cocuk senı kıskanıyor ıste cnm sevmese boyle yapmaz senı anlıyorum gercekten cok bunaltıcı bırsey bnmde numaramı kımse bılmez evede sevgılım goturur ama bı dur demek lazım bu olaya nasıl bnde bılmıyorum :26:
canım ya ne desemkı bnde karmasık bı durumdayım suan yanı guvenmıyormu sana acaba aynı sınıfta ol nolcakkı guvenırse sorun yok bnce
Maalesef bana karşı güveni fazla yok bi aralar bişeyler olmuştu o günden sonra bana güvenmiyor...
Ne olmustu kı?
kıskanclıktan bir anda ofkelendi ve iliskiyi bitirdi emin ol arayacaktır..eski sevgilinle aynı sınıfta olman onu fazlasıyla rahatsız etmis belli haksızda sayılmaz kim olsa rahatsızlık duyar karsılıklı duzgun bir sekilde konusmak lazım bence inatlasarak olmaz
simdi oyle der ama bitti demekle hemen bitmiyor bu isler o seni yine arayacaktır eminim bundan erkek milletinin genel bir ozelligi vardır hemen kestirip atarlar ama sonradan kafalarına dank eder ve aramaya baslarlar
Tuğçe üstüne gitme .
Bak şimdi biliyorum sen ona yazacaksın nasıl bu kadar kolay olur , nasıl basit olur.
Onca söz yalanmıydı..
Aklından geçenlerin bunlar olduğunu biliyorum.
Aynı şeyi ben yaptım çünkü.
Sonuç ne biliyor musun ?
Bunları yazdıkça daha çok umursamaz bir adam buldum.
Sakın daha bişey yazma sen.
canım cok iyi anlıyorum seni aynı okulda oldugunuz icin oda hergun gorecek ve dayanamaycaktır zaten gercekten seviyorsa seni emin ol donmek istiycektir simdi sinirden kıskanclıktan boyle davrandıgını dusunuyorum ben sonradan yoklugunun acısını anlıycak zaman gectikce
Umarım dediğiniz gibi olur dün seni çok seviyorum diyordu bugün böyle yaptı beni bitirdiğine inanmak o kadar zor ki...
Okulda tenefüslere çıkıyım mı sizce beni görmesi dahamı iyi yoksa görmemesi merak etmesimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?