- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
Bence siz başka birşeyi dertediyorsunz neden her istediği yapılıyor kısmına takılmış siniz siz bence daha kiskanmssinizBizde çocuk olduk.Tabi ki bizde isterdik ama anamız babamız sırf ağlamayalım diye koştura koştura gidip almazdı
Olabilitesi var mı var çünkü malesef artıkOgretmense bana haber ver kudra. Kendimi kesicem musait bir yerde
Bence sizin eltiniz ile başka sorunlarınız var bu olaya takmışsınız.Kendisi almamayı düşünmüştür ama çocuk bayramlık istemiştir karar değiştirmiştir.Bence bu kadar düşünüp takılmayın kendinizi mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.Ortada bir çocuk Ve istekleri var sizin evinize aldığınız eşyaların aynısını gidip alsa haklı olabilirsiniz ama bu durumda takılacak birşey yok.Bayramda elbise alacakmıyım diye 3 ay öncesinden 4_5 defa ağzımı yoklayıp, almamak için telkinde bulunan alamayacağım dediğimde ,( zaten niyetim yoktu)beni onaylayarak almayalım diyen eltim, arefe günü dalga geçer gibi alışverişe gideceğini ve küçük kızını da bana bırakacağını söyledi.alacak san git al,benden sanane
Kiskanc bir elti var ortada ama neyse 7 yas gayet nolmal bizde kücükken kuzenler ne yapsa yapmak isterdik annesi alirdi bizde aglar anneme baskiyla aldirirdik gayet normal kiz cocuklari böyle oluyo ve bu bir dönem büyüdükce gecer yada hafifler yengem bazen kizina aldigindan bizede alirdi durumlari bize göre iyiydi sonralari biz biraktik annemize baskiyi kadin nabsin biz yaptiriyordukMerhaba.Yan dairede eltim var.Kızı 9 yaşında benim kızım 7 yaşında.Mesela kızıma birşey aldığımda , şimdi benim kızımda isteyecek diye dertlenip almamam için laf kalabalıklığı yapıyor.Kızıma bayramda beyaz elbise aldım onlarda beyaz istedi.Kızıma tişort, pantolon aldım aynısını hatta aynı rengi aldılar.Bahçıvan aldım , koşa koşa gidip sırf kızı istedi diye aldı.Bisiklet aldık, koşa koşa gidip aldılar.Kızımı sadece 1 defa tenise yolladım ,birden tenis merakları ortaya çıktı.Satranca yazdırdım , kızının satranç hevesi ortaya çıktı.Eve çiçek aldım, camlarının önüne çiçek koyma hayali ortaya çıktı.Şimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?Kendi hayatlarını değil bizim hayatımızı yaşıyorlar.Sıkıldım artık.Birşey söylesem ben suçlu olacağım.
Öğretmen olmadığına bu kadar emin olma, ne öğretmen konuları okuyoruz buradaEv aile apartmanı, babadan kalma. Profilde öğretmen yazıyor ama öğretmen olmadığına yüzde bi milyon eminim. Konu sahibi çalışmıyor, eltiden emin değilim. Kocalar muhtemelen birlikte çalışan esnaf.
Kusura bakmayın ama bu saydıklarınız hiç de özel olabilecek bişeyler değil gayet her çocuğun giydiği,bindiği şeyler , gittiği yerler yani.. Çocuğunuz özel olsun kimse yapmasın gibi bi derdiniz varsa bence uzay yolculuğuna falan gönderin , marsa biletler satılıyor bu araMerhaba.Yan dairede eltim var.Kızı 9 yaşında benim kızım 7 yaşında.Mesela kızıma birşey aldığımda , şimdi benim kızımda isteyecek diye dertlenip almamam için laf kalabalıklığı yapıyor.Kızıma bayramda beyaz elbise aldım onlarda beyaz istedi.Kızıma tişort, pantolon aldım aynısını hatta aynı rengi aldılar.Bahçıvan aldım , koşa koşa gidip sırf kızı istedi diye aldı.Bisiklet aldık, koşa koşa gidip aldılar.Kızımı sadece 1 defa tenise yolladım ,birden tenis merakları ortaya çıktı.Satranca yazdırdım , kızının satranç hevesi ortaya çıktı.Eve çiçek aldım, camlarının önüne çiçek koyma hayali ortaya çıktı.Şimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?Kendi hayatlarını değil bizim hayatımızı yaşıyorlar.Sıkıldım artık.Birşey söylesem ben suçlu olacağım.
Küçükken annem bana elbise aldı mı kuzenlerime de alırdı. Kız olanla bir örnek giyinip soranlara da ikiziz derdikÇok hoşumuza giderdi.
Aynı kurslara gittik, hobilerimiz benzerdi hem sohbet ederdik hem birbirimize arkadaşlık yapardık. Oyuncaklarımızı beraber oynayabileceğimiz gibi alırdık. Onlarda olmayan bir şeyimi beğenseler hemen hediye ederdim, ben bir şeyi beğensem yengemler ilk fırsatta aynısından bulur getirirdi. İlk bilgisayarımı bile yengemler aldı benim.
Geçmişe dönüp bakınca o kadar mutlu oluyorum ki. 4 kuzen kardeş gibi büyüdük. Ailelerimiz kıskançlıkla, fesatlıkla yetiştirmedi bizi. Ne var kızlarınız kardeş gibi büyüse? Çocukları yarıştırmak, kıyaslamak neden?
Öğretmen olmadığına bu kadar emin olma, ne öğretmen konuları okuyoruz burada
benim bi arkdasta aynisini yapti ikiz gibi mi gezecez deyince suclu ben oldum birdegil iki degil anliyorum sizitabii ki hayır.ben onların yaptıklarını değil onlar bizim yaptıklarımızı yapıyor.
Siz sanırım fakir bir çocukluk geçirmişsiniz. O yüzden kendi çocuğunuzu gonderdiginiz bir belediye kursunu aldığınız kabarık bir elbiseyi bile gözünüzde buyutuyosunuz ve başka ailelerin de bunu çok zor şekilde karsiliycagini dusunuyosunuz. Ama bunlar zaten her çocuğun sahip olabilicegi sıradan haklar. Bir çocuğu sanata ya da spora teşvik etmek her anne babanın yapmak zorunda olduğu bisiydir. Ben neden param yetiyoken çocuğumun tenise gitmesine ya da elbise almasına engel olayım? Siz niye çocuğunuza engel olmadınız ?
Bizde çocuk olduk.Tabi ki bizde isterdik ama anamız babamız sırf ağlamayalım diye koştura koştura gidip almazdı
Her meslekten cikar daOlabilitesi var mı var çünkü malesef artık
öğretmenlerden çok acayip insanlar çıkabiliyor
Geçen yaz ilkokul öğretmeni olacak bir kadın oğlumun elindeki oyuncağı baya çekistirerek almıştı oğlum çok üzülmüs koca arabasını kaldırıp yere firlatmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?