- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi PinkPassion
Ne o kıskandin mı kafamı
evet çünkü ben mağarada bile yetişsem artık bu kafadan edinemem ,güle güle kullanın ,kocanıza da bir tasma takında sizden izinsiz çişe bile gidemesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne o kıskandin mı kafamı
Yok kiz katiyyen gelmez bence.Akilli bir insan istenmedigini anlar.Kiz da gayet akilliymis ki o kadar olgun davranabilmis...bence tekrar akşam Yemegine davet edip.gönül almalısınız
Ya bırak simdi itiraf et hadievet çünkü ben mağarada bile yetişsem artık bu kafadan edinemem ,güle güle kullanın ,kocanıza da bir tasma takında sizden izinsiz çişe bile gidemesin
Ya bırak simdi itiraf et hadi
Medeniyet sosyalliklemi oluyo vay be
İnanmadım konuya.
Aklı başında olan hiçbir insan böyle aptal aptal davranmaz.
Cunku ben oyle istyorum
Benim size medeniyeti anlatamam için sizin kadın erkek diye değil önce insan olduklarını kavramanız lazım, ne bende o kadar zaman ne de sizde ....... Neyse zaten bütün kadınlar kapının önünde kocalarınızı almak için öööööyle bekliyor ve bir yolunu bulsalar hop kapıvercekler ...
Sizinle tartışmak zevksiz üzgünüm iyi geceler ...
niye eşiniz kendi kararlarını veremiyor mu?
kendi vereceği kararlara güven sorunu mu yaşıyorsunuz?
Madem zamanin yok niye atladin o halde.galiba sen elinde tutamadınbi acı var ama cözemedim
Nasıl adamlarla evlisiniz siz yahu
Yooo sadece boyle mutlu oluyorum oda kabul ediyo
Aynen aynen .merak etme hersey kontrolum altindatutamadım ,bıraktım kaçtı Sen sıkı sıkı tut tamam mı ,dışarda öcüler var
Yani biz mutluyuz sorun yok esim beni bilir tanir ona gore de davranirok karşlıklı kabul varsa sorun yok..
ben bir kadın olarak bu kadar kısıtlamaya katlanamayacağım için cidden merak ederek sormuştum..
o halde konu sahibi arkadaşında sizin eşiniz gibi kabul edebilecek biriyle evlenmesi gerekirdi..