- 6 Ağustos 2016
- 764
- 392
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Sevgilinizin içinde varsa her türlü yapar zaten isterseniz zincir vurun yine yaparsevgilim yeni bir işe başladı. Ofiste birçok kadın iş arkadaşı oldu. Başlangıçta beni hiç huzursuz etmemişti bu konu. Hatta bir sohbet arasında daha ilk günlerden hemen benden bahsettiğini de söylemişti. O işe arabayla gidiyor diye aynı güzergahta olan iki kızı da bırak al muhabbeti olmuştu ben hemen uzaklaştım falan demişti o zaman istemiyordu yani. Geçenlerde mesaiye kaldılar o zaman geç oldu kızları bırak demiş üstü o da bana söyledi öncesinde haberin olsun aklın kalmasın dedi ben de hayır canım aklım kalmıyor hatta seninle gurur duyuyorum centilmen sevgilim falan saçmaladımo an cidden kıskançlık hissetmemiştim ama sonra bu rutine bindi. Her gün yol üstünden alıp bırakıyor. Bugün de bir tanesine kaçta geleceğini falan konuştu o an biz görüntülü konuşuyorduk sesli sesli okuyarak yazıyor ben de dinlemiyordum. Bak sen duy diye okuyorum aklın kalmasın kafanda bi şüphe falan olmasın dedi. Ben de yok şüphem dedim yine yok gibiydi. Sonra aldığı kızlardan birinin instagramını buldum kız çok güzel bunu görünce beni aldı bi kıskançlık. Nasıl canım sıkıldı nasıl moralim bozuldu. Sevgilim de gerçekten yakışıklıdır karizmatiktir konuşmasını bilir.
Beni bi aldı kafamda senaryolar neler neler. Güveniyorum ona ama güvenmiyorum da bir yandan sonuçta erkek. Belki kız yanaşacak onu da bilmiyorum. Belki hiçbir şey olmayacak ama aynı arabada gidiyorlar ya o bile beni delirtiyor şuan. Bi şey desem olmaz o kadar kıskanmıyorum ayakları yaptım. Bi de desem nolcak almayı bırakamaz ki artık ayıp olur öyle bir imaj da çizmek istemez zaten. Otobüsle git sen de daha ekonomik olur dedim şimdi kızları bırak dedik diye hemen otobüse gitti derler diyo. Ek olarak mesela iş yerinde çıkışta bazen hadi alttaki mekanda içelim falan diyorlar o hiçbirine katılmadı birbirimizden uzaktayız sen orda yalnızken ben gitmem dedi hep. Tabii biraz daha kaynaşınca gidebilir ona da başta tamamdım hatta git dedim kaç kere o gitmedi. Ama şimdi gitse çok kudururum gibi geliyor
Ne yapsam bi şey desem mi demesem mi desem de ne desem bilemedim.
Ayrıca o kızlar, sevgiliniz işe girmeden önce nasıl gidip geliyorlarsa yine aynı şekilde yapsınlar. Bana saçma geldi burada önemli olan sevgiliniz. Ben olsam izin vermezdim herhaldesevgilim yeni bir işe başladı. Ofiste birçok kadın iş arkadaşı oldu. Başlangıçta beni hiç huzursuz etmemişti bu konu. Hatta bir sohbet arasında daha ilk günlerden hemen benden bahsettiğini de söylemişti. O işe arabayla gidiyor diye aynı güzergahta olan iki kızı da bırak al muhabbeti olmuştu ben hemen uzaklaştım falan demişti o zaman istemiyordu yani. Geçenlerde mesaiye kaldılar o zaman geç oldu kızları bırak demiş üstü o da bana söyledi öncesinde haberin olsun aklın kalmasın dedi ben de hayır canım aklım kalmıyor hatta seninle gurur duyuyorum centilmen sevgilim falan saçmaladımo an cidden kıskançlık hissetmemiştim ama sonra bu rutine bindi. Her gün yol üstünden alıp bırakıyor. Bugün de bir tanesine kaçta geleceğini falan konuştu o an biz görüntülü konuşuyorduk sesli sesli okuyarak yazıyor ben de dinlemiyordum. Bak sen duy diye okuyorum aklın kalmasın kafanda bi şüphe falan olmasın dedi. Ben de yok şüphem dedim yine yok gibiydi. Sonra aldığı kızlardan birinin instagramını buldum kız çok güzel bunu görünce beni aldı bi kıskançlık. Nasıl canım sıkıldı nasıl moralim bozuldu. Sevgilim de gerçekten yakışıklıdır karizmatiktir konuşmasını bilir.
