Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sinsi kankiler çokk teşekkür ederim canım benimHerkesin olur böyle bi sinsi kankisi Fotoğrafa gelince çokta tatlışmışsın.
dostum olamaz zaten ama işte böyle bir kadın görüşmeyi kesicem bu arada teşekkür ederim..Ortada mevcut bir kıskançlık sorunu varsa ve bunu aşamıyorsanız kusura bakmayın ama siz sadece arkadaşsınız. Dost konumunda olmadığınız, katlanmak zorunda olduğunuz ve sıklıkla çevrenizde gördüğünüz kişinin adı arkadaştır. Arkadaşlarında getirileri içinde sıkıntıda mevcuttur. Takılmayın bence, gayet dürüstçede söylüyorum ki hoş, alımlı bir bayansınız.
gibi tabirlerde bulunmuşsunuz, bence arkadaşlığınızı kesin, hem sizin hem onun iyiliği için.menfaatçi,fırsat düşkünü,kıskanç bir kadın
Normal güzelliktesiniz, çirkin değilsiniz. Arkadaşınız da size çirkinsin dememiş ki zaten. Kilo aldığınızı söylemiş e siz de kabul ediyorsunuz, yüzünüzün tüylendiğini söylemiş e siz bunuda kabul ediyorsunuz.
hatta siz onunla ilgili gibi tabirlerde bulunmuşsunuz, bence arkadaşlığınızı kesin, hem sizin hem onun iyiliği için.
lazerle kurtulma asamasındayım 1 sene olcak 2 seansım kaldı yani artık yok sadece tabir kilo alımı değil bana cirkinsin diyemez daha baska yollarla söyler siz hiç arkadasınızın yüzüne direk cirkinsin diyebilirmisiniz? kilo aldın buranda bu var suranda su demesi yeterli ben normal zamanlarda zaten kendimi beğeniyorum sadece bazen olur ya alınıyorum yoksa ondan çokçok güzel olduğumu cevremizdeki herkes söyler ben sadece onun kıskanlıklarından sıkıldım fesatlıgındanda evet bizim eve ya karnı ac olunca ya sigarası bitince geliyor bana patates kızart diyor bunu bana yapmıyor bir arkadasının arabası var ve sürekli kendi işini gördürüyor böyle biri..Normal güzelliktesiniz, çirkin değilsiniz. Arkadaşınız da size çirkinsin dememiş ki zaten. Kilo aldığınızı söylemiş e siz de kabul ediyorsunuz, yüzünüzün tüylendiğini söylemiş e siz bunuda kabul ediyorsunuz.
hatta siz onunla ilgili gibi tabirlerde bulunmuşsunuz, bence arkadaşlığınızı kesin, hem sizin hem onun iyiliği için.
az kaldı canım :)))hahahah o arkadaşı hayatından çıkar benceeeee ben öyle yaptım
aynı dili konusuyoruz. ben normal bir insana bunu diyemezken hasta oldugu için bu tür sorun yasayan insanlara hiç diyemem 24 yasındayım 2 hafta önce troidden ameliyat oldum ve bezlerimi aldırdım daha yasım genç gögüslerim büyüyor agrılarım oluyordu prolaktinim yükseliyordu troidden sırt omuz ağrım yüz tüylenmem bundandı ilaç içiyorum lazerime gidiyorum ayrıca benim erkek arkadaşım benim bu sorunlarımın hepsini bilip yanımda asla sorun etmedi hep yardımcı oldu o kadar iyidir tüylenmemden lazere gittiğimide bunu normal karsılayıp yargılamayanlarında arkadas cevresini hayal etmek zor değil bu arada teşekkür ederim yanımda olduğunuz içinKusura bakmayın haddim olmadan birkaç bir şey söylemek istiyorum. Bir insana değer veriyorsanız, onu seviyorsanız, onun hastalığını, zayıf noktalarını ve mevcut sıkıntılarını yüzüne vurmak yerine (ki karşısındaki bunun farkında zaten onun dile getirmesi olayın boyutunu değiştirmiyor.) ona moral verirsiniz, onu mutlu edecek bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Neden bu sıkıntılı durumları dile getirmek söz konusu olsun ki? başlığı açan hanımefendinin arkadaşında bir anormallik mevcut. Bununda halk arasında adı kıskançlık, çekememezlik.
