• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizine girdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli bir erkeğin arabasına eğer çok zor durumda kalmadıysam binmek istemem.Eşinin rahatsız olabileceğini düşünürüm.Otobüs var,taksi var,dolmuş var.Kötü bir niyeti olmasa bile insanları şöför olarak kullanmak hoş değil.Kızın yaptığı yanlış o binmek istememeliydi.Eşiniz kuzeninize mahcup durumda kalmamak için kabul etmiş
Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.

Bir önceki mesajımda da yazdım, kız için arabayla götürülüp getirilmek büyük nimet, ısrarcı gayet ama bunun eşiniz ile alakası yok. Araba sahibi bekar, evli vs düşünmüyor, eşiniz kabul etmiş ve biniyor gidiyor. Ben de kimseye minnet etmem, en ufak bir şekilde benden rahatsız olunduğunu hissetsem binmem. Ancak kız belki hissetmedi, belki içi rahat, bu sizin eşinize yan gözle baktığı anlamına gelmezki.

Siz kızın ilişkilerinden girmişsiniz, eşime kuyruk sallıyor diye konu açmışsınız. Konu siz olsanız evli beyin sizi her gün işe götürüp getirmesini ister misiniz değil ki? Siz kıskançlıkla kız hakkında kötü düşünmüşsünüz, kuzeninden gizli hattı olduğu vs tamamen kuruntunuz. Sakin olun, evde kızdan bahsetmeyin. Eşiniz de zaten siz rahatsız olduğunuz için götürüp getirmeyi tamamen bıraksın, konu tatlıya bağlansın.

Işe bırakma, ikinci hat vs. bilemem ama eşiniz en başta yengem de gelecek arkaya binin isterseniz demediyse, kızın 10 dakika sonra önden inip arkaya geçmesi çok saçma olurdu, aileden olduğunu nereden bilecek ya da iki günlük yol değil sonuçta yarim saat yenge arkada gitse ne olacak . Yanı hatla ilgili de tutun ki bir haltlar karıştırıyor ya hu arabaya biner binmez kocanıza neden versin hemen numarasını . Çoğunluğun dediği gibi daha kolay ulaşsın diyedir. Yanı merak etmeyin dediginiz gibi bir amaçla ikinci hattı varsa bile kocanıza kancayı takmamıştır tabi kocanız bütün kadınların kapışmak için koşuştuğu bir yakışıklılıkta ise bilemem

Eleştiri aldıkça konudaki detayları değiştirip duracak mısınız böyle? Alıntı yapan yapmış zaten.

Benim bu forumdan anladığım, bu kocalar çok zor bulunuyor.
Maşallah herkes eşine çok güveniyor ama aslanların alıp kaçacağı yavru ceylan muamelesi yapılıyor adamlara. O nasıl güvense artık...
"Millet benim kocamı ne yapsın? Ben kimim, kocam kim" diye düşünmek yok hiç. Müthiş bir özgüvensizlik içinde özgüven patlaması. Çelişkilerle dolusunuz gerçekten.

Tanımadığınız etmediğiniz kız hakkında bu kadar atıp tutuyorsunuz, eşiniz güya rahatsız olup numarasını siliyor falan...
Karı-koca çok uyumlusunuz maşallah. Umarım kızın aklı başındadır da sizden uzak durur, başı ağrımaz.

Bir önceki mesajımda da yazdım, kız için arabayla götürülüp getirilmek büyük nimet, ısrarcı gayet ama bunun eşiniz ile alakası yok. Araba sahibi bekar, evli vs düşünmüyor, eşiniz kabul etmiş ve biniyor gidiyor. Ben de kimseye minnet etmem, en ufak bir şekilde benden rahatsız olunduğunu hissetsem binmem. Ancak kız belki hissetmedi, belki içi rahat, bu sizin eşinize yan gözle baktığı anlamına gelmezki.

Siz kızın ilişkilerinden girmişsiniz, eşime kuyruk sallıyor diye konu açmışsınız. Konu siz olsanız evli beyin sizi her gün işe götürüp getirmesini ister misiniz değil ki? Siz kıskançlıkla kız hakkında kötü düşünmüşsünüz, kuzeninden gizli hattı olduğu vs tamamen kuruntunuz. Sakin olun, evde kızdan bahsetmeyin. Eşiniz de zaten siz rahatsız olduğunuz için götürüp getirmeyi tamamen bıraksın, konu tatlıya bağlansın.
Yan gözle bakılma durumu falan olmasa bile bir insanın şöför olarak görülüp,her gün beklenti içine girilmesini doğru bulmadığım için o mesajı yazdım.Günlük hayatta bu kız gibilerini çok görüyorum.Beni oradan al,buraya bırak,bana şunu ısmarlarmısın diyen tipler bana yüzsüz geliyor.Karşısındakinin kibarlığını kullanmaya çalışarak olayı göreve döndürmeye çalışanları sevmiyorum

Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
Özel şoför gibi eşiniz araba kullanırken koz arka koltuğa mı oturacaktı? Çok güldüm sabah sabah . Ayrıca fotoğrafı gözük eşi numarayı kaydettiği anlaşmama gelmiyor mesela benim açık kayıtlı olmayanlarda görebiliyor ayrıca kaydetmesi de normal değil mi?

