bazen düşünüyorum kötü yorum duyuncaÇirkin miyim diye düşünüyor musunuz gerçekten?
gülüp geçiyorum sonrasında anneme yakınıyorum neden ben çirkinmiyim diye annem de sende ona de yanlarına bak diye ya kötü yorum aldıgım gibi direk keyfim kaçıyorÇirkin değilsin bence çok güzelsin hatta
Sende ona lafları yapıstır bunlar baska sekilde akıllanmayacak yoksa
Gülüp geçersen tepene çıkar
hehe olurcok guselsin tanisalim mi :)
gülüp geçiyorum sonrasında anneme yakınıyorum neden ben çirkinmiyim diye annem de sende ona de yanlarına bak diye ya kötü yorum aldıgım gibi direk keyfim kaçıyor
Egosunu tatmin etmeye çalışıyor bunlar sende izin vermeyeceksin annen haklı
teşekkür ederim kalbinizin güzelliği isterseniz size vereyim kilomdanCok tatlisin masallah, 54 kiloda super, bende istiyorum
evet biraz bu konuda kompleksliyim sanırım direk çöküyorumBendemi gariplik var.hayatimda hic guzelmiyim degilmiyim kompleksine girmedim.duymak istiyorsaniz evet guzelsiniz ama bu komplekslerden siyrilin.
Arkadasiniz da tuhaf cidden.madem rahatsizsiniz gorusmeyin.mecburmusunuz.
onlar sırf canını sıkmak için kusur arayışına girmişler ve bulamayınca da hastalığın yan etkileri ile moralini bozmaya çalışmışlar. Insanlar neden güzeli övmek yerine cekemeyip saldırıyorlar anlamıyorum.bazen düşünüyorum kötü yorum duyunca
Hihi ver ver cok isterim dort kilosunu alirimteşekkür ederim kalbinizin güzelliği isterseniz size vereyim kilomdan
evet biraz bu konuda kompleksliyim sanırım direk çöküyorum
çok tatlısın ya sana feda olsunHihi ver ver cok isterim dort kilosunu alirim
evet biraz öyle oldu çünkü sürekli konuşunca insanın keyfi açıyorArkadaşın yorumlarıyla özgüvenini azalmış canım baksana resim koymuşsun onay ihtiyacı hissetmişsin.
Güzelsin tabiki, seni böylesine yıpratan biriyle arkadaşlığını devam ettirmemelisin.
evet biraz öyle oldu çünkü sürekli konuşunca insanın keyfi açıyor