tavsiyene uyucam ilk fırsatta bozmayı düşünüyorum evet aynen yakadan düşmeyen tarzda insan teşekkür ederimYakanı bırakmayan bir arkadaş tipiyse o her ne derse desin sende laflarınla onu boz mesela.
Bu dilden anlıyorsa öyle konuş. Mesela ay kilo aldın diyorsa evet aldım ama herkes kilo almışsın çok yakışmış diyor tek farklı düşünen sensin de veya sana yetişmeme daha çok var de
sinir olmak yerine sende onun tarzında konuş moralini hiç bozma seni etkiledikçe keyiflenmesine izin verme.
Dalgaya al kısacası. Özgüvenini yüksek gördükçe o çatlasın sen moralini bozma
17o boy kadınlara bayılıyorum ck güzel bir boyun bence bileklerinin zayıf olması senin için avantaj boyun tam ideal topukluda giyebilirsin keşke 70 olsaydımCok guzelsin masallahin var
Ben 1,70'e 75 kilo civarindaydim kisin, topuklu da giyemiyorum ayak bileklerim zayif. Sirf elestirmek icin biraz kilo vermen lazim zaten boyun da kisa derlerdi :) cevap vermiyorum artik gulup geciyorum
bu forumdaki kadınlarının çoğunun güzel olduğu o kadar belliki cünkü kıskaçlık yok kıskanclık derken mesela güzel bir kadın gördügünde yermek yerine güzelsin diyen kadınlar gercekten hep güzel oluyor eminim sende cok güzelsindir karala alıştımAy maşallahın var ya,çok güzelmişsin
Şimdi ben de kıskançlıktan karalıcam seni
Benim bileklerimin baglari da zayif bir de :) bence boydan ziyade durus onemli ve tabii yuz guzelligi. Goze cok hos gelen bir yuzun var bence, nazar degmesin :)17o boy kadınlara bayılıyorum ck güzel bir boyun bence bileklerinin zayıf olması senin için avantaj boyun tam ideal topukluda giyebilirsin keşke 70 olsaydım
canımsın teşekkür ederimBenim bileklerimin baglari da zayif bir de :) bence boydan ziyade durus onemli ve tabii yuz guzelligi. Goze cok hos gelen bir yuzun var bence, nazar degmesin :)
ne alakası var şimdi? güldürdünüz beni laf sokmak içinde sokulmazkiKendine güzel denilmesini isteyen bir başka üye daha..
O zaman fotoğraf paylaşma amacınızı alalım?ne alakası var şimdi? güldürdünüz beni laf sokmak içinde sokulmazki
Kendine güzel denilmesini isteyen bir başka üye daha..
Bence de, sırf bunun için konu açıp fotoğraf eklemek, bir de üstüne güzelsin denmesini beklemek ego tatmininden başka bir şey değil.aynen katiliyorum
bence buda hastalik
bunca insan yönetim sormamışken size sormak düşmez ayrıcada burdaki iyi niyetli insanlar kırmadan yorum yazmışO zaman fotoğraf paylaşma amacınızı alalım?
sende çok tatlısınÇok tatlısınarkadasına takılma ya kıskanmış seni.
ben asla kıskançlık yasamam güzelede güzel derim ayrıca karsımdaki insanın kusurları olabilir bunu asla yüzüne vurmam senin buran neden böyle suranda su neden var demem çünkü ben fesat bir insan değilim ve bu sizin düşünceniz iyi kötü eleştiri yapılabilirsiz arkadasinizi kiskaniyor olmayasaniz
Güzelliğinizden eminseniz o zaman problem ne? Neden çirkin miyim diye soruyorsunuz? Ay bir alemsiniz ya, çok güldüm. Kendinizi ele verdiniz resmen.. :))bunca insan yönetim sormamışken size sormak düşmez ayrıcada burdaki iyi niyetli insanlar kırmadan yorum yazmış
sanki güzel denilince bana taç mı veriliyor?insanların kötü hissettiği düşüş yaşadığı dönemler olabilir bir bayan daha bu tür bir konu açmıştı ve insanlar fotoğrafını görmek istemişti anlıycağınız benim güzel hisssetme amacım yok çünkü GÜ-ZE-LİM burdaki yorumlara uyuyorum uğrasanla uğrasıyorum. saygıda duyuyor selametle uğurluyorum mesajlarınıza cevap vermiycem
Neden seni üzmesine izin veriyorsun arkadaşlığını kes bitsin gitsin.merhabalar kızlar benim bir kız arkadaşım var hayatımda onun kadar menfaatçi,fırsat düşkünü,kıskanç bir kadın görmedim ben troid hastasıyım bu normalde 50ydi kilom hep boyum 163 kilom suan 54 oda elimde olmayan sebeblerden ve ayrıcada ben kilomdan memnunum yani bana sürekli sen troidden snramı kilo aldın troidden sonra yüzümde tüylenme oldu sonrasında lazere basladım tabiki bana sen lazere gidiyorsun madem neden böyle yüzün hala yok kilo aldın yok suranda su var ben hep gülüyor geçiyorum cünkü kız 185 boyunda ve bu aralar asırı kilo aldıki yandaki simitlerinin maşallahı var ama ben asla insanlara senin neden suranda su var buran neden böyle demem o kadar kötü kapli olmadım hiçbir zaman ama bazen gercekten cirkimiyim diyorum yoksa kıskanclıktanmı yapıyor anlamadım fotoğrafım bu sonrasında kaldırıcam
oylama yapılıyor sonrasında bana taç takılıcakta ondan böyle uğrasıyorum kusuruma bakmayınGüzelliğinizden eminseniz o zaman problem ne? Neden çirkin miyim diye soruyorsunuz? Ay bir alemsiniz ya, çok güldüm. Kendinizi ele verdiniz resmen.. :))