• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanıyorum ama ..

Ay o kızdaki özgüvene hayran kaldım yani yuuuh yüzsüzlüğe bak keşke senin gibi eşim olsa ne demek yahu...:KK69: Senin bi yengene ayar vermen gerek bence ortalığı karıştıran yengen anacım dikkat et geçenlerde burda okudum biri daha böyle birşey yaşamıştı oda sevgilisinin abisinin karısının kuzenleriydi hep biraraya geliyolardı en sonunda buraya yazan kızcağız ayrıldı çocuk gidip hemen o abisinin karısının kuzeniyle çıkmış...:KK11:

canım ben yengeyi tanımıyorum benim erkek arkadaşımın yengesi :110:

bende olsam bende kıskanırdım hele ki kız güzelse daha fazla kıskanırdım kız güzel mi :)

Sevgilin gerekli cevabı verse de yüz bulmasalar iyi olurmuş aslında. Benim yanımda başka adamı övseler hayırdır derim. Sevgilim bana göre herkesten daha mükemmeldir onu da allah sevdiğine bağışlasın yani. Zorla yama yapmaya çalışıyorlar ne çirkin bir şey.

canım ben yengeyi tanımıyorum benim erkek arkadaşımın yengesi :110:
Yengesi neyin peşinde yani ayartmaya çalışıyolar çocuuu zorla:KK67:.. Erkek arkadaşınla konuş canım bu olayın canını sıktığını söyle yani aynı şey senin başında olsa sana keşke senin gibi bir eşim olsun diyen biriyle aynı ortama eminim sokmak istemezdi seni sevgilin.. Sende empati yapmasını istediğini söyle ve sevgilin uygun bir dille yengeni uyarsın benim bir sevgilim var yapmayın böyle şeyler desin..:KK34:

Kafana takma bence ortada bisey olsaydi sevgilin dürüstce sana gelip bunlari anlatmazdi degil mi.biseyler saklasaydi o baska

Sevgilin gerekli cevabı verse de yüz bulmasalar iyi olurmuş aslında. Benim yanımda başka adamı övseler hayırdır derim. Sevgilim bana göre herkesten daha mükemmeldir onu da allah sevdiğine bağışlasın yani. Zorla yama yapmaya çalışıyorlar ne çirkin bir şey.

çocukları bile biliyor beni ama kadın susmuyor nedense :(

bence rahat ol hem bak müstakbel kaynanan da Allah korusun demiş şansı yok bence ama kiskanmakta da haklisiiin:KK22:

Kızla bende aynı okuldayız bu arada . erkek arkadaşım sağolsun ona çok güveniyorum ama çok kıskanıyorum çocuğa dayına da gitme denmez ama napıcam bilmiyorum :KK43:
Önemli olan bu işte... Zor bir durumun içindesin ama eğer erkek arkadaşına güveniyorsan ve sana yanlış yapacak karakterde bir adam değilse, kızı mutluluğunuz ile çatlatmaktan başka birşey yapmazsınız. Çatlasın dursun haspam boşver. Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK68:

Ayy ne sinir bozucu. Bisey yapma simdilik takipte ol. Eger devam ederse el koyarsin ise.

Önemli olan bu işte... Zor bir durumun içindesin ama eğer erkek arkadaşına güveniyorsan ve sana yanlış yapacak karakterde bir adam değilse, kızı mutluluğunuz ile çatlatmaktan başka birşey yapmazsınız. Çatlasın dursun haspam boşver. Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK68:

çook teşekkür ederim Allah razı olsun :)

Back