Ev aile apartmanı, babadan kalma. Profilde öğretmen yazıyor ama öğretmen olmadığına yüzde bi milyon eminim. Konu sahibi çalışmıyor, eltiden emin değilim. Kocalar muhtemelen birlikte çalışan esnaf.
Aynı bahçedeyizsende ıyı takıp ediyorsun yalnız.
Kendilerine hayri olmayan insanların elinde şu an malesef bu meslek,ben de bolum mezunuyum formasyon alıp 5 yıl kadar öğretmenlik yaptım inanın iyi ki öğretmen olmuş diyebilecegim insan sayısı bir elin parmaklarini geçmezHer meslekten cikar da
Ogretmenlik cok yuce cok buyuk meslek bana gore. Kendim ogretmen aile cocuguyum ondan da olabilir. İsim geregi ogretmenlerle fazla muhatabim ondan da olabilir. Hic hayal ettigim gibi degil su kkda okuduklarim. Saskinlik icerisindeyim yani bilemedim
Kıskanç elti ve kızı sizinle aynı bahçeyi mi kullanıyor, başka bahçe mi kalmamışAynı bahçedeyiz
kocam esnaf değil.hatta ikiside.el tim evde..1 yıl öncesine kadar çalıştım.evet aile apartmanı.bakalım bu profille neler diyeceksiniz
Arkadaşım cevap belli.sidik yarıştırmaları hoşuma gitmiyor..
Üstelik gençlik merkezinde ücretsiz verilen bir kursmus.Tenis spor dalini siz mi buldunuz?
Ya da beyaz renkli elbiseyi siz mi tasarladiniz?
38 yaşındaki kadınin acizligine bak kendi çocuğuyla kiyasliyor ve kıskanıyor. Kıskandığı da 9 yaşında minicik çocuk.hayatta bu kadar mı sevmediniz sevilmediniz hiç ya bu kalbin karaligi neden?
Üstelik gençlik merkezinde ücretsiz verilen bir kursmus.
Halka açık , herkes gitsin diye veriliyor bu hizmetler. Komşu çocukları bile beraber gider genelde.
Ama aynı binada ki kuzen de gitmek isteyince kıskanç oluyor.
Arkadaşlarımla, kuzenlerimle wahstap gruplarımız var, çocuklar için beğendiğimiz kitap, oyun, gideceğimiz etkinlik, kıyafet için indirimler hepsini paylaşıyoruz, haberdar ediyoruz birbirimizi. Çünkü neden etmeyelim?9 yaşında çocuk ya. Konuşmayı, yürümeyi ogreneli, dünyaya geleli bir kaç yıl olmuş bir çocuk bahsettigi. eltini kiskandin tamam da insan 9 yaşındaki çocuk hakkında nasıl böyle düşünebilir? Benim cocuguma sunduğum imkanları başka aileler sunamasin mi? nasıl bir sevgi açlığı böyle hissetmeye neden olabilir?
camıye de mahallece gıderdık. kıskanç komşularrrÜstelik gençlik merkezinde ücretsiz verilen bir kursmus.
Halka açık , herkes gitsin diye veriliyor bu hizmetler. Komşu çocukları bile beraber gider genelde.
Ama aynı binada ki kuzen de gitmek isteyince kıskanç oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?