- 7 Ocak 2016
- 10.309
- 49.662
- 598
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.
İyi de siz sizsiniz. Herkesin sizinle aynı düşünüp aynı davranmasını nasıl bekleyebiliyorsunuz? Dahası kız neden sizi düşünsün ki? Sizi düşünmesi gereken kişi eşiniz, eğer rahatsızsınız siz eşinizle konuşursunuz ona göre eşiniz almaz kızı arabaya. Neden sizi hiç tanımayan bir insan sizin kıskanabileceğiniz ihtimali üzerinden sizin niyetinizi okuyarak iş yapsın?
Kusura bakmayın ama herkesin bir derdi var kendine göre büyük olan. Orasını bilemeyiz. Hayatımıza giren her insan için belki başka bir derdi vardır diye düşünmek zorunluluğunda olduğumuzu sanmıyorum.
Eleştirilme sebebiniz resmen yazınızın alt metninde yatan kız kocamın peşinde ama kemalim yapmaz düşüncesi. Böylesine küçük bir meseleden bir kadını kuyruk sallamak ile itham etmeniz gerçekten çirkin, bunu kullandığınız kelimeden bağımsız söylüyorum. Sürekli kızı kötüleme çabanız var.
Yazılan yorumlardan çoğu insanın sizi haksız bulmasından sebep hatanızı anladığınızı varsayıyorum, yoksa hala aynı mı düşünüyorsunuz orasını anlayamadım.
Son düzenleme: