• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmayan eş ve eski sevgilisi

emilyproblem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
20
13
3
38
Herkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Sorunlarımızı anlatacağım şimdi ,
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .

Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .

Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .

Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, görümcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız için bir sürü romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .

Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .

Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .

Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .

Ya evlilik terapisti ya da boşanmak . çözüm bu
Sizce ne yapmalıyım ?

Kıskanmak bir sevgi göstergesi değildir. Benim sevgilim de hiç kıskanç değildir ama çok ilgili hep sevgisini hissettirir.

Ne kadar süre beraberlikten sonra evlendiniz, evlenmeden önce böyle bir durum var mıydı. Bence kuruntu yapıyorsunuz.

ya da beni aldatıyor olabilir mi ? Yurtdışına çıkıyor, şehir dışına çıkıyor . Bazen telefonunu açmıyor

Eşinizin de bir çok ilişkisi olmuş, bu sizin için problem olmadıysa, eşiniz için sizin ilişkileriniz neden problem olacak?
Ne hakla?
Eşiniz çok önemli de, siz mi çok değersizsiniz?
Öncelikle bu kafadan çıkın.
Sizin canınızı o sözlerle bu kadar kolay yakabildiğine göre, üzülmenizi istemem ama sizi önemsemiyor, değer vermiyor belki de sevmiyor.

Herkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Sorunlarımızı anlatacağım şimdi ,
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .

Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .

Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .

Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, görümcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız için bir sürü romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .

Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .

Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .

Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .

Ya evlilik terapisti ya da boşanmak . çözüm bu
Sizce ne yapmalıyım ?
Evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz? Eski sevgilisi ile ne kadar zaman önce ayrılmış? Git istediğinle istediğini yap derken cinsel ve duygusal anlamda mı demek istiyor? Bunları açarsanız daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

Kıskanılmak sevgi gösterisi değildir. Gecmişle ilgili bence cok konusmamak lazım ama yine de Net olarak sorun aklınızda soru işareti varsa. Neden sizinle evlenmiş? Bunlara bir cevap versin. Terapiste gidin elbette ama düşündüğünüz dogru ise takıntısının gecmesi zor görünüyor .

Evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz? Eski sevgilisi ile ne kadar zaman önce ayrılmış? Git istediğinle istediğini yap derken cinsel ve duygusal anlamda mı demek istiyor? Bunları açarsanız daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
Evlenmeden önce 5 ay flört ettik, sevgilisiyle ne zaman ayrıldıgını bilmiyorum onu sormadım

Bana kaba davrandıgında neden böyle davranıyorsun diye sordugumda . Eskiden çok kibardım ama yararını görmedim diyor . Adamın kafa sürekli eskilerde

Evlenmeden önce 5 ay flört ettik, sevgilisiyle ne zaman ayrıldıgını bilmiyorum onu sormadım
Flörtünüz kısa sürmüş, sizle tanışmadan hemen önce sevgilisinden ayrılmış olabilir. Bu tür ilişkilerden çıkanlar kısa sürede evlilik yapabiliyor. Sizi yara bandı veya eski sevgilisinden intikam amaçlı olarak kullanmış olabilir. Gözlerinin dolması anlattıklarınız vs de ihtimali kuvvetlendiriyor.

Back