• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
108
Arkadaşlar benim ilişkimi biliyorsunuz 1 sene 3 aylık bir ilişkim var.
Sevgilim şu 2-3 gündür kıskançlık krizlerine girdi.
Eski sevgilimle ben aynı okuldayım ve aynı sınıftayız başlarda bunu çok etmişti fakat zamanla düzeldi.
Salı günü ben merdivenden çıkıyordum eski sevgilimde arkamdaymış ve kolumdan tuttu hadi hızlı çıksana tuğçe dedi bende şaşırdım napcağımı o andada sevgilim gördü bizi.
Yanına gittim bozulduğunu anladığım için şuanda konuşmak istemediğini söyledi neyse 2-3 saat sonra düzeldi bana karşı. Ertesi günde halletmem gereken bazı işlerim vardı ve okulda olduğum için sarjımda bitmişti oda abisiyle beraberdi. İşlerim biraz uzun sürdü ve 2 saatte eve gidebildim eve gelince mesaj attım direk kızmaya başladı bana çok kötü bi şekilde 2 saattir naptın merak ettim seni vs...
Bu yüzden surat asmaya başladı dünde okulun öğlen arasında çikolata almak için çıkcaktım dışarı ve onunla karşılaştık oda sen gitme ben alır gelirim diye gitti geldiğinde hala surat asmaktaydı bende sinirlendim neyse bişey demedim dün akşam dershane çıkışımda kendin eve gidemezsin diye kendisi geldi beni almaya artık çok bunaldım bu davranışlarından konuşmayı denedim falan ama dinlemiyor...

Sertmi davransam diyorum yumuşakmı...
Napcağımı şaşırdım sorunlar bitmiyor artık......

Yumuşak davransam aşkım bitanem desem olmuyor beni üzüyorsun böyle yaparak desem olmuyor takmasam hiç olmuyor...

cocuk senı kıskanıyor ıste cnm sevmese boyle yapmaz senı anlıyorum gercekten cok bunaltıcı bırsey bnmde numaramı kımse bılmez evede sevgılım goturur ama bı dur demek lazım bu olaya nasıl bnde bılmıyorum :26:

cocuk senı kıskanıyor ıste cnm sevmese boyle yapmaz senı anlıyorum gercekten cok bunaltıcı bırsey bnmde numaramı kımse bılmez evede sevgılım goturur ama bı dur demek lazım bu olaya nasıl bnde bılmıyorum :26:

Normaldede kıskanç biriydi ama bu kadar bunaltmazdı beni şu 2-3 gündür iyice kıskançlık krizine girdi ve şuanda ben bu konuyu açtım benim dışımda canını sıkan bişeylermi var dedim oda yok hiç bişey istemiyorum dedi.
Benidemi yani dedim oda bilmiyorum dedi...
Hayatından çıkıyımmı o zaman daha mutlu olucaksan dedim oda bişey demedi ardından bi daha mesaj attım bak atılay git dersen giderim ama eğer şuanda konuşmak istemiyorsanda anlarım dedim oda konuşmak istemiyorum şuan ! demiş...

Neden böyle.s

canım ya ne desemkı bnde karmasık bı durumdayım suan yanı guvenmıyormu sana acaba aynı sınıfta ol nolcakkı guvenırse sorun yok bnce

canım ya ne desemkı bnde karmasık bı durumdayım suan yanı guvenmıyormu sana acaba aynı sınıfta ol nolcakkı guvenırse sorun yok bnce

Maalesef bana karşı güveni fazla yok bi aralar bişeyler olmuştu o günden sonra bana güvenmiyor...
Daha dün deli gibi kıskanan adam şimdi beni isteyip istemediğini bilmiyor... :50:

3 saat olcak konuşalı ve ben aramadım oda aramadı...
Ne düşünüyor gerçekten çok merak ediyorum.

bnde aynı sevgılının durumundyım bılıyormusun ?
fazla ustune gıtme derım ama gercekten sevıyorsan sevgını ona gostermelısın sessız durma

Dün ben aramıştım ve barışmıştık bu akşam sınıfla yemeğim vardı gitmemi istemedi bende karşı çıktım ve tartıştık telefonunu kapattı.
Bende konuşmak için evlerine gittim o yoktu ardından aradım oda bitti istemiyorum seni 4-5 gündür arama dedikçe arıyosun rahat bırak beni dedi...
Şimdide facesini açmış 6 aydır kapalıydı ikimizinde...

