istesen verirsin bitanem cok yok kilo 4 kilocuk fazlasın ne olucakBirincisi çok güzelsin ikincisi aynı boydayiz ve ben 58 kiloyumbende istiyorum 54 kiloooooo
eheheh güzel söz teşekkür ederim güzel annişGüzelsin güzel :) Boşuna dememisler güzeli ağlatırlar cirkini söyletirler diye :)
5 veya 6ıncı sayfada olucak teşekkürlerMakyajsız bir resim olsaydı daha objektif olurdu yorumum böyle güzel duruyorsun ama
kötü olsaydım zaten ona cevap verirdim kilo dışındada birçok konu oldu ben etrafımda beğeniliyorum cünkü sacımda bile boya yok ayrıcada insanların kusurlarını yüzüne vurucak kadar kötü olunmamalı. görüşmiycem bir daha böyle konuşursa..Arkadaşınız size çirkin olduğumuzu soylememiş ki, kilo aldığınızı ve bunun neden kaynaklandığını merak etmiş.
Sizinde onun simitlerini görmeniz ve kendinizi ispatlamak için laf sokmak istemenizde hoş değil. Bakış açılarınız çok farklı olmaz böyle yaparsanız.
Eğer bu kişi arkadaşınızsa sorduğu soruya " evet farkındayım kilo alıyorum, tüylerim ise hormonlardan kaynaklanıyor" şeklinde cevap verebilirsiniz.
Burada ne komplekse girmeye gerek var ne de arkadaşınızın da kusurlarını söylemeye ne de güzel miyim değil miyim diye sormaya.
Güzellik göreceli bir kavramdır. Bazı kişiler dupduru bir güzelliğe sahiptir fakat hal ve hareketleriyle itici olurlar. Bazı kişiler çok guzel değildir ; çok beğenilirler kalplerinden dolayı, yaydıkları enerjiden dolayı.
..
Anneniz anne içgüdüsüyle cevap vermiş size, siz arkadaşınızı yinede kırmayın. İllaki size uygun bit arkadaş değil, size kendinizi iyi hissettirmiyor , görüşmeyin bir daha.
Hayat çok kısa kendine ne kadar çok şey katarsa kişi o kadar güzelleşiyor. Ahlak , özellikle ahlakı güzelleştirmek gerekiyor.
mesafeliyim zaten sürekli görüşmüyorum koymaya calısıyorum ama işte..teşekkürlerEvet güzel bir yüzün var ama kıskanılacak kadar mi bilemiyorum bence arkadaşınla arana mesafe koy ve gelip geçici şeyleri gözünde bu kadar büyütme yoksa elinden gittiğinde cok üzülürsün
modaratöre msg attım görünce ilgilenecektirAyrıca burada fotoğraf paylaşmanız sakıncalı bence sisin açınızdan.
kötü olsaydım zaten ona cevap verirdim kilo dışındada birçok konu oldu ben etrafımda beğeniliyorum cünkü sacımda bile boya yok ayrıcada insanların kusurlarını yüzüne vurucak kadar kötü olunmamalı. görüşmiycem bir daha böyle konuşursa..
mesafeliyim zaten sürekli görüşmüyorum koymaya calısıyorum ama işte..teşekkürler
amin canım inşallah sağlıklı ve güzel yıllarımız olur hepimizin teşekkür ederimBakın hala etrafımda beğeniliyorum diyorsunuz. Boşverin çevrenizi, saçınızdaki boyayı; kendinizi sevin yeter. Ozguvenli olun, çevrenın ne dediği önemli değil.
Bu güzellik sizin kendi kendinize yaptığınız birşey değil; Allah ın bir emaneti. Zamanı geldiğinde yanına alacak. Allah hayırlı uzun guzel bir ömür, baht versin.
Kendimizin yapmadığı birşeyle ovunmenin hiç bir önemi yok.
Bu arada hem güzel hem şirinsiniz fotolarda :)
Kendine güzel denilmesini isteyen bir başka üye daha..
O zaman fotoğraf paylaşma amacınızı alalım?
Bence de, sırf bunun için konu açıp fotoğraf eklemek, bir de üstüne güzelsin denmesini beklemek ego tatmininden başka bir şey değil.
pardon ama güzel olduğunu duymak istemeyen bi kadın düşünemiyorum. yoksa niye bütün kadınlar daha da güzelleşmeye çalışıp makyaj yapıp, güzel kıyafetler giysin ki... evet kendisi çok güzel bir kız ve de bunu duymaya tastik ettirmeye psikolojik olarak ihtiyaç duyuyor olabilir. bu da gayet normal.Güzelliğinizden eminseniz o zaman problem ne? Neden çirkin miyim diye soruyorsunuz? Ay bir alemsiniz ya, çok güldüm. Kendinizi ele verdiniz resmen.. :))
size anne diyebilirmiyimpardon ama güzel olduğunu duymak istemeyen bi kadın düşünemiyorum. yoksa niye bütün kadınlar daha da güzelleşmeye çalışıp makyaj yapıp, güzel kıyafetler giysin ki... evet kendisi çok güzel bir kız ve de bunu duymaya tastik ettirmeye psikolojik olarak ihtiyaç duyuyor olabilir. bu da gayet normal.
Güzel olduğunu gelip burda konu açarak söyletip kendince tatmin oluyor. Kıskanılacak kadar güzel değilsiniz diyenlere de negatif cevaplar veriyor. He canım he çok güzelsin, Best Model of KK sın hattapardon ama güzel olduğunu duymak istemeyen bi kadın düşünemiyorum. yoksa niye bütün kadınlar daha da güzelleşmeye çalışıp makyaj yapıp, güzel kıyafetler giysin ki... evet kendisi çok güzel bir kız ve de bunu duymaya tastik ettirmeye psikolojik olarak ihtiyaç duyuyor olabilir. bu da gayet normal.
en azından kalbim senin fesatlıktan taşlaşmış kalbinden güzeldir ya o yeter durduk yere bana bulaşma çok dert ettiyse gazoz iç sindirmene yardımcı olur çattık ya şikayetmi ediyim yönetime alttan almaya calısıyorum sürekli laf sokmalar eminim sen çok güzelsindir çatlamandan belliGüzel olduğunu gelip burda konu açarak söyletip kendince tatmin oluyor. Kıskanılacak kadar güzel değilsiniz diyenlere de negatif cevaplar veriyor. He canım he çok güzelsin, Best Model of KK sın hatta
Haha, komik misin sen?en azından kalbim senin fesatlıktan taşlaşmış kalbinden güzeldir ya o yeter durduk yere bana bulaşma çok dert ettiyse gazoz iç sindirmene yardımcı olur çattık ya şikayetmi ediyim yönetime alttan almaya calısıyorum sürekli laf sokmalar eminim sen çok güzelsindir çatlamandan belli
çatla canım çatla ama mümkünse benim konumda değil daha ötede çatlarsan rica etsem...Haha, komik misin sen?