Kıskançlık krizine girdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.
boşver sen haklısın kimse istemez eşi her gün genç bir kadınla Başbaşa yol gitsin ama eşini uyar,istemiyorum bu şoförlük olayını diye.İş eşinde bitiyor bu işi o kesebilir

Evli bir erkeğin arabasına eğer çok zor durumda kalmadıysam binmek istemem.Eşinin rahatsız olabileceğini düşünürüm.Otobüs var,taksi var,dolmuş var.Kötü bir niyeti olmasa bile insanları şöför olarak kullanmak hoş değil.Kızın yaptığı yanlış o binmek istememeliydi.Eşiniz kuzeninize mahcup durumda kalmamak için kabul etmiş
Ya binersin evli erkeğin arabasına binersin ama bu senin işyerinden çalışma arkadaşın olur defalarca da bindim. Ama bu dıdısının dıdısı güvenilmeyecek insanlar olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Hanımefendi ortaya 1 hat daha attı yersen neyse ki beyefendi yememiş!

Bu gidişle evli erkek arkadaşlarıma nasıl davranacağımı şaşıracağım galiba. Ben bir de yeni boşandım etiketim de hazır. Öne ilk o binmiştir. Ben patronumla bir yere giderken arabanın ön koltuğuna otururdum bazen eşini alırdık. Yani bu gereksiz bir seremoni değil mi? Kalkıp yer mi vermem gerekirdi? Nasıl böyle itham edebiliyorsunuz insanları?

Size yemin ederim kötü niyetli değildim, kıskançlık krizine girdim yazdım zaten mantıklı mi değil mi diye de buraya yazdım. Bakın özür de diledim. Mantıksız olduğunun da farkına vardım. Eşime güvenmek istiyorum çünkü iş yerinde tacize uğradım, çocukken tacize uğradım, çok fazla zorluk yaşadım ve bir erkeğe güvenmek benim için ne kadar zor oldu bilemezsiniz en büyük korkum o güveni kaybetmek. Birilerinin iyi olduğuna inanmak.
Kötü niyetli değilsiniz ama kızın hesabı kitlediği , kızın haklında iyi duyum almadığınızdan dem vuruyorsunuz sürekli. İşin ilginç kısmı bunu yaparken eşinize tek bir soru bile yöneltmiyorsunuz. Çiftlerin elbette birbirine güvenmesi gerekir ama böyle kör bakış açısıyla değil. Eşiniz de insan üzgünüm ama bir gün sizi aldatıp gidebilir.Kimse kimsenin arabasına bindi diye namusundan bişey kaybetmez. En azından benim namusum bu kadar pamuk ipliğine bağlı değil, kafam bu kadar hızlı karışmıyor. Kızda hata olabilir belki sırnaşıktır belki sıcakkanlıdır belki flörtözdür bilemem ama neden kızı konuşuyoruz. Kızı arabaya alan onu getiren götüren erkek sizin çooooook güvendiğiniz eşiniz ? ne oldu çok mu beğendin de aldın, kuzenini kırsan ne oluyor diyemiyorsunuz. sürekli kıza kötü kadın muamelesi yapıyorsunuz. sorun burada .

Bu gidişle evli erkek arkadaşlarıma nasıl davranacağımı şaşıracağım galiba. Ben bir de yeni boşandım etiketim de hazır. Öne ilk o binmiştir. Ben patronumla bir yere giderken arabanın ön koltuğuna otururdum bazen eşini alırdık. Yani bu gereksiz bir seremoni değil mi? Kalkıp yer mi vermem gerekirdi? Nasıl böyle itham edebiliyorsunuz insanları?

Bakın arkadaş değil, iş arkadaşı değil. Daha önce iş arkadaşlarını bıraktığı da oldu bu arada. Tanımıyorum kızı, eşimde tanımıyor.