Yan gözle bakılma durumu falan olmasa bile bir insanın şöför olarak görülüp,her gün beklenti içine girilmesini doğru bulmadığım için o mesajı yazdım.Günlük hayatta bu kız gibilerini çok görüyorum.Beni oradan al,buraya bırak,bana şunu ısmarlarmısın diyen tipler bana yüzsüz geliyor.Karşısındakinin kibarlığını kullanmaya çalışarak olayı göreve döndürmeye çalışanları sevmiyorum
Acaba kuzeni kıza demiş olabilir mi zaten geçici iş otobüs filan uğraşma benim bi arkadaş var arabasında yer vardı konuşayım götürsün diye? Bana çok normal bi durum geldi yani. Üstelik baş başa da değiller.

Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.

gizli bir hat olduğu ne malum yahu:p ben de 2 telefon kullanıyorum

Acaba kuzeni kıza demiş olabilir mi zaten geçici iş otobüs filan uğraşma benim bi arkadaş var arabasında yer vardı konuşayım götürsün diye? Bana çok normal bi durum geldi yani. Üstelik baş başa da değiller.
Kuzen demiş olsa bile kızın reddetmesi gerektiğini düşünüyorum.Her gün,görev gibi kadın bir arkadaşımın bile beni bırakmasını istemem,mahcup olurum.Kuzende baya iş güzar bir tipmiş ona da bir ayar vermeli bence konu sahibi

Sonsuz katılıyorum, bu kız erkek olsaydı bile ben bu durumda eşime her gün sen götürüp getirme derdim. Alışmasın yani, kimsenin kimseyi kullanmasına ben de gelemem, elini veriyorsun ve kolunu kaptırıyorsun.

Ayrıca bazı insanlar kadın ve erkeğin arkadaş olamayacağına inanıyor, eşini karşı cinsten kıskanan insana da saygım var. Ancak konu sahibi sinirlenince ne diyeceğini bilememiş. En son işlenen kadın cinayetinde de kadına suç buldular ya insanlar iyice hassaslaştı, konu sahibinin kızın ilişkilerine kadar inip namusuna laf etmemesi lazım ortada bir şey yokken.

Kuzen demiş olsa bile kızın reddetmesi gerektiğini düşünüyorum.Her gün,görev gibi kadın bir arkadaşımın bile beni bırakmasını istemem,mahcup olurum.Kuzende baya iş güzar bir tipmiş ona da bir ayar vermeli bence konu sahibi
3 gün sadece. Sonsuza kadar sürmeyecek. Yatıyorsun kalkıyorsun, tekrar yatıyorsun kalkıyorsun sonra bitiyor yani. Zaten düzenli olanları servis gibi aylık bi ücret veriyorlar götüren kişiye.

Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.
Kötü yorum nedir ? hassas dönemdeyseniz arabasını servisçi gibi kullanan eşiniz düşünecek bunları biz değil ki ? Merak ediyorum eşinize hassas dönemimdeyim beni neden geriyorsunuz dediniz mi acaba ? Kötü yorum dediğiniz şey gerçekler siz gerçek yorumları kırıcı buldunuz. kaldı ki bürünmeye çalıştığınız profil kadar da sakin ve hassas değilsiniz. Yoksa bir kadın olarak başka bir kadına 2 hattı var , erkeklere hesap kitliyor, kocama kuyruk sallıyor , önde oturuyor (buradan ne anlatmak istediğiniz ortada) diyemezdiniz birbirimizi kandırmayalım. madem bu kadar kötü bir kız kuzen niye patron gibi şöförle gezdiriyor bu kızı , binsin taksiye gelsin bir de bunu düşünün ? belki eşiniz atladı ben götüreyim diye sonra yakalanınca da yan çiziyor ?

3 gün sadece. Sonsuza kadar sürmeyecek. Yatıyorsun kalkıyorsun, tekrar yatıyorsun kalkıyorsun sonra bitiyor yani. Zaten düzenli olanları servis gibi aylık bi ücret veriyorlar götüren kişiye.
Bilmiyorum.Herkesin düşüncesi farklı olabilir.Kimseye yük olmayayım düşüncesi yüzünden çok zor durumlara düştüğüm Zamanlarda oldu ama herkes aynı düşünüyor olmayabilir.Kız bu konuda farklı düşünüyor yapacak bir şey yok

Kizi tanimiyorsam esime güvenmiyorsam bende sinirlenirdim sunuda belirttim kuyruk sallamak disi köpegin yaptigi bir harekettir biz bir insandan bahsediyoruz öyleyse flörtöz diyebiliriz veya fingirdemek 🤣🤣🤣ki erkekler disarida bir kadinin ilgisine karsi koyamiyorsa bu erkegin sucudur ..sizinle evli olan kadin degil söz verende o kadin degil ona ne ki

Bence elaleme laf etmeden önce kocanıza baştan neden kabul ettiğini sorun ?

