- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
Bak bugün de fırsat varken aldatmadım seni diye artı puan toplayacaktınızBen bunun nesini anlatayım eşime?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bugün de fırsat varken aldatmadım seni diye artı puan toplayacaktınızBen bunun nesini anlatayım eşime?
Eşiniz taksici mi? Bu kız neden tek başına bir yere gidemiyor? Te Allahııım sabıırArkadaşlar merhaba,
Normalde içimde çözmeye çalışırım ama üç gündür cidden kendini bilmez bir kızın yüzünden uykularım kaçtı. Eşimin arkadaşının kuzeni geçici olarak onların şirkette çalışıyormuş. Arkadaşının işi çıktığı için bu kızı alıp bırakmasını rica etmiş arkadaşı eşim de kabul etmiş. Hadi bu kısma kadar eyvallah ki bundan da hoşlanmadım neyse eşime numarasını da vermiş arkadaşı eşim sabah aramış kız açmamış telefonu. Sonra açmış falan neyse kız ikinci telefonunu çıkarmış eşime numarasını vermiş arabaya binince, o telefonum kapalı oluyor da beni buradan arayabilirsin gibi. Bu arada eşime sonuna kadar güveniyorum çünkü bunları o anlatıyor. Sonra eşim akşam bırakmadı erken çıkmış eve geldi. Akşam yemek yedik oturuyoruz, arıyor beni alacak mısın yarın sabah diye. Eşim de benim işim var başkası da alabilir dedi sonra bana haber verirsin o zaman diyor. Neyse kız iki telefonuna da eşimin numarasını da eklemiş profil resimlerinden farkettim. Buna inanılmaz sinirlendim. Olay eşim değil bu arada evli bi adama böyle imada bulunup gizli saklı ikinci numarasını vermeye çalışanlar. Yoksa eşim, işten eve evden işe. Telefonuna çoğu zaman bakmaz bile. Biri bir şey desin anlatır, bir şey olsun anlatır. Sizce ben ne yapmalıyım, eşim numarasını falan sildi bu arada bi daha alıp bırakmayacağım sonuçta lazım olmayacak diye.
Bu arada belirteyim kuzeni kızın tek bir numarasını veriyor, kız sonra arabaya biner binmez ikinci bir telefonu daha varmış bunun numarasını veriyor. Bu telefonuma hep bakıyorum gibisinden.
Bu arada bu ay covid çıktığından beri ilk defa korunmayı bıraktık, gerçi korunmasak da olmuyordu ama neyse bata 6 gün kaldı ve onun gerginliği de var üstümde.
Yanlış bi tabir kullandım sinirle onu düzelttim. Yanlış anlayan arkadaşlar olduysa da özür dilerim. Burada şimdiye kadar kimseye tek bir yorumda bulunmadım, hatalıysam da özür dilerim. İnanın normalde böyle bir insan da değilim. Sadece 4 aydır yoğun bi psikolojik yük altındayım. Herkesin geçmişte ne salakmışım da böyle düşünmüşüm, yapmışım dediği an kesin vardır. Buraya yazmamın tek sebebi de gerçekten başka bakış açısına ihtiyaç duymam. Sağlıklı olmadığını düşündüğüm düşüncelerin yerine sizin önereceğiniz şeyleri düşünmekti. Kimseyi aşağılamak falan değil kıskançlık krizine girdim dedim sadece. Umarım hepiniz hep böyle sağlıklı düşünürsünüz.
Bak bugün de fırsat varken aldatmadım seni diye artı puan toplayacaktınız
Bu ön koltuk kadınlar arasında ne kadar abartılan bir mevzu ya. Neresi denk gelirse oraya binerim ben. İlk binen kişi zaten öne oturur sonradan gelenler arkaya. Arabayı sürene olan yakınlığına göre insanlar in bin yapıp yer mi değiştirecek? Nasıl kafalar var anlamak mümkün değil.
İşte bunu eşinizin gözüne gözüne sokmanız gerekiyordu. Fırsatı tepmişsiniz vallaHerkeşler bana hayran ama ben seninle evliyim.
İşte bunu eşinizin gözüne gözüne sokmanız gerekiyordu. Fırsatı tepmişsiniz valla
Kız eşinizin telefonunu alıp kendi numarasınımı kaydetmişYok olay şu şekilde oluyor aslında eşim anlattıktan sonra baktım merak edip kız kaydetmiş mi diye. Akşamın köründe aradığı için o da. Yoksa karıştırıp da bulduğum bir şey değil.
Bence yeni olmuş gibi anlatın puan puandır sonuçtaHadi yaa, şimdi anlatsam olmaz mı? Bir ay evvel kaslı yakışıklı ve kumral bir bey (aslında göbekli kır saçlı ve esmer) bana asıldı. Ama merak etme kocacım ağzının payını verdim. Ben kocamı seviyorum ve evliyim tamam mı dedim ve kovdum. Biliyorum bana güvenin tam ama anlatmak istedim. Çünkü bu da bir aldatma sayılır. Düşünsene adamın biri bana asılmış ve ben sana anlatmıyorum, bildiğin aldatma bu. Her şeyi bil kocacım.
