Kıskanmak

Bazı yorumlar ne kadar rahat, inanın ben de böyle olmak isterdim. Ama bazı şeyler olmaz ya ben sevmiyorum. Ben de bir gün arabada benim oturduğum tarafta çakmak buldum. Eşim sigara içmez. Bu ne dedim. X hanım binmişti metroya bıraktım geçerken dedi. Bir seferlik olabilir ama rutine binmesin istemiyorum dedim. Bitti gitti.

Kıskanabilirsiniz bu çok doğal. Şimdi hepimiz burda oo ne var canım bunda, relax olun falan desek de hepimiz kadınız.
Sadece kıskançlığın boyutu önemli. Örneğin bu hisler size hayatı zindan ediyorsa olay çıkarmadan tatlı tatlı konuşun.
Hani 1-2 olur ama bunun rutine binmesinden ben de hoşlanmazdım açıkçası.

Rutine biniyor gibi zaten ben de ondan rahatsız oluyorum. Yakında yüzyüze geleceğiz o zaman söyleyeceğim açıkça.

Herkes o kadar rahat ki kendimi mağarada yaşıyor zannettim cidden üstelik hiçbir şey demedim daha sevgilime. Üstleri sabah aynı anda gelirsiniz geç kalmazsınız falan demiş o da böyle şeyleri sevmez ama hayır da diyebileceği birisi değil. Çok memnun olduğunu da düşünmüyorum zaten. Benim de hoşuma gitmediğini anlıyor o yüzden hep söyler bıraktım aldım haberin olsun aklın kalmasın diye. Ben de normalde akşam bıraktığında hiç rahatsız olmadım aksine doğru bir şey yaptığı için gurur duymuştum. Ama geç olmadığı halde rutine binmesi sinirimi bozdu biraz. Onu da yüzyüze gelince söyleyeceğim bir şekilde

Bak erkek arkadasina nazar degecek yengec, cok bahsetme su adamdan, Allah mutlulugunuzu daim etsin

Ay sen şu sütle kahve köşesi konusunda ki kızsın. Bana biraz toksik biri gibi geldiniz sürekli bir sorun arayışında gibi. Özgüven eksikliği mi yaşıyorsunuz acaba yoksa içten içe ilişkinizi baltalamak mı istiyorsunuz bilemedim.

Ya bakma öğretmen eşleri servis çekiyorlar onlara normal geliyor hep. Uzak ilçeler bazen köylerde oluyor okul, zaten masrafları da bölüşüyorlar, bir sistemleri var. Ama sevgilinin durumu baya özel şoförlük gibi olacak, istediğinde çıkamayacak, sabah biri gecikse onu bekleyecek falan baya sıkıntılı bir durum. Ben yapmazdım, eşim de yapmazdı. 1 2 kere yardımcı oldum zamanında sonra ne var eline mi yapışır her gün bıraksan oluyor adı. Bence sen bir konuş, yöneticisi haddi olmayan şeyler istiyor ondan. Serviscilik beklentisi varsa versinler altına arabayı benzini, maaşını da ona göre duzenlesinler. Yine de yapmasın.

Adamin da surekli bak duy gör aklin kalmasin yok suphe etme diye mokunu cikartmasi ayri garip ya.
Bu insanlarla ayni yerde calisiyorsa orda da görüyordur zaten güzelligini bilmem neyini arabanin icinde olunca ne farkediyor?
Ama ben olsam milletin soforlugunu yapmazdim araba kendi sahsi arabasi galiba yoksa sirket mi? Eger sahsi aracla millete bedava soforluk yapiyorsa nebileyim sacmalik yani.

Yok zaten kendisi de toplu taşıma kullanacaktı normalde şuan daha alışamadı o yüzden böyle kendi aracıyla gidiyordu. İlk günden hemen nasıl geliyorsun falan muhabbeti yapmışlar. O da iyi niyetli şuan kullandıklarını düşünmüyordur işleri de çok yoğun bu ara aile gibiyiz modunda bir yer ondan da bi şey diyemiyor. Toplu taşımaya geçince sorun çözülür

Sürekli değil şuan yeni oldu bu olay birkaç gündür o yüzden söyledi. Kendi arabası. Yol üstünden alıyor ama yine de gereksiz evet.

