- 1 Nisan 2019
- 1.641
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
Evli bir erkeğin arabasına eğer çok zor durumda kalmadıysam binmek istemem.Eşinin rahatsız olabileceğini düşünürüm.Otobüs var,taksi var,dolmuş var.Kötü bir niyeti olmasa bile insanları şöför olarak kullanmak hoş değil.Kızın yaptığı yanlış o binmek istememeliydi.Eşiniz kuzeninize mahcup durumda kalmamak için kabul etmiş
Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.
Bir önceki mesajımda da yazdım, kız için arabayla götürülüp getirilmek büyük nimet, ısrarcı gayet ama bunun eşiniz ile alakası yok. Araba sahibi bekar, evli vs düşünmüyor, eşiniz kabul etmiş ve biniyor gidiyor. Ben de kimseye minnet etmem, en ufak bir şekilde benden rahatsız olunduğunu hissetsem binmem. Ancak kız belki hissetmedi, belki içi rahat, bu sizin eşinize yan gözle baktığı anlamına gelmezki.
Siz kızın ilişkilerinden girmişsiniz, eşime kuyruk sallıyor diye konu açmışsınız. Konu siz olsanız evli beyin sizi her gün işe götürüp getirmesini ister misiniz değil ki? Siz kıskançlıkla kız hakkında kötü düşünmüşsünüz, kuzeninden gizli hattı olduğu vs tamamen kuruntunuz. Sakin olun, evde kızdan bahsetmeyin. Eşiniz de zaten siz rahatsız olduğunuz için götürüp getirmeyi tamamen bıraksın, konu tatlıya bağlansın.