• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanıyorum ama ..

jjesika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
825
850
48
Öncelikle herkese merhaba bir kusurum olursa şimdiden affola .. güzel ablalarım yaşı benden küçük olan kardeşlerim lütfen akıl verin çünkü artık çok rahatsız olmaya başladım . Erkek arkadaşımın 1 tane dayısı var ve ona çok düşkün dayısı da ona tabiki . hergün mutlaka dayısına gider 1 saat olsun 5 dakika olsun mutlaka görür . dayısının eşinin de yani yengesinin işte yeğeni var ablasının kızıymış . neyseee. erkek arkadaşım ne zaman dayısına gitse yengesi kızı arıyormuş gel diye . benimki ne zaman oraya gitse kız orda ve yengesi erkek arkadaşımın yanında sürekli kızı övüyormuş kızda hiç bişey demiyormuş gülüyormuş. kız buna keşke senin gibi bir eşim olsa demiş bir kere erkek arkadaşımın annesinin yanında annesi de benimkinin kulağına Allah korusun demiş . Kızla bende aynı okuldayız bu arada . erkek arkadaşım sağolsun ona çok güveniyorum ama çok kıskanıyorum çocuğa dayına da gitme denmez ama napıcam bilmiyorum :KK43:

Kıza bir görün bence :KK53:

garip seni bildikleri halde bu tarz davranıyorlarsa heleki.. gitmesin oda birsey oldugunda da durumu anlatsın

yok dayısının kızı değil dayısının eşinin yani yengesinin yeğeni . kadının ablasının kızıymış..

bi an şaşırdım yengen ne yapmaya çalışıyor diye de o zaman sevgilin umursamadıkça bence vazgeçerler
zorla çocuğu everecek değiller ya yav dimi :)

Durumu o kadar iyi anlıyorum ki... aynı durumu zamanında yaşamıştım. Ama boşa kendimi yıpratmışım kuruntu yapmışım diyorum. Annesi Allah korusun demiş bak. Bir de sakın kısıtlamalara gitme kıskandığınıda çok aşırı belli etme ilişkiniz zarar görür. Kız seninle aynı okuldaymış madem bilmiyor mu onun senin erkek arkadaşın olduğunu ?

Durumu o kadar iyi anlıyorum ki... aynı durumu zamanında yaşamıştım. Ama boşa kendimi yıpratmışım kuruntu yapmışım diyorum. Annesi Allah korusun demiş bak. Bir de sakın kısıtlamalara gitme kıskandığınıda çok aşırı belli etme ilişkiniz zarar görür. Kız seninle aynı okuldaymış madem bilmiyor mu onun senin erkek arkadaşın olduğunu ?

beni anlamanıza çok sevindim :) yok ben belli etmiyorum ona da kızmıyorum çünkü onun da yapabiliceği bişey yok . erkek arkadaşımın bütün hesaplarında resmimiz falan var mutlaka birini görmüştür ama hala devam ediyorlar ..

Öncelikle herkese merhaba bir kusurum olursa şimdiden affola .. güzel ablalarım yaşı benden küçük olan kardeşlerim lütfen akıl verin çünkü artık çok rahatsız olmaya başladım . Erkek arkadaşımın 1 tane dayısı var ve ona çok düşkün dayısı da ona tabiki . hergün mutlaka dayısına gider 1 saat olsun 5 dakika olsun mutlaka görür . dayısının eşinin de yani yengesinin işte yeğeni var ablasının kızıymış . neyseee. erkek arkadaşım ne zaman dayısına gitse yengesi kızı arıyormuş gel diye . benimki ne zaman oraya gitse kız orda ve yengesi erkek arkadaşımın yanında sürekli kızı övüyormuş kızda hiç bişey demiyormuş gülüyormuş. kız buna keşke senin gibi bir eşim olsa demiş bir kere erkek arkadaşımın annesinin yanında annesi de benimkinin kulağına Allah korusun demiş . Kızla bende aynı okuldayız bu arada . erkek arkadaşım sağolsun ona çok güveniyorum ama çok kıskanıyorum çocuğa dayına da gitme denmez ama napıcam bilmiyorum :KK43:

Erkek arkadasin kac yasinda?

kız sevgiline "keşke senin gibi bir eşim olsa" dediğinde sevgilin ne demiş? ben olsam "sebep?" derdim :27:

kafaya takılacak bir sorun göremedim işin aslı.. her diyalogdan haberin var resmen :27: zaten oğlanın annesi istemiyorsa konu kapanmıştır zira ülkemizde ki kaynanalık müessesesi bunu gerektirir :)

sevgilinin annesi senin için ne düşünüyor?

beni anlamanıza çok sevindim :) yok ben belli etmiyorum ona da kızmıyorum çünkü onun da yapabiliceği bişey yok . erkek arkadaşımın bütün hesaplarında resmimiz falan var mutlaka birini görmüştür ama hala devam ediyorlar ..

Valla bak şu pc başında böyle kızları okudukça sinir oluyorum. Gidip o kızların saçlarını yolasım geliyor :) yahu kardeşim sahibi var işte niye gidip dadanıyorsunuz sevgilisi olan erkeklere dimi :) Sen ne yap biliyor musun... madem akraba diyorsun kızdan için. Akrabadaki gençlerle bir organizasyon yapın. Toplanın. Erkek arkadaşın tanıştırsın seni kızla.

kız sevgiline "keşke senin gibi bir eşim olsa" dediğinde sevgilin ne demiş? ben olsam "sebep?" derdim :KK53:

kafaya takılacak bir sorun göremedim işin aslı.. her diyalogdan haberin var resmen :KK53: zaten oğlanın annesi istemiyorsa konu kapanmıştır zira ülkemizde ki kaynanalık müessesesi bunu gerektirir :)

sevgilinin annesi senin için ne düşünüyor?

hehhhe :KK48: sağolsun ya çocuk herşeyi anlatır . valla öyle diyince kızardım ben işim var diyip kalktım diyor . Annesiyle tanışmadık henüz beni biliyor ama resmimi falan görmüş çocuğun duvar kağıdı olunca mutlaka . Ya aslına bakarsan annen benim için ne düşünüyor demedim hiç meraklı gibi gözükmeyim dedim o_O

Valla bak şu pc başında böyle kızları okudukça sinir oluyorum. Gidip o kızların saçlarını yolasım geliyor :) yahu kardeşim sahibi var işte niye gidip dadanıyorsunuz sevgilisi olan erkeklere dimi :) Sen ne yap biliyor musun... madem akraba diyorsun kızdan için. Akrabadaki gençlerle bir organizasyon yapın. Toplanın. Erkek arkadaşın tanıştırsın seni kızla.

:KK48: canım benim benimki kızı muhattap almıyor ki yani kendisi bile konuşmuyor . kız iste biraz hemcinsim yinede kötü bişey demek istemiyorum ama kız bunlara rağmen biraz yüzsüz gibi hep orda :mad:

Ay o kızdaki özgüvene hayran kaldım yani yuuuh yüzsüzlüğe bak keşke senin gibi eşim olsa ne demek yahu...:KK69: Senin bi yengene ayar vermen gerek bence ortalığı karıştıran yengen anacım dikkat et geçenlerde burda okudum biri daha böyle birşey yaşamıştı oda sevgilisinin abisinin karısının kuzenleriydi hep biraraya geliyolardı en sonunda buraya yazan kızcağız ayrıldı çocuk gidip hemen o abisinin karısının kuzeniyle çıkmış...:KK11:

Back