Harika tespit yapmışsınız psikolog musunuz acaba?

Sürekli değil şuan yeni oldu bu olay birkaç gündür o yüzden söyledi. Kendi arabası. Yol üstünden alıyor ama yine de gereksiz evet.

Yol ustu de olsa kullaniliyor zaten yukarda yazmissiniz "aile gibiyiz modunda biyer" diye en cok insan kullanmak ve kaziklanmak tamda o tür yerlerde oluyor. Başlamişlar bile.

Yol ustu de olsa kullaniliyor zaten yukarda yazmissiniz "aile gibiyiz modunda biyer" diye en cok insan kullanmak ve kaziklanmak tamda o tür yerlerde oluyor. Başlamişlar bile.
Evet ya off hevesini de kırmak istemiyorum çok hevesli ama inşallah farkına varır daha çok yeni o yüzden her şeye yardımcı oluyor koşuyor uğraşıyor bakalım

O bozulduğumu düşündüğü için kendince beni rahatlamaya çalışıyor. Çünkü kendisi de kıskanırdı böyle bir durumda.
heh iste sorun tam olarak bu
benim erkek arkadasim belki bunun on katini yapabilir (sehrime tasinmadan once ev arkadasi ve onun sevgilisiyle beraber yasardi mesela) ama bunun sorun edilecek bir sey oldugunu asla dusunmez. kendi de bu konuya takilmaz, benim de takilmayacagima emindir.
o yuzden boyle seyler problem olmaz
ama senin adamin normali bu degil. kendi yapinca rahatsiz olacagini düşünüyor ve sen aynisini yapsan kendisi kiskanip rahatsiz olurmus.
meselenin özü bu.
madem yaptigin ikinize göre de yanlış anlasilmaya musait, madem kendine yapılmasını istemiyorsun ne demeye yapiyorsun??
sen anlatsan "sevgilim icin normal ama ben rahatsiz oldum" desen birbirinize uymuyorsunuz derdim. ama o da rahatsiz olacagini düşünüyor- aynisini yapsan o da rahatsiz olur. eeee, o zaman niye yapiyor?
ben tam olarak buna delirirdim. yoksa arabada gitse ne olacak sanki arabada yarim saatte olan muhabbet molalarda bir bucuk saatte de olur

Rahatsız olur çünkü tanımadığı bilmediği kişiler. Ama gelip de bana gitmeyeceksin yapmayacaksın demez bunun için tartışma çıkartmaz. Aklı kalır bir iki merak eder sonra geçer gider zaten. Benim de öyle o şekilde. Hoşuna gitmez yani oh sevgilim erkek arkadaşlarıyla işe beraber gidiyor diye. Kast ettiğim bu. Benimki de böyle aklım kalıyor ister istemez evet iş yerinde de muhabbet olabilir ama yol uzun yanyanalar ne bileyim. Ona bir şey demiyorum ama oh ne güzel bi şey gibi de içim rahat değil. Anlatmaya çalıştığım şey bu.

Bir de biz 7 aydır birlikteyiz şuanda da birbirimizden uzaktayız. İşe de 10 gün oldu başlayalı her şey çok yeni yani. Ben çok kıskanç birisi değilim zaten ama bazen de böyle takıyorum işte. Bu aralar yoğun çalışıyor başladığından beri onun da etkisi var eskisi kadar ilgilenemiyor benimle. Mesela onu da söyler hemen ilgilenemiyorum aklına bi şey getirme diye çünkü beni tanıyor biraz overthinkerım hemen beni sevmiyor mu acaba diye düşünürüm üzülürüm o da önden beni böyle rahatlatıyor hep

Bence bu durum senin icin problem olmamalı. Adı üstünde iş arkadaşı, iş yerinde de hepberaberler. Günün büyük bölümünü o kızlarla birlikte geçiriyor.
Ha sen dersen ki , ben bunu kaldıramıyorum. O zaman ya kendine, ya da erkek arkadaşına güvenin yok.
Güvenmediğin kişiylede duygusal ilişki yaşamamak gerekli diye düşünüyorum.

Ben istemezdim. Eskiden nasıl gidiyorlarsanöyle gitsinler yani

Doğru içimde halletmeye çalışıyorum. Güvenim var ama ilk kez böyle bi durumu yaşıyoruz ona bi şey demedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…