Beni bi aldı kafamda senaryolar neler neler. Güveniyorum ona ama güvenmiyorum da bir yandan sonuçta erkek. Belki kız yanaşacak onu da bilmiyorum. Belki hiçbir şey olmayacak ama aynı arabada gidiyorlar ya o bile beni delirtiyor şuan. Bi şey desem olmaz o kadar kıskanmıyorum ayakları yaptım. Bi de desem nolcak almayı bırakamaz ki artık ayıp olur öyle bir imaj da çizmek istemez zaten. Otobüsle git sen de daha ekonomik olur dedim şimdi kızları bırak dedik diye hemen otobüse gitti derler diyo. Ek olarak mesela iş yerinde çıkışta bazen hadi alttaki mekanda içelim falan diyorlar o hiçbirine katılmadı birbirimizden uzaktayız sen orda yalnızken ben gitmem dedi hep. Tabii biraz daha kaynaşınca gidebilir ona da başta tamamdım hatta git dedim kaç kere o gitmedi. Ama şimdi gitse çok kudururum gibi geliyor
Ne yapsam bi şey desem mi demesem mi desem de ne desem bilemedim.
Biliyorum o yüzden hiçbir şey demek istemiyorum daha çok aklına da sokmamak için. Bir de böyle kıskanç kısıtlayan birisi gibi de olmak istemiyorum ama rahatsız oluyorum işteSevgilinizin içinde varsa her türlü yapar zaten isterseniz zincir vurun yine yapar
İşte aynı güzergahta diye üstü olan birisi böyle bi şey söylüyor o da mecburen kabul ediyor. Nasıl izin vermeyeceğim ki? O zaman da çok sığ görünürüm. Bi şey demeye bile çekiniyorum bu konuda.Ayrıca o kızlar, sevgiliniz işe girmeden önce nasıl gidip geliyorlarsa yine aynı şekilde yapsınlar. Bana saçma geldi burada önemli olan sevgiliniz. Ben olsam izin vermezdim herhalde
Aynen çözmüşsünüz bravo! Kavgayı nereden çıkardınız acaba? İçim huzursuz dedim ona hiçbir şey bile söylemedim ben. Kavga etmek isteyeceğim en son şey bu olurdu herhalde. Toksik olan da bu yaklaşımınız.Siz genel olarak ilişkinizde sorun mu arıyorsunuz?
Yoksa toksik bir ilişkiden mi zevk alıyorsunuz?
Daha dün açtığınız tripli kavga üstüne gereksiz kıskançlıktan kavga çıkarmaya çalışıyor gibisiniz.
Kavga mı seviyorsunuz?
Allah Allah nasıl bir iş yeri burası ki üstü kızları alıp beraber gitmeye zorluyor. Ben inanmadım şahsen.İşte aynı güzergahta diye üstü olan birisi böyle bi şey söylüyor o da mecburen kabul ediyor. Nasıl izin vermeyeceğim ki? O zaman da çok sığ görünürüm. Bi şey demeye bile çekiniyorum bu konuda.
Zorlamıyor niye zorlasın? Söylüyor o da kabalık olmasın diye kabul ediyor. İnanmayacak ne var bunda ne olabilir ki?Allah Allah nasıl bir iş yeri burası ki üstü kızları alıp beraber gitmeye zorluyor. Ben inanmadım şahsen.
Yoo sürekli sorun arıyorsunuz belli ki.Aynen çözmüşsünüz bravo! Kavgayı nereden çıkardınız acaba? İçim huzursuz dedim ona hiçbir şey bile söylemedim ben. Kavga etmek isteyeceğim en son şey bu olurdu herhalde. Toksik olan da bu yaklaşımınız.
Aslında hiç yoktu kıskançlığım da yoktu. Ama birden böyle oldu. Çok haklısınız herkes işinde gücünde başta ben de sonuçta iyilik yapıuor diye düşünmüştüm. Şimdi niyeyse gereksiz bi kıskançlığa girdim. Kafamda kuruyorum resmenGüven sorununuz var mı?
Eğer ekstra bir sorun yoksa erkek arkadaşınız flörtüz bir tip değilse bence sakinleşin. Herkes işinde gücünde. Alır bırakır bunlar olabilecek şeyler. Kimse avcı misali avını beklemiyor neticede
Yahu tepki göstermedim ben de aynı şekilde katılıyorum zaten bence de bıraksın bırakmalı da. Ben ona kızmıyorum ki kendi içimde bir şey. Üstte dediklerinizi de görmezden geliyorum o konu kapandı çünkü.Yoo sürekli sorun arıyorsunuz belli ki.
