dışarda kendimi öven bir tip değilim ve o beni arkadaş ortamında sürekli yerdiği için insanlar beni savunmaya geçiyor ve fıttırıyor ayrıcada iyi yorum güzel hoşta bazıları gerçekten çok acımasızca hatta br üye üstüne dalga geçer gibi best of güzelisin flan dedi böyle şeylere cevap vermesem içimde kalırdı ayrıcada teşekkür ederim ilk izlenim olmalı:)
ya aslında ona hiç belli etmiyorum cevap dahi vermiyorum gülüyorum ama bazen sinirleniyorum kilolu değilim 54 kilo kilomu ya ama ama bana kilo aldın diyor o kadar artık sadece eleştirmek adına yorumları.. susuyorum ama bakalım nereye kadar :)gereksiz eleştiri, gizli kıskançlıktır derler. aslında böyle şeyleri ciddiye almak yerine dalgaya vurursan vazgeçer gibime geliyor arkadaşın
hehe doğru heryerdelerEgosunu tatmin etmeye çalışan kıskanç hatunlar diyoruz biz bunlarakız kardeşler arasında bile oluyor bunun gibiler.. bkz:annem&teyzem. Fazla takılmamak lazım..
masallah cok güzelsin :) al beni al
benim bir kız arkadaşım var hayatımda onun kadar menfaatçi,fırsat düşkünü,kıskanç bir kadın görmedim
fotoğrafınızı göremedimö ancak aynı durum benim erkek arkadşımda mevcut.. zayıflıyorum olmuyo kilo alıyorum olmuyo spor giyiniyorum birşey diyo şık oluyorum başka şey diyo... düğüne gidiyoruz güzel görünmemi istyo hazırlanıyorum saçın makyajın çok olmuş diyo sadece fön çekiyorum günlük sanki diyo.. ben onun hakkında bugüne kadar en ufak bir eleştiride bulunmu biri değilim hatta kendini nasıl mutlu hissdiyorsan öyle ol diyorum ama kendisi yaptıklarının farkında değil... artık hiç umursamıyorum emin olun gayet faydalı oldu kendi adıma:)merhabalar kızlar benim bir kız arkadaşım var hayatımda onun kadar menfaatçi,fırsat düşkünü,kıskanç bir kadın görmedim ben troid hastasıyım bu normalde 50ydi kilom hep boyum 163 kilom suan 54 oda elimde olmayan sebeblerden ve ayrıcada ben kilomdan memnunum yani bana sürekli sen troidden snramı kilo aldın troidden sonra yüzümde tüylenme oldu sonrasında lazere basladım tabiki bana sen lazere gidiyorsun madem neden böyle yüzün hala yok kilo aldın yok suranda su var ben hep gülüyor geçiyorum cünkü kız 185 boyunda ve bu aralar asırı kilo aldıki yandaki simitlerinin maşallahı var ama ben asla insanlara senin neden suranda su var buran neden böyle demem o kadar kötü kapli olmadım hiçbir zaman ama bazen gercekten cirkimiyim diyorum yoksa kıskanclıktanmı yapıyor anlamadım fotoğrafım bu sonrasında kaldırıcam
Canımsın teşekkür ederimmasallah cok güzelsin :)
Arkadaşlığmı bu gun bıtırdmsize ne dedigi aslında cok muhim degil,
gercektir ama sert soyluyordur veya kasten sizi uzmek icin yapıyordur, kıskanctır vs.
asıl sorun şu: hakkında böyle düsündügünüz biriyle neden arkadaşsınız?
senin işin daha zormuş ya :)fotoğrafınızı göremedimö ancak aynı durum benim erkek arkadşımda mevcut.. zayıflıyorum olmuyo kilo alıyorum olmuyo spor giyiniyorum birşey diyo şık oluyorum başka şey diyo... düğüne gidiyoruz güzel görünmemi istyo hazırlanıyorum saçın makyajın çok olmuş diyo sadece fön çekiyorum günlük sanki diyo.. ben onun hakkında bugüne kadar en ufak bir eleştiride bulunmu biri değilim hatta kendini nasıl mutlu hissdiyorsan öyle ol diyorum ama kendisi yaptıklarının farkında değil... artık hiç umursamıyorum emin olun gayet faydalı oldu kendi adıma:)
bende bugunden snra uymayı dsunuyorumsürekli eleştiren, teşekkür etmeyen ve özür dilemeyi bilmeyen insanlara hayatının tüm kapılarını kapatma işlemine "sağlıklı yaşam" denir.
Zaten komplekslı cırkın ınsanlar acılarıyla ınsanlala dalga geçer aynaya bakmadan malesef bitanem alışmalıyız :)benim de var öyle bir arkadaşım kendisi 70 kiloyu zorladığı şu günler de bana kilomu aldın sen dedi geçenler de koptum :) niye koptum çünkü 48 kiloyum ha evet almış olabilirim 46 kilolardan yukarı çıkamadığımdan arada 47,48 olunca bile farkediyodur da öle bir dalga geçiş haliyle söylüyorki gel de gülme keşke alsam kilo daha ne isterim afrikalılar gibi dolanıyorum :) boşver takılma bunlara
Teşekkür ederm guzel annişbence de gayet güzelsin canım. Bunu her bayan dillendiremez ztn.Gül geç sen boşver