Kıskanç eltim kıskanç kızı

Ogretmense bana haber ver kudra. Kendimi kesicem musait bir yerde
Olabilitesi var mı var çünkü malesef artık
öğretmenlerden çok acayip insanlar çıkabiliyor
Geçen yaz ilkokul öğretmeni olacak bir kadın oğlumun elindeki oyuncağı baya çekistirerek almıştı oğlum çok üzülmüs koca arabasını kaldırıp yere firlatmisti

Çok ilginç
Siz tenise yazdırınca onlar da atçılığa filan yazdırsalardı, baleye yazdırsalardı. Neden illa tenis?

Her istediği yapılan bir çocuk ve her gördüğünü yapan bir yetişkin. Bence ikisi de sorunlu ama sizin sorununuz değil. ONLARIN sorunu.

Düşünmeyin, kafaya takmayın.

Ne itici bir başlık,koskoca kadinsiniz kucucuk cocuga kıskanç diye burda konu açmanız ne kadar acımasızca,çocuklar heveslenirler,imrenirler bu gayet normal.

Bence sizin eltiniz ile başka sorunlarınız var bu olaya takmışsınız.Kendisi almamayı düşünmüştür ama çocuk bayramlık istemiştir karar değiştirmiştir.Bence bu kadar düşünüp takılmayın kendinizi mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.Ortada bir çocuk Ve istekleri var sizin evinize aldığınız eşyaların aynısını gidip alsa haklı olabilirsiniz ama bu durumda takılacak birşey yok.

Kiskanc bir elti var ortada ama neyse 7 yas gayet nolmal bizde kücükken kuzenler ne yapsa yapmak isterdik annesi alirdi bizde aglar anneme baskiyla aldirirdik gayet normal kiz cocuklari böyle oluyo ve bu bir dönem büyüdükce gecer yada hafifler yengem bazen kizina aldigindan bizede alirdi durumlari bize göre iyiydi sonralari biz biraktik annemize baskiyi kadin nabsin biz yaptiriyorduk

Öğretmen olmadığına bu kadar emin olma, ne öğretmen konuları okuyoruz burada

Kusura bakmayın ama bu saydıklarınız hiç de özel olabilecek bişeyler değil gayet her çocuğun giydiği,bindiği şeyler , gittiği yerler yani.. Çocuğunuz özel olsun kimse yapmasın gibi bi derdiniz varsa bence uzay yolculuğuna falan gönderin , marsa biletler satılıyor bu ara

Çünkü bu dediklerinizi yaparsa kendi kızının üstünlüğü kalmaz. En iyisi en güzeli kendi çocuğunda olmalı. Hiç bir çocuk onunki gibi imkanlara sahip olmamalı.

Niye kıskanıyorlar yaftası yapıştırıyorsunuz eltiniz sizi taklit etse tama kıskanır da çocukla ne alakası var siz kızınıza her istediğini alıyor yapıyorsunuz onlarda yaparlar imkanları da var yaş aralıkları da kısaymış demek ki özeniyor istiyor size ne zararı var bırak o da giysin o da bisiklete binsin santranca gitsin ne var? hayır biz yapamayız dese kızı üzülecek.

Kızınızın bisikleti var onun yok üzülür yani ben burada kızacak bir durum göremedim çünkü size zararı yok merak etmeyin birkaç sene sonra sizinde o çocuğunda kendi tercihleri seçimleri olacak zaten kafaya takmak için bahane aramışsınız kendi kardeşinizin çocuğu olsa sorun etmezdiniz ama hatta beraber yapmaları hoşunuza giderdi.

Ayrıca tenise santranca giderken biz bunu yapıcaz hadi sizi de kaydedelim kardeş kardeş beraber gitsinler de diyebilirdiniz iyi niyetli olsanız hani öğretmensiniz ya!!

Profilinize girince hakkında bölümünde meslek ogretmen diye geçiyor,öğretmen olan birinin çocuklarin ruhundan anlaması bilmesi lazım,ben de öğretmenim üstelik bahsettiğiniz çocuk tam da ilk okul çağında,benim öğrencilerimle yaşıt,bu tepkileri de gayet normal,ailesinin her istediğini kırmayıp alması ayrı bir olay (ki o da sizi ilgilendirmez),siz oraya takilmamissinuz,siz çocuğun kıskançlığına kafayı takmışsiniz.

Yahu hayatınızda hiç mi çocuk özenmesi vs. gormediniz. Hele ki kız çocuklarında daha yaygındır bu. Ben bile bekar olduğum halde mahalledeki çocuklardan dolayı vâkıfım olaya.
Biri bir şeye sahip olunca diğer 10 çocuk da aynı şeyi 1 hafta içinde tedarik ettiriyor ailesine :))

canım fakir bir çocukluk geçirmedim.ailenin istediğim herşeyi yapmaması bu manaya gelmez

Bizde çocuk olduk.Tabi ki bizde isterdik ama anamız babamız sırf ağlamayalım diye koştura koştura gidip almazdı

Oh ne ala siz kızınıza yağdırın bisikletler tenisler santraçlar her istediğini yapın ama eltiniz çocuğu isteyince hayır efendim kızı istedi diye herşeyi de yapmasın bizim annelerimiz her istediğimizi yapmıyordu deyin peki o zaman o kadar geleneğe bağlıysanız siz yapmayın kızınızın her istediğini siz yaparken iyi o kızı için yaparken yok efendim yapmasın neden yapmasın ya kendi ağzınızla dediniz durumları var diye niye kızınız bisiklete binerken o öyle baksın gerçekten garipsiniz eğitimci olduğunuza inanmak zor benim yiğenim var oğluma ne alsam alıyorum hatta gittiğimizde beğendiği oynadığı oyuncaklarda içi kalmıştır diye onları ona bırakıyorum yenisini alıyorum gelince

Her meslekten cikar da
Ogretmenlik cok yuce cok buyuk meslek bana gore. Kendim ogretmen aile cocuguyum ondan da olabilir. İsim geregi ogretmenlerle fazla muhatabim ondan da olabilir. Hic hayal ettigim gibi degil su kkda okuduklarim. Saskinlik icerisindeyim yani bilemedim

Yaşları yakın birbirlerinden görüp ozenmeleri çok normal. Kız istemisse annesi de almış bundan doğal ne var? Aşırı fesat bir insansınız. Hadi gidersin eltine fesatlanirsin ona neyse de 9 yaşındaki kızın kuzeninden görüp heveslendigi şeylere fesatlanacak kadar ne yasadiniz

Bir de demiş çocuğun her istediğinin yapılması normal mi ? Ahahahah o kadar ki elti kızının pedagojik durumu size dert oluyor yani
Bisiklete az bindi bilmem ne... Size ne parasını siz mi verdiniz? Sanki kendiniz çocuğunuzun her istediğini yapmamissiniz.

Yazık ne güzel arkadaşlık edebilecek beraber büyüyecek iki kuzen var ama fesat kalbiniz buna engel.

Taşınmayı düşünmez mısınız?böylece kafanız rahat olur bence kesin taşının niye yan yana oturuyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…