Ogretmense bana haber ver kudra. Kendimi kesicem musait bir yerdeEv aile apartmanı, babadan kalma. Profilde öğretmen yazıyor ama öğretmen olmadığına yüzde bi milyon eminim. Konu sahibi çalışmıyor, eltiden emin değilim. Kocalar muhtemelen birlikte çalışan esnaf.
Cocuklari birbirlerine rakip saray cariyesi gibi yetistiriyorlar. Anlam veremiyorum. Kardes cocugu,komsu cocugu hepsi kardes sayilir bunlarin. Boyle olmamali yabak anlat çocuğa
olmaz çocuğum alınmaz komşu X teyze üzülür hakkımızda konu açar de
şaka bir yana çocuğun özenmesinden doğal ne olabilir ki
Eğer gerçekten öğretmense bugün öğretmenlerin açtığı ikinci konu sanırım. Diğerinin de annesini kocası dövmüştü ve boşanmaya emin değildi. Kafamı nerelere vuracağımı bilemiyorum valla. Çocuğum yok henüz ama galiba okula gideceği zaman öğretmenlerinin sosyal medya profillerini filan talep etmek isteyeceğim diye korkuyorumOgretmense bana haber ver kudra. Kendimi kesicem musait bir yerde
Ayrıca ben sizin durumunuzu hiç iyi görmedim profesyonel yardıma ihtiyacınız var gibi duruyor burdanBöyle düşünemiyorum çünkü yaptıklarının gerisi gelmiyor.Mesela hevesle alınan bisikletle topla dan 3 yılda 10 kere binmiştir. Yada tenise 3 -5 kere gitmiştir.Satranç ise le hevesi yok.
Ya aslında konu sahibinin sevinmesi, şükretmesi lazım, kaynı ve eltisinin maddi durumu müsait onlarda yapabiliyor diye. Üç günlük dünya bu neyin hırsı anlamadım, anlamak ta istemem.Adı üstünde çocuk çocuk.Özenir yani.Ailesi de üzülmesin özenmesin diye elinden geleni yapmış.Sizin elinizdekini almış sanki.Bu durumda kıskanç olan siz oluyorsunuz,yaptıklarınız da dünyada tek sanki.Siz mi buldunuz tüm o etkinleri.Allah’ım ya.Böyle art niyetten gına geldi artık.İnsallah cocugunuza bunları empoze etmiyorsunuzdur etrafındakilere sizin gibi negatif bakmasın
sende ıyı takıp ediyorsun yalnız.Böyle düşünemiyorum çünkü yaptıklarının gerisi gelmiyor.Mesela hevesle alınan bisikletle topla dan 3 yılda 10 kere binmiştir. Yada tenise 3 -5 kere gitmiştir.Satranç ise le hevesi yok.
Tmm da öyle olsa ne olur size ne zararı varo bu durumun bende. Bunu anlamyrm biri benim çocuğumun aynısını alsa banane evimdeki eşyalarin aynısını alsa banane ne güzel işte sizi zevkli buluyor demek şimdi yeni moda blyrmsnz. Blmyrm insanlar inst. Giyiniyor sonra herkes altına yazio ustundeki nerden aldn telefon kabini nerden aldn çantan nerden çiçek nerden :) ekmek sepetini nerden aldn :)))))))))diye uzar gider ne olacak yaniMerhaba.Yan dairede eltim var.Kızı 9 yaşında benim kızım 7 yaşında.Mesela kızıma birşey aldığımda , şimdi benim kızımda isteyecek diye dertlenip almamam için laf kalabalıklığı yapıyor.Kızıma bayramda beyaz elbise aldım onlarda beyaz istedi.Kızıma tişort, pantolon aldım aynısını hatta aynı rengi aldılar.Bahçıvan aldım , koşa koşa gidip sırf kızı istedi diye aldı.Bisiklet aldık, koşa koşa gidip aldılar.Kızımı sadece 1 defa tenise yolladım ,birden tenis merakları ortaya çıktı.Satranca yazdırdım , kızının satranç hevesi ortaya çıktı.Eve çiçek aldım, camlarının önüne çiçek koyma hayali ortaya çıktı.Şimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?Kendi hayatlarını değil bizim hayatımızı yaşıyorlar.Sıkıldım artık.Birşey söylesem ben suçlu olacağım.
Helal olsun size doğru diyorsunuz birimiz gönlü kalmasn diye diğerinede alınırdı bu konu sahibi de bunu dert etmisBen kuzenimin kiyafetlerini giyerek buyudum. Ona kuculen ne varsa benimdi valla :) Yazlari onlarin yazliginda kalirdim gunlerce, halam, enistem, kuzenim, cok severlerdi beni. Cocuklari gibiydim. Kuzenlerimle yasadigim o yazlari unutmam mumkun degil. Birimize bisey alinsa digerimize de alinirdi kardes gibiydik. Simdiki aileler neden boyle ya cok fesat, bu sekilde aile olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?