimizi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…