Ya binersin evli erkeğin arabasına binersin ama bu senin işyerinden çalışma arkadaşın olur defalarca da bindim. Ama bu dıdısının dıdısı güvenilmeyecek insanlar olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Hanımefendi ortaya 1 hat daha attı yersen neyse ki beyefendi yememiş!
Yani bu durumda ki gibi her gün binmek yanlış olur.Arada sırada her insan arkadaşını bırakabilir ama bu olay yanlış olmuş,kızın savunulmasınada şaşırdım.Hat olayıda tuhaf,bu şöförlük işinin devamının geleceğini düşünüyor ki numarasını veriyor.Resmen beni her gün bırakmak senin görevin oldu demeye çalışıyor

Kötü niyetli değilsiniz ama kızın hesabı kitlediği , kızın haklında iyi duyum almadığınızdan dem vuruyorsunuz sürekli. İşin ilginç kısmı bunu yaparken eşinize tek bir soru bile yöneltmiyorsunuz. Çiftlerin elbette birbirine güvenmesi gerekir ama böyle kör bakış açısıyla değil. Eşiniz de insan üzgünüm ama bir gün sizi aldatıp gidebilir.Kimse kimsenin arabasına bindi diye namusundan bişey kaybetmez. En azından benim namusum bu kadar pamuk ipliğine bağlı değil, kafam bu kadar hızlı karışmıyor. Kızda hata olabilir belki sırnaşıktır belki sıcakkanlıdır belki flörtözdür bilemem ama neden kızı konuşuyoruz. Kızı arabaya alan onu getiren götüren erkek sizin çooooook güvendiğiniz eşiniz ? ne oldu çok mu beğendin de aldın, kuzenini kırsan ne oluyor diyemiyorsunuz. sürekli kıza kötü kadın muamelesi yapıyorsunuz. sorun burada .

Eşime dedim bu arada burada güveniyorum dememin sebeplerinden biri de bu. Onunla konuştuk, açıkladı. O yüzden kafamda ona dair soru işareti kalmadı. Eşime şunu da dedim genç kız, bir hareketini yanlış anlar, bilemezsin tanımıyorsun kızı dedim. Tanıdığı biri olsa tamam.

Yani bu durumda ki gibi her gün binmek yanlış olur.Arada sırada her insan arkadaşını bırakabilir ama bu olay yanlış olmuş,kızın savunulmasınada şaşırdım.Hat olayıda tuhaf,bu şöförlük işinin devamının geleceğini düşünüyor ki numarasını veriyor.Resmen beni her gün bırakmak senin görevin oldu demeye çalışıyor
Arabaya binen bayanda çok fena özgüven patlaması var. Her erkeğin peşinden koşacağını sanıyor sanırım. Konu sahibin eşini tebrik ediyorum. Kanmamış

Kadının kadını itham ettiği şeye bak.
Her gün kadınlar ölüyor, birileri hala diğer kadını bir şekilde etiketleme peşinde. Hep de aynı laf, eşime güveniyorum ama kuyruk sallıyorlar. Arkadaş bu kuyruk sallama işini de hep en iyi siz biliyorsunuz. Neyin kuyruk sallama(?) olduğunu neyin olmadığını şak diye nasıl anlıyorsunuz maşallah.
Vay efendim iki hat kullanmış, isterse 3 kullanır isterse 5. Faturasını sen mi ödüyorsun?
Eşiniz rahatsız olduğunuzu biliyorsa götürmeyi kabul etmesin? Adamı etiketlemiyorum yanlış anlamayın. Götürmesinde absürd bir durum zaten yok. Ama biri elini taşın altına koyacaksa bu hiçbir şeyden haberi olmayan x kişisi değil, yanınızdaki olmalı.
Kadın haklarına ilişkin o duyar lafta biliyor musun arkadaşım. Bak burada aldatılma durumlarında kocaya birşey yapamıyorlar yapmıyor ama kadınların hayatını ellerinden alıyorlar, topluma rezil ediyorlar. Ben eminim ki pınar olayında çoğu aldatılan kadının içi soğumuştur. Ben hemcinslerimizin çok da samimi olduğunu düşünmüyorum artık.

Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
Gizli hattını belki kendi sevgilisi için aldı ve devamlı baktığı için senin eşine onu verdi... bu da bir ihtimal yani benim aklıma ilk bu geldi

Eşime dedim bu arada burada güveniyorum dememin sebeplerinden biri de bu. Onunla konuştuk, açıkladı. O yüzden kafamda ona dair soru işareti kalmadı. Eşime şunu da dedim genç kız, bir hareketini yanlış anlar, bilemezsin tanımıyorsun kızı dedim. Tanıdığı biri olsa tamam.
Yani kız bu Adam beni taciz etti diye iftira atsa,kendini açıklayamaz hele de böyle bir Zamanda kesinlikle linç yer.Çoğu erkek artık böyle durumlardan dolayı iş yerlerinde kadınlarla Başbaşa bile kalmak bile istemiyor,kapıyı açık bırakıyorlar falan yani bu duruma düşmektense tedbirli olmakta fayda var

Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.