Evli adamı ayarlarım diye iddiaya giren kızlar var tamam aldatan bütün erkekler suçlu, ama her kadın da masum değil.. Beğenmedim butona basılması önemli değil ama bukadar sert yorum yapıp konu sahibini linç etmenize gerek yok. Her kadın masum değil kimse kusura bakmasın. Şu adamı ayarlarım varmısın iddiaya diyen bir kadın kastım ondan sonra oltaya gelen evli şrf..zlere zaten savunduğum yok...Kadının kadını itham ettiği şeye bak.
Her gün kadınlar ölüyor, birileri hala diğer kadını bir şekilde etiketleme peşinde. Hep de aynı laf, eşime güveniyorum ama kuyruk sallıyorlar. Arkadaş bu kuyruk sallama işini de hep en iyi siz biliyorsunuz. Neyin kuyruk sallama(?) olduğunu neyin olmadığını şak diye nasıl anlıyorsunuz maşallah.
Vay efendim iki hat kullanmış, isterse 3 kullanır isterse 5. Faturasını sen mi ödüyorsun?
Eşiniz rahatsız olduğunuzu biliyorsa götürmeyi kabul etmesin? Adamı etiketlemiyorum yanlış anlamayın. Götürmesinde absürd bir durum zaten yok. Ama biri elini taşın altına koyacaksa bu hiçbir şeyden haberi olmayan x kişisi değil, yanınızdaki olmalı.
O işlerde gözü olmayan adam ayartılamaz bence. İsteyen istediği iddiaya girsin. Kendinizden şüpheniz var mı mesela aynı şekilde bi adam iddiaya girse bu evli kadını ayartırım dese kanabilirim diye düşünüyor musunuz?Evli adamı ayarlarım diye iddiaya giren kızlar var tamam aldatan bütün erkekler suçlu, ama her kadın da masum değil.. Beğenmedim butona basılması önemli değil ama bukadar sert yorum yapıp konu sahibini linç etmenize gerek yok. Her kadın masum değil kimse kusura bakmasın. Şu adamı ayarlarım varmısın iddiaya diyen bir kadın kastım ondan sonra oltaya gelen evli şrf..zlere zaten savunduğum yok...
Hayır kesinlikle düşünüyorum ama işte bu yüzden iddiaya giren bir kadın masum değil bana göreO işlerde gözü olmayan adam ayartılamaz bence. İsteyen istediği iddiaya girsin. Kendinizden şüpheniz var mı mesela aynı şekilde bi adam iddiaya girse bu evli kadını ayartırım dese kanabilirim diye düşünüyor musunuz?
Kadının iddiaya girdiğine dair hiçbi emare yok ki elimizde. Yaşanmışlıklarınızdan veya duyduklarınızdan genelleme yapıyorsunuz sanırım. İddiaya girmiş eşimi ayartacakmış olsaydı konu kimse aferin kıza demezdi zaten ama 3 günlüğüne aynı arabada gideceğim ve kuzenimin arkadaşı olan birinin haberleşmek için telefonunu almak fazla normal bence. Kaldı ki ekstra bi şey bile yazmamış sabah işe gitmek dışında.Hayır kesinlikle düşünüyorum ama işte bu yüzden iddiaya giren bir kadın masum değil bana göre
Bakın sizin hatanız burada, kızı arabasına alan, kapısında kız telefonu açmayınca bekleyen, kız ikinci hattını verince alan eşiniz, yani burada atak hareketleri yapan eşiniz, kızda muhtemelen ikinci kez numarasını alınca tekrar sabah alacağını düşündüğü için aramıştır. Eşe güvenmek güzeldir ama siz bunu hata olarak görüyorsanız hatayı yapan o kız değil eşiniz, kimse başkasının eşi için o kadar empati yapmak zorunda değil burada empati yapması gereken kişi eşiniz, sizin tanımadığı genç bir kızın şöförlüğünü yapmasından hoşlanmayacağınızı düşünmesi gereken kişi o, bence eşinize gösterdiğiniz o aşırı anlayışı sizi hiç tanımayan kadına da bir parça gösterin. Kaldı ki günümüzde tanımadığı kadına şöförlük yapmak pekte akıllı bir hareket değil, iş arkadaşı olur, normal arkadaşı olur tamam, ama kızı tanımıyor. kız ona bir iftira atsa ömrü boyunca lekeyi temizleyemez. Bu durumlarda mağdur olan bir sürü erkek de var.Eşime dedim bu arada burada güveniyorum dememin sebeplerinden biri de bu. Onunla konuştuk, açıkladı. O yüzden kafamda ona dair soru işareti kalmadı. Eşime şunu da dedim genç kız, bir hareketini yanlış anlar, bilemezsin tanımıyorsun kızı dedim. Tanıdığı biri olsa tamam.
Çok abartiyorsunuz. Bir şey yok bu hikâyede.
Ben kendimi kiskanc bilirdim bu mesajlari okuyana kadar Sizinki bayagi paranoya artik. Kadinin niye gizli hatti olsun. Benim de 2 hattim var birini az kullaniyorum(eski is hattim iptal ettirmedim yeni iste de kullanabilirim). O da alip birakma nedeni ile aradiginda ulasamazsa diye diger hattini vermis olabilir bana tuhaf gelmedi. Bir de arabaya yengesi bindi diye niye arkaya gecmesi gereksin ki? Ne garip bir zihniyet..Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.