Kıskanç eltim kıskanç kızı

Ogretmense bana haber ver kudra. Kendimi kesicem musait bir yerde

bak anlat çocuğa

olmaz çocuğum alınmaz komşu X teyze üzülür hakkımızda konu açar de

şaka bir yana çocuğun özenmesinden doğal ne olabilir ki
Cocuklari birbirlerine rakip saray cariyesi gibi yetistiriyorlar. Anlam veremiyorum. Kardes cocugu,komsu cocugu hepsi kardes sayilir bunlarin. Boyle olmamali ya

Ogretmense bana haber ver kudra. Kendimi kesicem musait bir yerde
Eğer gerçekten öğretmense bugün öğretmenlerin açtığı ikinci konu sanırım. Diğerinin de annesini kocası dövmüştü ve boşanmaya emin değildi. Kafamı nerelere vuracağımı bilemiyorum valla. Çocuğum yok henüz ama galiba okula gideceği zaman öğretmenlerinin sosyal medya profillerini filan talep etmek isteyeceğim diye korkuyorum

Böyle düşünemiyorum çünkü yaptıklarının gerisi gelmiyor.Mesela hevesle alınan bisikletle topla dan 3 yılda 10 kere binmiştir. Yada tenise 3 -5 kere gitmiştir.Satranç ise le hevesi yok.
Ayrıca ben sizin durumunuzu hiç iyi görmedim profesyonel yardıma ihtiyacınız var gibi duruyor burdan

Ya aslında konu sahibinin sevinmesi, şükretmesi lazım, kaynı ve eltisinin maddi durumu müsait onlarda yapabiliyor diye. Üç günlük dünya bu neyin hırsı anlamadım, anlamak ta istemem.

Aralarında sadece üç yaş ve kardeş gibi büyüyebilirler, sizin bu sid.k yarışınız, onlara duyduğunuz öfke kızınıza da yansır, kardeş olacakken düşman olurlar birbirlerine. Ne güzel işte onlar sizden görüp yapmadan siz teklif edin, kızımı tenise yazdıracağım senin kızla beraber gidip gelirler onu da yazdiralim deyin. Kıyafet konusunda indirim varmış gel beraber bakalım deyin. Bunlar güzel şeyler değil mi? Eltinizle anlaşamıyorsunuz muhtemelen ve sanırım önceden gelen bir cekememe var ki yaptığı her şey gözünüze batıyor. Ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm, bizim durumumuz onlar kadar iyi değildi hep bize misafirliğe gelirken torba torba kıyafet alışverişi yapıp gelirlerdi, oturur beraber bakardık hepsine, ilk defa görüyormuş gibi tepkiler verir aaa çok güzel buuu derlerdi. Güzel anılar olarak geçmişte kalacak hepsi, neden nefretle dolduruyorsunuz kalbinizi

konuda bir tane kıskanç görüyorum o da sizsiniz
Siz büyük olarak onları güzelce kardeşlik bilinci içerisinde yetiştirebilirsiniz ama siz maalesef kıskançlık gibi bir konudan bahsedip o minicik çocukları da birbirlerine bu şekilde düşman yetiştiriyorsunuz
elbetteki yaşları itibarıyla çocuklar birbirlerini gördükleri şeyleri beğenebilir ve isteyebilir bisikleti alır bir defa kullanir ya da 1000 defa kullanılır bu kimseyi hiç ilgilendirmez çocuğun her istediği alınmaz diyorsunuz ama konuya baktığımızda görüyoruz ki siz de çocuğunuzun her istediğini almışsınız annesi ile aranızda bir rekabet evet de olabilir ama nihayetinde onlar kuzenler size anlayış merhamet akıl izan iyimserlik diliyorum lütfen minicik çocukları birbirine rakipmiş gibi yetiştirmek yerine siz kardeşsiniz hayat boyu birlikte olacaksınız birbirinize destek olacaksınız şeklinde yetiştirmeyi deneyin

Kız çocukları arasında bu tarz şeyler oluyor bazen birde yakınmışsınız özeniyor demekki takmamaya çalışın.Artı sizi örnek aldıklarına göre özenilecek bir aile olmalısınız bunun içinde mutlu olmalısınız bence.

Şu yaşıma geldim bir defa olsun benim aldığım şeyi almak isteyen alan ya da yapmak istediğim herhangi bir şeyi yapmak isteyen yapan herhangi birisi için kıskanıyor gibi bir düşünce asla ama asla aklıma gelmedi ben mutlu olurum demek ki güzel bir şey seçmişim demek ki zevk sahibiyim demek ki bu işten anlıyorum gibi düşünceler gelir benim aklıma bu beni kıskanıyor düşüncesi inanın bana hiçbir şekilde aklıma gelmemiştir yani bunu nasıl düşünüp nasıl tasarlayıp nasıl dile getiriyorsunuz gerçekten bilmiyorum benim başkaları yerine utanma uyum var şu an sizin yerinize utandım ben

Ben kuzenimin kiyafetlerini giyerek buyudum. Ona kuculen ne varsa benimdi valla :) Yazlari onlarin yazliginda kalirdim gunlerce, halam, enistem, kuzenim, cok severlerdi beni. Cocuklari gibiydim. Kuzenlerimle yasadigim o yazlari unutmam mumkun degil. Birimize bisey alinsa digerimize de alinirdi kardes gibiydik. Simdiki aileler neden boyle ya cok fesat, bu sekilde aile olmaz.

Küçükken annem bana elbise aldı mı kuzenlerime de alırdı. Kız olanla bir örnek giyinip soranlara da ikiziz derdik Çok hoşumuza giderdi.
Aynı kurslara gittik, hobilerimiz benzerdi hem sohbet ederdik hem birbirimize arkadaşlık yapardık. Oyuncaklarımızı beraber oynayabileceğimiz gibi alırdık. Onlarda olmayan bir şeyimi beğenseler hemen hediye ederdim, ben bir şeyi beğensem yengemler ilk fırsatta aynısından bulur getirirdi. İlk bilgisayarımı bile yengemler aldı benim.
Geçmişe dönüp bakınca o kadar mutlu oluyorum ki. 4 kuzen kardeş gibi büyüdük. Ailelerimiz kıskançlıkla, fesatlıkla yetiştirmedi bizi. Ne var kızlarınız kardeş gibi büyüse? Çocukları yarıştırmak, kıyaslamak neden?

Tmm da öyle olsa ne olur size ne zararı varo bu durumun bende. Bunu anlamyrm biri benim çocuğumun aynısını alsa banane evimdeki eşyalarin aynısını alsa banane ne güzel işte sizi zevkli buluyor demek şimdi yeni moda blyrmsnz. Blmyrm insanlar inst. Giyiniyor sonra herkes altına yazio ustundeki nerden aldn telefon kabini nerden aldn çantan nerden çiçek nerden :) ekmek sepetini nerden aldn :)))))))))diye uzar gider ne olacak yani

Helal olsun size doğru diyorsunuz birimiz gönlü kalmasn diye diğerinede alınırdı bu konu sahibi de bunu dert etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…