kıskanç arkadaş

gereksiz eleştiri, gizli kıskançlıktır derler. aslında böyle şeyleri ciddiye almak yerine dalgaya vurursan vazgeçer gibime geliyor arkadaşın

gereksiz eleştiri, gizli kıskançlıktır derler. aslında böyle şeyleri ciddiye almak yerine dalgaya vurursan vazgeçer gibime geliyor arkadaşın
ya aslında ona hiç belli etmiyorum cevap dahi vermiyorum gülüyorum ama bazen sinirleniyorum kilolu değilim 54 kilo kilomu ya ama ama bana kilo aldın diyor o kadar artık sadece eleştirmek adına yorumları.. susuyorum ama bakalım nereye kadar :)

Egosunu tatmin etmeye çalışan kıskanç hatunlar diyoruz biz bunlara kız kardeşler arasında bile oluyor bunun gibiler.. bkz:annem&teyzem. Fazla takılmamak lazım..

benim bir kız arkadaşım var hayatımda onun kadar menfaatçi,fırsat düşkünü,kıskanç bir kadın görmedim

size ne dedigi aslında cok muhim degil,
gercektir ama sert soyluyordur veya kasten sizi uzmek icin yapıyordur, kıskanctır vs.

asıl sorun şu: hakkında böyle düsündügünüz biriyle neden arkadaşsınız?

fotoğrafınızı göremedimö ancak aynı durum benim erkek arkadşımda mevcut.. zayıflıyorum olmuyo kilo alıyorum olmuyo spor giyiniyorum birşey diyo şık oluyorum başka şey diyo... düğüne gidiyoruz güzel görünmemi istyo hazırlanıyorum saçın makyajın çok olmuş diyo sadece fön çekiyorum günlük sanki diyo.. ben onun hakkında bugüne kadar en ufak bir eleştiride bulunmu biri değilim hatta kendini nasıl mutlu hissdiyorsan öyle ol diyorum ama kendisi yaptıklarının farkında değil... artık hiç umursamıyorum emin olun gayet faydalı oldu kendi adıma:)

sürekli eleştiren, teşekkür etmeyen ve özür dilemeyi bilmeyen insanlara hayatının tüm kapılarını kapatma işlemine "sağlıklı yaşam" denir.

benim de var öyle bir arkadaşım kendisi 70 kiloyu zorladığı şu günler de bana kilomu aldın sen dedi geçenler de koptum :) niye koptum çünkü 48 kiloyum ha evet almış olabilirim 46 kilolardan yukarı çıkamadığımdan arada 47,48 olunca bile farkediyodur da öle bir dalga geçiş haliyle söylüyorki gel de gülme keşke alsam kilo daha ne isterim afrikalılar gibi dolanıyorum :) boşver takılma bunlara

bence de gayet güzelsin canım. Bunu her bayan dillendiremez ztn.Gül geç sen boşver

masallah cok güzelsin :)
Canımsın teşekkür ederim
size ne dedigi aslında cok muhim degil,
gercektir ama sert soyluyordur veya kasten sizi uzmek icin yapıyordur, kıskanctır vs.

asıl sorun şu: hakkında böyle düsündügünüz biriyle neden arkadaşsınız?
Arkadaşlığmı bu gun bıtırdm
senin işin daha zormuş ya :)

sürekli eleştiren, teşekkür etmeyen ve özür dilemeyi bilmeyen insanlara hayatının tüm kapılarını kapatma işlemine "sağlıklı yaşam" denir.
bende bugunden snra uymayı dsunuyorum
Zaten komplekslı cırkın ınsanlar acılarıyla ınsanlala dalga geçer aynaya bakmadan malesef bitanem alışmalıyız :)
bence de gayet güzelsin canım. Bunu her bayan dillendiremez ztn.Gül geç sen boşver
Teşekkür ederm guzel anniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…