kıskanç arkadaş

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
merhabalar kızlar benim bir kız arkadaşım var hayatımda onun kadar menfaatçi,fırsat düşkünü,kıskanç bir kadın görmedim ben troid hastasıyım bu normalde 50ydi kilom hep boyum 163 kilom suan 54 oda elimde olmayan sebeblerden ve ayrıcada ben kilomdan memnunum yani bana sürekli sen troidden snramı kilo aldın troidden sonra yüzümde tüylenme oldu sonrasında lazere basladım tabiki bana sen lazere gidiyorsun madem neden böyle yüzün hala yok kilo aldın yok suranda su var ben hep gülüyor geçiyorum cünkü kız 185 boyunda ve bu aralar asırı kilo aldıki yandaki simitlerinin maşallahı var ama ben asla insanlara senin neden suranda su var buran neden böyle demem o kadar kötü kapli olmadım hiçbir zaman ama bazen gercekten cirkimiyim diyorum yoksa kıskanclıktanmı yapıyor anlamadım fotoğrafım bu sonrasında kaldırıcam

Son düzenleme:
Çirkin değilsin bence çok güzelsin hatta
Sende ona lafları yapıstır bunlar baska sekilde akıllanmayacak yoksa
Gülüp geçersen tepene çıkar

Bendemi gariplik var.hayatimda hic guzelmiyim degilmiyim kompleksine girmedim.duymak istiyorsaniz evet guzelsiniz ama bu komplekslerden siyrilin.
Arkadasiniz da tuhaf cidden.madem rahatsizsiniz gorusmeyin.mecburmusunuz.

Çirkin değilsin bence çok güzelsin hatta
Sende ona lafları yapıstır bunlar baska sekilde akıllanmayacak yoksa
Gülüp geçersen tepene çıkar
gülüp geçiyorum sonrasında anneme yakınıyorum neden ben çirkinmiyim diye annem de sende ona de yanlarına bak diye ya kötü yorum aldıgım gibi direk keyfim kaçıyor

cok guselsin tanisalim mi :)
hehe olur

Cok tatlisin masallah, 54 kiloda super, bende istiyorum
teşekkür ederim kalbinizin güzelliği isterseniz size vereyim kilomdan
Bendemi gariplik var.hayatimda hic guzelmiyim degilmiyim kompleksine girmedim.duymak istiyorsaniz evet guzelsiniz ama bu komplekslerden siyrilin.
Arkadasiniz da tuhaf cidden.madem rahatsizsiniz gorusmeyin.mecburmusunuz.
evet biraz bu konuda kompleksliyim sanırım direk çöküyorum

Arkadaşın yorumlarıyla özgüvenini azalmış canım baksana resim koymuşsun onay ihtiyacı hissetmişsin.
Güzelsin tabiki, seni böylesine yıpratan biriyle arkadaşlığını devam ettirmemelisin.

Arkadaşın yorumlarıyla özgüvenini azalmış canım baksana resim koymuşsun onay ihtiyacı hissetmişsin.
Güzelsin tabiki, seni böylesine yıpratan biriyle arkadaşlığını devam ettirmemelisin.
evet biraz öyle oldu çünkü sürekli konuşunca insanın keyfi açıyor

evet biraz öyle oldu çünkü sürekli konuşunca insanın keyfi açıyor

Yakanı bırakmayan bir arkadaş tipiyse o her ne derse desin sende laflarınla onu boz mesela.
Bu dilden anlıyorsa öyle konuş. Mesela ay kilo aldın diyorsa evet aldım ama herkes kilo almışsın çok yakışmış diyor tek farklı düşünen sensin de veya sana yetişmeme daha çok var de
sinir olmak yerine sende onun tarzında konuş moralini hiç bozma seni etkiledikçe keyiflenmesine izin verme.
Dalgaya al kısacası. Özgüvenini yüksek gördükçe o çatlasın sen moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…