Bakın kendi gözümden görüneni yazayım; kız bence egolu birisi. Nasıl yani diyeceksiniz, ben bir büyüğüm arabaya binse ön koltukta otursam dahi teklif ederim ama bazı insanlar bunu küçültücü bir hareket olarak görüyor. Neden iki hattı var bilmiyorum, belki de kuzeni aktif kullanmadığını verdi, iş hattıydı o hat ama kız daha çok kullandığını vermek istedi, kız eşiniz ararsa ulaşılabilmek için telefonu vermiş sonuşta. Eşiniz kızı işe götürmeye devam etseydi gayet akşamdan arayıp değişiklik oldu yarın seni alamayacağım gibi bilgiler vermesi gerekebilirdi. Kız için arabayla gidip gelmek büyük kolaylık, bu sebepten eşinizi de rehberine kaydetmiş haber bekliyor. Bakın eşiniz ben seni götürmeyeceğim dediği halde bir değişiklik olur haber et demiş. Ortada bir durum yok, size krize girmişsiniz bence.

Bakın arkadaş değil, iş arkadaşı değil. Daha önce iş arkadaşlarını bıraktığı da oldu bu arada. Tanımıyorum kızı, eşimde tanımıyor.
Ne önemi var? Elinizdeki yetersiz donelerle başka bir kadın hakkında böyle suizanda bulunamazsınız.

2 kez okudum kaçırdığım bi şey mi var diye. Ne var bunda yahu 😂 İş gereği kullanıyorsa ondan vermiştir diğer hattını. Öne oturması da bana normal geldi arkaya oturup şöför muamelesi mi yapsaydı eşinize anlamadım. Mesaj atar konuyu uzatmaya çalışır akşam napıyosun bana kahveye gel falan der o zaman bi sebep olur kıskanmanız için şu durumda yok bence. Bu kadar kıskançsanız da kocanız kimseyi arabasına almasın. Kadın da sizin tarafınızdan bilmemne konumuna konmaya meraklı değildir eminim.

peki arkadaşım, eşin açıkladı sorun çözüldü. Dua et ki eşin tecavüze uğramadan bu servisçilik işi bitmiş. Yoksa 3. hattında eşine alırdı, bir de üstüne tecavüz ederdi adama kucağa da çocuğu verirdi. neticede erkeklere hesabı kitleyen namussuz bir kız var karşımızda.

İkinci telefonun neden iş hattı olma ihtimali yok da direkt gizli telefonu muamelesi görüyor? Kuzenin verirken özel numarasını verme ihtimali çok yüksek. Kız da belki daha resmi olsun diye iş hattını verdi. Benim yok ama bi arkadaşım mühendisti mesela ve iş hattı hep açık olurdu. Oradan ulaşmak garantiydi yani. Başka bi akrabamın da iş ve özel hattı kayıtlı bende ama hangisi iş hangisi özel bilmiyorum. Numarasını ezberlemedim sonuçta. Biri isterse anlık birini seçip veririm büyük ihtimalle. Son olarak da ilk arabaya kız biniyorsa her normal insan gibi öne oturmuş. Arkaya oturmak çok çirkin asıl özel şoförün varmış gibi.

Tüm bunların ışığında eşinize gerçekten güvendiğinize emin misiniz?

eşinizin arkadaşının işi çıktığı için geçici olarak o gun kızı bırakmış. kızın burda iletisim için numarasını vermesi çok saçma ve gereksiz. sürekli bi bırakilma durumu beklemiş ki eşinizle hicbir tanışıklığı samimiyeti yok. pardon da ne alaka tanimadigim biri beni düzenli ise biraksin. kendimi dusunuyorum tanımadığım biri beni bi günlüğüne bırakabilir insanlık hali olabilir, sonra niye numara mi verip hiç samimiyetim olmayan birinin beni bırakmasını bekleyeyim bi de üstüne akşam arayıp sorayim. konu sahibi kızın art niyetli olduğunu eşinizle ilgili farklı düşünceleri oldugunu düşünmüyorum ben ama üstte bi üyenin dediği gibi biraz düşüncesiz ve egoist birisi gibi. sizin de kuyruk sallama ya da hesap ödeyip ödememe kısmı ile ilgili yorumunuz gereksiz olmus ama sonra zaten özür dilemişsiniz onla ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back