• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizine girdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kullandığı eşinizin ona ulaşabileceği numarayı vermiş nesine sinir oldunuz bu kadar? Eşinize yazdığınız gibi çok güveniyor olsanız bu kadar sorun yaratmazdınız zira kız ne kadar kuyruk sallarsa sallasın (!) iş eşinizde bitiyor.

Yaptığınızı iddia ettiğiniz empati sadece ben onun yerinde olsam bunu yapmazdım demekle olmaz, iki farklı karaktersiniz, herkesin sizinle aynı davranmasını, aynı düşünmesini nasıl bekleyebiliyorsunuz?

Kızın önceki ilişkisinden size ne, bize ne? Bu detayı öğrenmek bize fayda sağlamadı

Son düzenleme:
Beni bazen iş yerinden ( kızım servisle geliyor iş yerime) eve bırakır oda arkadaşlarım, müdürüm vs. özellikle de kışın yakın ama işte kibarlık olsun diye diyeyim. kızım yoksa öne otururum var ise arkaya. yolda yengesi nenesi ebesi binse kalkıp da inmem yani ne bu kreşte miyiz ? sanki gap turuna gidiyoruz iki adımlık yerler. birinin karısı görse de kocamın arabasına kadın binmiş dese al kocanı kafese koy besle derim sanırım. ama şuna da saygı duyarım her ailenin düzeni yapısı farklıdır eşlerin buna saygı duyması gerekir. bu konuda size saygı duymayan eşiniz, kızın namusuna laf etmeyin günaha girmeyin.

Kızı eşinizin bırakmasını istemeyebilirsiniz bunda muhatabıniz eşiniz.

Yazdıklarınizda kuyruk sallama ile itham edeceğiniz birşey yok.

İkinci hatti kuzeninin bilmediğini nereden biliyorsunuz? Sadece birini verdi o an için belki. Numarayı telefona kaydetmesinden nasıl farklı bir anlam çıkarabildiniz? Ayrıca akrabanız bindi diye niye yer değiştirsin arabada?

Kızın işyerinde kiminle konuştuğu, onunla ne yaptığı da sizi hiç ilgilendirmez. Söz konusu bir kadın olunca herşeyini ne kolay eleştiriyoruz.

arabaya başkası binince ben arkaya geçiyim mi diyecekti ?
neden öyle olması gerektiğini düşündüğünüzü bile anlamadım.
ben o yenge olsam kız ben binince arkaya geçiyim ben dese ne yapıldığını sanıyor ki bu ön koltukta diye düşünürüm aksine.
kız eşinize size gizli hattımı mı vereyim demiş. ikinci demiş.. siz niyet okumuşsunuz resmen.

Arkadaşlar merhaba,
Normalde içimde çözmeye çalışırım ama üç gündür cidden kendini bilmez bir kızın yüzünden uykularım kaçtı. Eşimin arkadaşının kuzeni geçici olarak onların şirkette çalışıyormuş. Arkadaşının işi çıktığı için bu kızı alıp bırakmasını rica etmiş arkadaşı eşim de kabul etmiş. Hadi bu kısma kadar eyvallah ki bundan da hoşlanmadım neyse eşime numarasını da vermiş arkadaşı eşim sabah aramış kız açmamış telefonu. Sonra açmış falan neyse kız ikinci telefonunu çıkarmış eşime numarasını vermiş arabaya binince, o telefonum kapalı oluyor da beni buradan arayabilirsin gibi. Bu arada eşime sonuna kadar güveniyorum çünkü bunları o anlatıyor. Sonra eşim akşam bırakmadı erken çıkmış eve geldi. Akşam yemek yedik oturuyoruz, arıyor beni alacak mısın yarın sabah diye. Eşim de benim işim var başkası da alabilir dedi sonra bana haber verirsin o zaman diyor. Neyse kız iki telefonuna da eşimin numarasını da eklemiş profil resimlerinden farkettim. Buna inanılmaz sinirlendim. Olay eşim değil bu arada evli bi adama böyle imada bulunup gizli saklı ikinci numarasını vermeye çalışanlar. Yoksa eşim, işten eve evden işe. Telefonuna çoğu zaman bakmaz bile. Biri bir şey desin anlatır, bir şey olsun anlatır. Bu arada bu kız bunların şirkette bi çocukla da takılmış, hesabı çocuğa yıkmalar falan öyle para göz durumlarda yaşamış yani. Sizce ben ne yapmalıyım, eşim numarasını falan sildi bu arada bi daha alıp bırakmayacağım sonuçta lazım olmayacak diye.

