Kıskanmak

Böyle düşününce sığ olmuyor da sevgiliye nasıl düşünüldüğü söylenince mi sığ olunuyor yani.
Bırakın sizi olduğunuz gibi tanısın söyleyin gitsin.
Asıl düşündüğünüzden farklı göstermek normal değil bence

Kıskançlığın”tatlı tatlı” bir yanı yoktur.
Kıskanç olmayan düzgün insanlar da kıskanılmayı sevmezler.
Kıskanma eşittir güvensizliktir. Ya kendine güvenmiyorsundur ya karşındakine.
Dolayısıyla sevimli bir şey değildir

Yolda konuşulur sohbet edilir kimse robot değil ama kimse kimseyi oo seks gözüyle görmüyor. Yapması gerekiyorsa yapacak abartmayın
Tabii ki aslında ben bir erkeğin kadın arkadaşları olmasını da desteklerim. Kısıtlamam da asla. Ama öyle çok şey okuyoruz görüyoruz ki ilk defa böyle saçma bi kıskançlığa kapıldım gece gece uyumam lazımken buraya yazdım kendimi rahatlatmak için.

Ne söyleyeceğim??? Ne düşünüyorum sığ da ne söyleyeceğim delirtmeyin bi ya. Hiç mi sevgilinizi kıskanmadınız? Sanki adama gidip almayacaksın bi daha yoksa beni göremezsin mi dedim kendi içimde sevgilimi kıskanamaz mıyım? Acaba huzursuz hissettim biraz desem mi diye düşündüm bu yüzden konuyu açtım. Sığ birisi olsaydım sığ gibi görünmekten korkmazdım herhalde

Yani bence adama bir şey diyeceksiniz deyin demeyeceksiniz de konuyu içinizde kapatın her şeyi 3.05 kere düşününce ilişki çok zorlaşıyor ama huzursuz hissettiyseniz yani yaptırım bekleyeceksiniz demektir ama bunu da yapmam diyorsunuzbu o zaman bir şey demeyeceksiniz içinizde de kapatacaksınız

Sevgilinize söylerseniz aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz benden söylemesi.Bakmasa bile dikkatini çekmeye başlar.
Boşverin aynı araç içinde olsalar ne değişecek ki, her gün aynı iş yerindeler. Araç içinde olunca ne farklı olacak yani ? Birbirlerine biraz daha fazla maruz kalıyorlar, bu demek değil ki yakınlaşacaklar.

Bu sizin düşünceniz ben böyle düşünmüyorum. Her şey böyle keskin değil hayatta maalesef. Sadece siyah ve beyazdan ibaret değil hayatımız başka renkler de var. Güveniyorum kendime de ona da. Ama kıskandım. Eğer güvenmeseydim bunu sorun haline getirirdim ben ona tek kelime bile etmedim. Kendi içimde yaşıyorum onu da huzursuz etmemek için

Ben de böyle düşünüyorum hiçbi şey demeyeceğim zaten. Eğer öyle biriyse zaten ben ne yaparsam yapayım bir yolunu bulur. Ben hiç ona huzursuzluk hissettirmediğim halde bana bilgi verir anlatır konuşur. Hani bunu bana söylemese bilemezdim hayatta ama gelip anlatır hemen her şeyi. Uzağız diye ben de böyle saçma bi hisse kapıldım anlık sanırım. Ama burda ağzımın payını aldım hayatta bi şey demem artık imkansız

Aynen kapatacağım bu konuyu en mantıklısı bu

Dun konusunu actiginiz olayi daha yeni affettirmisken su an bu konuyu acmaniz iliskinizin altina dinamit dosemek olur ve yakisikli sevgiliniz bi bakmissiniz avucunuzun icinden kayip gitmis.

Icinizde kopan firtinalara birsey diyemem ama bazen dilimizi tutmamiz gerekir ya da tutamıyorsak sonuçlarına katlanmamiz gerekir.

Ayriligi kaldirabilecekseniz buyrun dinamit elinizde.

Yok bu sebepten ayrılmayız çünkü konuşsam bile kavga çıkarak şekilde konuşmazdım. Sadece hoşuma gitmediğini belli etsem mi diye düşünmüştüm. Ama konuşmayacağım artık kesin kararım. (Yarın konuştum benden ayrıldı diye başlık açtı) (şaka şaka konuşmayacağım)

Bu konunun kavga cikmayacak bir versiyonu yok, benden soylemesi

Ben hic kiskanc degilimdir, eşim flort ederken bayağı kiskancti, adami her kiskanclik ataginda öyle bir sindirdim ki, su an icinde parlayan kucuk kiskancliklari kendi kendine sonduruyor. Bazen eve gelince kucuk bi citlatiyor, ici durmuyor biliyorum benle konusmazsa catlar cunku, ama yine kavga cikartiyorum, cunku kiskanclik tolere edilecek birsey değil. Bir kez yuz versem biliyorum ki gerisi gelir, sizde icinizdeki kucuk canavari buyumeden ve karsiya yansıtmadan bastırın

Diğer konunuzu bilmiyorum bu konuda kiskanmaniz normal geldi bana. Ben de eşimin etrafında çok güzel bir bayan görsem kıskanırdım yalan yok kadınsal duygular bunlar. Ama ona bir şey demezdim. Siz de demeyin. Aklına sokmuş olmayın. Ama patronun işgüzarligi da sinir bozucu ona ne ayol. Benzin parasını da paylaşıyorlar mı? Neyse böyle bir konudan tartışmak toksiklik olur. Siz sakin kalın ayrıca aynı arabadalar diye yakinlasacak değiller merak etmeyin.

Ben size kıyamadım. Kıskanmış olabılırsınız haklısınız. Ama kendınızı frenlemeyı öğrenmelısınız. Belkı de yaşadıklarınızın sıze mesajı budur. Guvenıyorum desenız de mecburen once kendınıze guvenmelısınız. Guzelse guzel ne olmus, sızın yanınızda cok yakısıklı bı delıkanlı olsa gözünüz kayar mıydı? Böyle dusunmelısınız. Kendı lehınıze senaryo kurun. Ve kım ne yaparsa sonucunu yaşar dıyıp kendınıze guvenmeyı seçın. Kıskançlık yapıyormus gıbı sıkmayın, ama tatlı tatlı aralarda mızahla yapabılırsınız. Erkeğın aklına karpuz kabuğu düşürmemek gerekır ama yıne de sızden de bıraz çekınsın . Yoksa her sekılde herkes yapar, siz kendınızı bu konuda dengeleyın stresle yaşanmaz

Böyle kıskançlıklarım yoktur. Yine de arabaya başkasını alma konusunda çok seciciyim, eşime de pek izin vermiyorum. Eski patronum kaza yaptığında yanda oturan kişi vefat etti, ailesiyle yıllarca uğraştı. Bir arkadaşım da kazada kendi de ağır yaralandı ama yanındaki kişide kalıcı bir sakatlık oldu, gerçekten çok zor zamanlar gecirttiler ona da. İş arkadaşı benim icin böyle bir riske değecek pozisyonda değil, çok yakın arkadaşlarda tabi o kadar da ince eleyemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…