Hayırdır ne oldu da sonra götürmekten vazgeçti kızı ?

Bana bu hikayede sadece kocanız garip geldi. Neyse kurcalamayın zaten aşırı dürüst herşeyi de anlatıyor daha ne..

Kötü yorum nedir ? hassas dönemdeyseniz arabasını servisçi gibi kullanan eşiniz düşünecek bunları biz değil ki ? Merak ediyorum eşinize hassas dönemimdeyim beni neden geriyorsunuz dediniz mi acaba ? Kötü yorum dediğiniz şey gerçekler siz gerçek yorumları kırıcı buldunuz. kaldı ki bürünmeye çalıştığınız profil kadar da sakin ve hassas değilsiniz. Yoksa bir kadın olarak başka bir kadına 2 hattı var , erkeklere hesap kitliyor, kocama kuyruk sallıyor , önde oturuyor (buradan ne anlatmak istediğiniz ortada) diyemezdiniz birbirimizi kandırmayalım. madem bu kadar kötü bir kız kuzen niye patron gibi şöförle gezdiriyor bu kızı , binsin taksiye gelsin bir de bunu düşünün ? belki eşiniz atlatı ben götüreyim diye sonra yakalanınca da yan çiziyor ?

Hayır aradı söyledi kuzeni tekrar ben de duydum. Eşime de söyledim bu arada, eşimle konuştuğum için o konuyu kapattığımı söyledim. İş arkadaşlarını bırakıyor zaten arada, buna şimdiye kadar hiç birşey söylemedim. Bu kızı eşimde tanımıyor ben de tanımıyorum.

Hayır aradı söyledi kuzeni tekrar ben de duydum. Eşime de söyledim bu arada, eşimle konuştuğum için o konuyu kapattığımı söyledim. İş arkadaşlarını bırakıyor zaten arada, buna şimdiye kadar hiç birşey söylemedim. Bu kızı eşimde tanımıyor ben de tanımıyorum.
Tamam döndük geldik aynı yere, eşiniz arabasına bir tanımadığınız bir kadını alıyor. Kuzen istedi diyor, kuzen ne istese yapacak. Eşiniz masum ama kız namussuz. Niye iki hattı var, Lütfen bu zihniyetten çıkın, bakın anne olacaksınız. Oğlunuz olsa mazallah bu kafaya göre yetişecek. Kız arabayı gasp etmediğime göre bir kabahat var ise eşinizde , konuyu kapatmamışsınız. Eşinize hesap soramadığınız için kapatmış gibi yapmışsınız. Yoksa şu an konuşuyor olmazdık.

Ne kadar abartmışsınız ya. Kadının ikinci telefonunun olması gizli iş çevirdiğini göstermez. Eşinize de birlikte gidip gelecekleri için, iletişim aksaklığı olmasın diye vermiştir.

Ayrıca önde otururken eşinizin yengesi biniyor diye kalkıp arkaya mı geçecekti? Çok ilginç geldi bana düşünceniz. Önde otursa ne oluyor ki? Hani size bunu yapsa neyse diyeceğim, ama yenge diyorsunuz.

Geçen yıl bir sene boyunca iş arkadaşını beyim aldı evden. Beraber gittiler işe. Konuda o kadar eşim yazmışsınız ki içim kaldırmadı ben beyim yazdım ahsjsjs.

İş arkadaşı da ben gibi 33 yaşında yarı pörsümüş değil he. 25 yaşında cillop gibi hatun. Vücut falan daş gibi ahsjsjs. Kıskandım mı? Aklıma bile gelmedi kıskanmak. Zira korkum aldatması ise ki ben sizin gibi eşim yapmaz demiyorum. Her canlı yapabilir. Aldatmasından korkuyor isem, genel tepkim "hele hele götüm beni bulmuş bir de aldatıyor boş ol boş ol boş ol" olacağı için, hiç kendimi yıpratamam. Çocuktan sonra cücük kadar beynim kalmış bir de böyle şeyler için mi yorayım beynimi.

Ayrıca eşim asla yapmaz ona güveniyorum ama kadın yollu şeklindeki yorumlar inanılmaz itici ve zerre inandırıcı değil. Madem eşiniz yapmaz bundan eminsiniz kadın arabaya halatla bağlayıp tecavüz mü edecek eşinize? Neyden korkuyorsunuz tam olarak? Eşinize asılır ise eşiniz cevabını verir konu kapanır. Bilmenize bile lüzum yok, neyin stresi bu?

Eşiniz gibi yaşadığı her detayı koşa koşa karısına anlatan adamlar da bana hiç güvenilir gelmiyor söyleyeyim. Ne ben anlatırım eşime gün içinde yavşayan biri olursa, ne de eşim anlatır. Lüzumsuz can sıkan ayrıntılar çünkü. Örneğin bir ay önce gavatın biri otobüs durağında bana askıntılık yapınca ağzının payını aldı defolup gitti. Ben bunun nesini anlatayım eşime? Ne kadar güvenilir biri olduğumu mu kanıtlamak istiyorum, anlatmaya değer bir mevzu bile değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back