Bu arada belirteyim kuzeni kızın tek bir numarasını veriyor, kız sonra arabaya biner binmez ikinci bir telefonu daha varmış bunun numarasını veriyor. Bu telefonuma hep bakıyorum gibisinden.

Bu arada bu ay covid çıktığından beri ilk defa korunmayı bıraktık, gerçi korunmasak da olmuyordu ama neyse bata 6 gün kaldı ve onun gerginliği de var üstümde.
Yanlış bi tabir kullandım sinirle onu düzelttim. Yanlış anlayan arkadaşlar olduysa da özür dilerim.

Bencede krize girrmişsiniz acil toparlanmanız lazım, mantıklı değil bu düşünceler

Hesap ödetmesi değil yazmadım diyorum oğlan kaçmış kızdan. Eşime karşı tutumu da hoşuma gitmedi.

Himmm tmm o zaman şöyle yapalim kıymetli zevcenizin mabadina bir çip yerleştirin , yanına da burnu iyi koku alan bir köpek , kuyruk sallayanlari ?!?! Daha 3 km den sezecek .
Çip aynı zamanda navigasyonlu ya mesela tehlikeyi farkettiniz sirenler ötmeye başlar sizde yettim gari diye derhal kosarsiniz olay mahaline :KK53:
Sayın kuyruksallayansavarkahvesevenkadin...
Tövbe Yarabbi

Bencede krize girrmişsiniz acil toparlanmanız lazım, mantıklı değil bu düşünceler

Ben de bu yüzden buraya yazdım zaten konuşabileceğim birileri yoktu. Bir sürü şey oldu. Belki de bu şekilde patladı. Ben herkese kibar kibar cevap vermeye çalıştım. Hatalıyım diye özür de diledim ilk yazdığım yere. Burada kimseye şimdiye kadar kötü bi laf söz söylemedim. Başka kadınlardan bakış açısı öğrenmek istedim. Birilerini kırıp üzdüysem özür dilerim. Ben diretmedim ki birşeylerde bakın okuyun yazdıklarımı. Sonra hatalı olduğumu da farkettim.

Kuyruk sallama konusunda haklısınız bir anlık sinirle yazdım.
Telefon konusunda da iki telefonu da açıkken ve eşimin hangi telefonu aradığını bilmesine rağmen tutup ikinci numarasını yangından mal kaçırır gibi vermesi.
Ben empatiye çok önem veririm ve başkasının özellikle evli insanların huzurunu asla kaçırmak istemediğim için ona göre mesafe ayarlarım.
Tabi ki ben de oyle dusunuyorum.
Ama anlattiklariniza bakilirsa kizin da oyle bir amaci oldugu izlenimi uyanmadi bende.
Bir arkadasim da iki telefon kullaniyor. Biri is digeri kisisel telefonu. Evdeyken is telefonuna bakmaz. Hatta cogu zaman ucak moduna alir. Eger o da oyle yapıyorsa evden alma durumu icin o yuzden vermistir. Icinizi karartmayin.

Kocam kocam kocam insan kendine bu kadar güvenemiyor ya, başka bir ananın doğurduğu çiğ süt emmiş bir insan evladına bu kadar güvenmek. pes yani.

Size yemin ederim kötü niyetli değildim, kıskançlık krizine girdim yazdım zaten mantıklı mi değil mi diye de buraya yazdım. Bakın özür de diledim. Mantıksız olduğunun da farkına vardım. Eşime güvenmek istiyorum çünkü iş yerinde tacize uğradım, çocukken tacize uğradım, çok fazla zorluk yaşadım ve bir erkeğe güvenmek benim için ne kadar zor oldu bilemezsiniz en büyük korkum o güveni kaybetmek. Birilerinin iyi olduğuna inanmak.