Aklınızda sürekli senaryo kuruyorsunuz.
Alt tarafı bir kahve rafı yapıp ordan evlenirsek konuşuruz demedi. Bana aslan kaplan demedi diye kavga ediyorsunuz.
Adam aynı işyerinde iş arkadaşlarını geç saate bırakıyor diye kıskanıyor ne desem diyorsunuz. Doğru olan şu zamanda aracı olanın tek kadınları bırakmasıdır zaten.
Ayrıca iş hayatında arada sosyalleşmek de vardır. Buna tepki göstermek sizce sağlıklı mı?
Manasız bir kurgu. Yıllardır çalıştığım yerlerde aynı taşıma sistemi ile karşılaştım. Kimse kimsenin üzerine atlamıyor.Aslında hiç yoktu kıskançlığım da yoktu. Ama birden böyle oldu. Çok haklısınız herkes işinde gücünde başta ben de sonuçta iyilik yapıuor diye düşünmüştüm. Şimdi niyeyse gereksiz bi kıskançlığa girdim. Kafamda kuruyorum resmen
Kızmasanız kendi içinizde ne desem diye konu açmazsınız.Yahu tepki göstermedim ben de aynı şekilde katılıyorum zaten bence de bıraksın bırakmalı da. Ben ona kızmıyorum ki kendi içimde bir şey. Üstte dediklerinizi de görmezden geliyorum o konu kapandı çünkü.
Heh tam olarak böyle şeyler duyup rahatlamaya ihtiyacım var ben de içten içe manasız olduğunu biliyorum zaten. Ama birbirimizden uzaktayız kafama girdi işte bi kere kuşku. Ona bi şey diyemem asla zatenManasız bir kurgu. Yıllardır çalıştığım yerlerde aynı taşıma sistemi ile karşılaştım. Kimse kimsenin üzerine atlamıyor.
Yok öyle değil. Biliyordum bıraktığını ama görünce kafamda somutlaştı. Kıskandım işte bu kadar basit. Ama ona alma bırakma veya seni kıskanıyorum gibi şeyler de diyemem. Sığ gibi gözükür diyorum sığ değilim ama öyle gözükür. Sığ bir davranış olur yani. Bu yüzden yapmak istemiyorum. Kendime de sevgilime de güveniyorum. Ama birbirimizden uzaktayız ve ilk kez onu kıskandığımı hissediyorum. Geçici bir şey muhtemelen.İnsan sığsa sığdır yani neden sığ gibi görünmek istemez ki sığ biriyse?
Nereye kadar saklanır ki bu durum?
Sizden güzel,kültürlü,donanımlı vs birileri hep olacak aynı şekilde sevgilinizden de yakışıklı,akıllı(!) birileri hep olacak.
Neden kızın tipini gördüm çok güzel ve şimdi kıskandım diyorsunuz ki.
Size göre tipsiz biri olsa “Ha yardım etsin sevgilim,sıkıntı yok mu” diyecektiniz.
Ki demişsiniz de.
Sevgilinize ve kendinize güveniniz bu kadar mı?
Sizden güzeli çıkana kadar.
O zaman işiniz zor.
Hele sevgiliniz “güzellik” dışında kriterler arıyorsa daha da zor.
Hele o kriterler güzellikle birleşirse ooo işiniz yaş.
Yolda konuşulur sohbet edilir kimse robot değil ama kimse kimseyi oo seks gözüyle görmüyor. Yapması gerekiyorsa yapacak abartmayınHeh tam olarak böyle şeyler duyup rahatlamaya ihtiyacım var ben de içten içe manasız olduğunu biliyorum zaten. Ama birbirimizden uzaktayız kafama girdi işte bi kere kuşku. Ona bi şey diyemem asla zaten
Yemin ederim kızmadım ya kızamam böyle bir şeye hakkım yok. Ne desem dediğim hani belli etsem mi azcık kıskandığımı tatlı tatlı yoksa hiçbi şey demesem mi bu yani. Bence de bağlama tutma gibi bi niyetim yok gidecek olan yapacak olan yapar da gider de zaten. İçimde bi kıskançlık oldu yersiz olabilir ama oldu bu yani meseleKızmasanız kendi içinizde ne desem diye konu açmazsınız.
Basbayağı kızmışsınız, ya kaparlarsa sevgilimi hissine girmişsiniz.
Öyle kapılacak, gidecek adam da gitsin zaten. Kavgayla, söylenmeyle adamı bağlayamazsınız. Yersiz kıskançlıklar bunlar