kıskanclıktan bir anda ofkelendi ve iliskiyi bitirdi emin ol arayacaktır..eski sevgilinle aynı sınıfta olman onu fazlasıyla rahatsız etmis belli haksızda sayılmaz kim olsa rahatsızlık duyar karsılıklı duzgun bir sekilde konusmak lazım bence inatlasarak olmaz

Son düzenleme:
kıskanclıktan bir anda ofkelendi ve iliskiyi bitirdi emin ol arayacaktır..eski sevgilinle aynı sınıfta olman onu fazlasıyla rahatsız etmis belli haksızda sayılmaz kim olsa rahatsızlık duyar karsılıklı duzgun bir sekilde konusmak lazım bence inatlasarak olmaz

Facesini açmış ama demekki tamamen bitirmiş beni.
Mesaj attım faceni açmışın bitirdinmi beni dedim evet dedi.
Konuşcak bişey kalmadı artık demiş :(

simdi oyle der ama bitti demekle hemen bitmiyor bu isler o seni yine arayacaktır eminim bundan erkek milletinin genel bir ozelligi vardır hemen kestirip atarlar ama sonradan kafalarına dank eder ve aramaya baslarlar

simdi oyle der ama bitti demekle hemen bitmiyor bu isler o seni yine arayacaktır eminim bundan erkek milletinin genel bir ozelligi vardır hemen kestirip atarlar ama sonradan kafalarına dank eder ve aramaya baslarlar

Ararmı acaba bide aynı okuldayız onu her gördüğümde canım acıycak nasıl dayancam :(
Napıcam ben onsuz...

Tuğçe üstüne gitme .
Bak şimdi biliyorum sen ona yazacaksın nasıl bu kadar kolay olur , nasıl basit olur.
Onca söz yalanmıydı..
Aklından geçenlerin bunlar olduğunu biliyorum.
Aynı şeyi ben yaptım çünkü.
Sonuç ne biliyor musun ?
Bunları yazdıkça daha çok umursamaz bir adam buldum.
Sakın daha bişey yazma sen.

canım cok iyi anlıyorum seni aynı okulda oldugunuz icin oda hergun gorecek ve dayanamaycaktır zaten gercekten seviyorsa seni emin ol donmek istiycektir simdi sinirden kıskanclıktan boyle davrandıgını dusunuyorum ben sonradan yoklugunun acısını anlıycak zaman gectikce

Son düzenleme:
Tuğçe üstüne gitme .
Bak şimdi biliyorum sen ona yazacaksın nasıl bu kadar kolay olur , nasıl basit olur.
Onca söz yalanmıydı..
Aklından geçenlerin bunlar olduğunu biliyorum.
Aynı şeyi ben yaptım çünkü.
Sonuç ne biliyor musun ?
Bunları yazdıkça daha çok umursamaz bir adam buldum.
Sakın daha bişey yazma sen.

Canım çok acıyor ben bunu haketcek naptımki bir dediğini iki yapmamaya çalıştım...
Ama o bu 2 hafta o kadar çok değiştiki...
En son konuşcak bişey yok artık demiş bende haketmediğim halde beni bitiren birnin bnm hayatımda yeri yok dedim o hiçbir şey dememiş :(

canım cok iyi anlıyorum seni aynı okulda oldugunuz icin oda hergun gorecek ve dayanamaycaktır zaten gercekten seviyorsa seni emin ol donmek istiycektir simdi sinirden kıskanclıktan boyle davrandıgını dusunuyorum ben sonradan yoklugunun acısını anlıycak zaman gectikce

Umarım dediğiniz gibi olur dün seni çok seviyorum diyordu bugün böyle yaptı beni bitirdiğine inanmak o kadar zor ki...
Okulda tenefüslere çıkıyım mı sizce beni görmesi dahamı iyi yoksa görmemesi merak etmesimi ?

Umarım dediğiniz gibi olur dün seni çok seviyorum diyordu bugün böyle yaptı beni bitirdiğine inanmak o kadar zor ki...
Okulda tenefüslere çıkıyım mı sizce beni görmesi dahamı iyi yoksa görmemesi merak etmesimi ?

icinden geldigi gibi davran kendini hic kasma cıkmak istiyosan cık..zor olucak belki ama onun pesinden kostugunu onu dusundugunu hissettirme cunku oyle yaptıkca o kendini geri cekecektir tecrubeyle sabit ayrılıklardan sonra ne kadar ararsan onlar okadar istemiyorum moduna giriyorlar ve senin canın daha cok yanıyor o senin ilgisizligini gorunce atak yapacaktır zaten

Back