Takildiginiz telefon icin yorum yapicam
Bir onceki isimde telefonla isten sonrada devam eden ve evdede zaman zaman devam ettigim bir isim vardi
2.hat alip birini is birini sahsi yaptim
Sahsi olandan arama msj vs sonra donus yapsamda kapansada sikinti degilken is icin olanin kapanmamasi ve evlat gibi yanibasimda durmasi gerekiyordu

Personel servisi 15 gunluk bir soruna gecince bolumden yakin oturanlar birbirlerini goturup getirme durumlarina girdi,onlarda bayilmiyorlardir ama oyle istendi benimle ayni guzergahta oturan is arkadasim (erkek)sahsi hattim verilmis nerede oturuyosun tam olarak diye yazinca is hattimi verip surekli aktif olanin o oldugunu digerinden ulasim aksakligi olacagini belirttim

Surekli olmasada 3,4 defa beraber gitme durumumuz oldu mecburi konusmalarda oldu kosedeyim bgn az yurudum sokagin basindayim gibi

Oluyor boyle seyler bunlari okuyunca beni Allah korumus diyorum bazen:)

Gereksiz takilmissiniz kiza kizip baskasiyla konusmus etmis kismida olmamis,onda sizide bizide ilgilendiren bir yorum oldugunu dusunmuyorum

Bekar insan kendi hayati kendini ilgilendirir

Ben burda kızı suçlu bulmam eşinizi suçlu bulurum eşiniz özel makam şoförü mü acaba bayan taksi tutamıyor muymuş?

Çokkk garip bir durum ben size söyliyim konu eksik arkadaşım eşinizin arkadaşı eşinize diyor kuzenimi bırak diye tamam aynı arabada hepsi olurlar gidilecek istikamette kızın ki yol üstü olur en son kızı bırakır anlarım özel olarak eşiniz bu bayanı niye gideceği yere bırakıyor. Otobüs var taksi var he çok yangınlıysa ambulans var itfaiye var efenim numara vermek de nedir. Kıza değil ama başıma böyle bişey gelse o eşimi var ya :sinirli: bıraktığına bırakacağına pişman ederim o kadar diyim size....

Amaaaan. Ben de bi şey oldu sandım. Dumanla haberleşecek değillerya tabi ki telefon numarasını kaydedecek. Sabah alır mısın diye sorması gerekiyo çünkü müneccim değilse eğer onun yerine başının çaresine bakmak için başka bi ulaşım bulmalı. Sabah bekledim bekledim gelmedin diye araması daha mi iyi. Hayatı kendinize bu kadar yorucu kılmayın nolur.

Amaaaan. Ben de bi şey oldu sandım. Dumanla haberleşecek değillerya tabi ki telefon numarasını kaydedecek. Sabah alır mısın diye sorması gerekiyo çünkü müneccim değilse eğer onun yerine başının çaresine bakmak için başka bi ulaşım bulmalı. Sabah bekledim bekledim gelmedin diye araması daha mi iyi. Hayatı kendinize bu kadar yorucu kılmayın nolur.

Güzel cevabınız için teşekkür ederim. Haklısınız.

Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
İkinci telefonunun gizli hat olduğunu nereden biliyorsunuz ? Siz bence anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.

Evli bir erkeğin arabasına eğer çok zor durumda kalmadıysam binmek istemem.Eşinin rahatsız olabileceğini düşünürüm.Otobüs var,taksi var,dolmuş var.Kötü bir niyeti olmasa bile insanları şöför olarak kullanmak hoş değil.Kızın yaptığı yanlış o binmek istememeliydi.Eşiniz kuzeninize mahcup durumda kalmamak için kabul etmiş

Evli bir erkeğin arabasına eğer çok zor durumda kalmadıysam binmek istemem.Eşinin rahatsız olabileceğini düşünürüm.Otobüs var,taksi var,dolmuş var.Kötü bir niyeti olmasa bile insanları şöför olarak kullanmak hoş değil.Kızın yaptığı yanlış o binmek istememeliydi.Eşiniz kuzeninize mahcup durumda kalmamak için kabul etmiş

Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back