Kusura bakmayın haddim olmadan birkaç bir şey söylemek istiyorum. Bir insana değer veriyorsanız, onu seviyorsanız, onun hastalığını, zayıf noktalarını ve mevcut sıkıntılarını yüzüne vurmak yerine (ki karşısındaki bunun farkında zaten onun dile getirmesi olayın boyutunu değiştirmiyor.) ona moral verirsiniz, onu mutlu edecek bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Neden bu sıkıntılı durumları dile getirmek söz konusu olsun ki? başlığı açan hanımefendinin arkadaşında bir anormallik mevcut. Bununda halk arasında adı kıskançlık, çekememezlik.
lazerle kurtulma asamasındayım 1 sene olcak 2 seansım kaldı yani artık yok sadece tabir kilo alımı değil bana cirkinsin diyemez daha baska yollarla söyler siz hiç arkadasınızın yüzüne direk cirkinsin diyebilirmisiniz? kilo aldın buranda bu var suranda su demesi yeterli ben normal zamanlarda zaten kendimi beğeniyorum sadece bazen olur ya alınıyorum yoksa ondan çokçok güzel olduğumu cevremizdeki herkes söyler ben sadece onun kıskanlıklarından sıkıldım fesatlıgındanda evet bizim eve ya karnı ac olunca ya sigarası bitince geliyor bana patates kızart diyor bunu bana yapmıyor bir arkadasının arabası var ve sürekli kendi işini gördürüyor böyle biri..
az kaldı canım :)))
ben kendimi asla dışarda övmem normal hayatta asla yapmam bunu karsımdaki insana ben cok güzelim suram böyle demem amaç neki ayrıca buraya fotoğraf koydum çünkü tekrar diyorum bi baskasının konusunda fotoğraf istemişlerdi ondan koydumAçıkcası benim aklıma şöyle bişey de geldi, acaba siz kendinizi çok mu övüyorsunuz onun yanında da o böyle şeylerle sizin kendinize olan farkındalığınızı artırmaya çalışıyor. Buraya resim koymanızdan sanırım benim aklıma bu geldi hani övülmek için resim koyduğunuzu düşündüm, hani " bakın ben böyleyim bana bunu nasıl söyler" için gibi olmuş foto koymanız. Hem ondan çok güzel olduğunuzu çevrenizdeki herkes söylüyormuş, neden böyle bir kıyaslama yapılması moduna sokuyorsunuz kendinizi. İnsanlara bunu mu soruyorsunuz. Dediğim gibi belkide sizin kendinizi çok beğendiğinizi düşünüp hani bi özgüveninizi kırma noktasında böyle şeyle söylüyordur. Bir garip durum var ortada, birbirinize hal ve tavırlarınız böyleyken arkadaşlığınızı kesmeniz çok mantıklı.
anladım aklıma bu geldiği için ihtimali bunun üzerine kurdum, demekki öyle değilmiş, sevgiler..ben kendimi asla dışarda övmem normal hayatta asla yapmam bunu karsımdaki insana ben cok güzelim suram böyle demem amaç neki ayrıca buraya fotoğraf koydum çünkü tekrar diyorum bi baskasının konusunda fotoğraf istemişlerdi ondan koydum
arada ister istemez neden bu kadar eleştiriyor diyorum kafam pek çalışmadıgı için onun gibi:))) teşekkürler prensesArkadaşının söyledikleriyle özgüvenin azalmış belli
Ama boşver insan kendini güzel hissetmeli ve güzelsin de
Kimsenin sen güzelsin laflarına ihtiyacin yok
Tabi insanın arada bi böyle iltifat duyup da egosunun hoşlanmasi hoşuna gider fakat
Gayet güzel bi kızsin ve kendi değerini bil
Ne özgüvenini ne karakterini ne başka bir şeyini başkalarının düşüncelerine göre değiştirme yenileme..
Guzellik
Erkek olsam alırdım bakk kaçırırdım seni emin oldum artık sen güzelsin de arkadaşın fazla fesat. Yanında tutma öyle insanları koy mesafeni bence. Kadın kadına güzelsin diyebilmeli bence ya, güzel dememek için 40 kusur aramaya çalışmak eziklik başka bişey değil vallaal beni al
aynen öyle bende bunu diyebilen kadınları çok seviyorum kıskançlığı tek erkek arkadasımı çok sevdiğim için yasıyorum baska arkadasmış kadınlarmış kıskanmam tutmuycam sut ve gol olcakErkek olsam alırdım bakk kaçırırdım seni emin oldum artık sen güzelsin de arkadaşın fazla fesat. Yanında tutma öyle insanları koy mesafeni bence. Kadın kadına güzelsin diyebilmeli bence ya