- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
merhabalar kızlar benim bir kız arkadaşım var hayatımda onun kadar menfaatçi,fırsat düşkünü,kıskanç bir kadın görmedim ben troid hastasıyım bu normalde 50ydi kilom hep boyum 163 kilom suan 54 oda elimde olmayan sebeblerden ve ayrıcada ben kilomdan memnunum yani bana sürekli sen troidden snramı kilo aldın troidden sonra yüzümde tüylenme oldu sonrasında lazere basladım tabiki bana sen lazere gidiyorsun madem neden böyle yüzün hala yok kilo aldın yok suranda su var ben hep gülüyor geçiyorum cünkü kız 185 boyunda ve bu aralar asırı kilo aldıki yandaki simitlerinin maşallahı var ama ben asla insanlara senin neden suranda su var buran neden böyle demem o kadar kötü kapli olmadım hiçbir zaman ama bazen gercekten cirkimiyim diyorum yoksa kıskanclıktanmı yapıyor anlamadım fotoğrafım bu sonrasında kaldırıcam
derdimi anlayan biri daha şükür ya evet ben çok güzel bir birlikteliğim var mesela sürekli sadece güzellik yönünden değilki sürekli bir eleştiri ve bende aynı senin gibi kırmamak için sus bide hassasım ben alınırım yani susuyorum içime atıyorum ya ben onu zamanında evden kovdum hani o kadar damarıma basıyor ama kaç sene öncesinde tabi şimdi dedim artık uğraşma allaha havale ettim ama bidaha bozarsa bende bozup yol vericemarkadaşın seni kıskanıyor canım :) benim başıma benzerleri o kadar çok geldi ki. tek kişiden değil ama bir tanesi yakın arkadaşımdı. sadece güzellik konusu değil, dediğin gibi kilo, ev bark, iş her konuda rahatsız etmeye bayılan bir arkadaşım vardı. ben bu arada hayatımdan gayet memnun çok şükür. ama nedense başkaları derdine düşüyorçünkü bu tür insanların niyeti seni kıskanıp, sana rahatsızlık vermek, kendini kötü hissetmeni sağlamak hep alttan aldım, hiç laf sokmadım o kadar çok eleştirilecek yönü vardı ki. ama neden rahatsız edeyim arkadaş dediğin kişiye bu yapılmaz, hiç kimseye yapılmaz. en sonunda ne yaptım: hayatımdan çıkarttım, üzüldüm ama samimi değilse istemiyorum ben böyle arkadaş etrafımda bu tür insanları görmek istemiyorum. 1 kere gördüğümde bu tür şeyler bir daha görüşmüyorum mecbur değilsem. uzak olsun kıskanç, fesat insanlar, hiç çekemiyorum onları. ama şu var fesatlıklarından çatır çatır çatlayıp kuruyacaklar yakında acıyorum onlara
bu arada çok hoşsun merak etme çirkin değilsin
ahahahah çok tatlısın ama benim başım bağlıKız ben seni abimle tanıştırıyım ne iş yapıyorsun
derdimi anlayan biri daha şükür ya evet ben çok güzel bir birlikteliğim var mesela sürekli sadece güzellik yönünden değilki sürekli bir eleştiri ve bende aynı senin gibi kırmamak için sus bide hassasım ben alınırım yani susuyorum içime atıyorum ya ben onu zamanında evden kovdum hani o kadar damarıma basıyor ama kaç sene öncesinde tabi şimdi dedim artık uğraşma allaha havale ettim ama bidaha bozarsa bende bozup yol vericem
ahahahah çok tatlısın ama benim başım bağlı
Ahh bi anlasa teşekkür ederimAllah herkese mütavazilik iç güzelliği versin.dış güzellik zorlarsan makyaj ile de oluyor ha o da olmadı estetik var.ama görgü kibarlık mütevazilik hoşgörü iyi niyet bunlar ne estetik ne makyaj.
O yüzden arkadaşınıza selam söyleyin.gereksiz işler ile yormasın kendini.
Hayat kısaaaa.
canım ya çok sağol fotoğrafa bakınca kıskanılacak bir durum görmedin ama yakındığım arkadaşım kadar çirkinleştin işte tamda böyle insanlardan bahsediyorum güzel olsam ne çirkin olsam ne bunu dan diye yüze söyleyenler mütevazi olmuyor pek yinede teşekkür ederimKıskanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum fotoğrafa bakınca. Büyük ihtimal başka sorunları var arkadaşınızın.
iyi yaparsın canım, seni yıpratmasına izin verme. benim arkadaşlığım 10 yıllıktı biliyor musunama sonradan benim hayatım daha farklı oldu, okul, iş evlilik, bunların hepsini kıskandığını o kadar belli ediyordu ki. beni üzmek istiyordu gerçekten. ben sustum hep. sonra anneme ve ablama açtım konuyu. ben de mi suç var diye. onlar dedi ki sen bi gözden geçir bu işi. hep aramı açmaya çalıştım ama kıyamadım. sonra bir gün artık peeesss dedim. bu kadar da olmaz deyip, kibarca güle güle sana tatlım dedim. bitiş o bitiş. sokmuyorum artık böyle tipleri hayatıma. Allah iyi dostlar çıkarsın karşımıza. herkesi de mutlu etsin. fesatlar da çatır çatır çatlasın
gaza getirme yaMakyajsız ve filtresiz foto koyda anlayalım. Böyle dümdük koy fotoyu uygulama efektleri falan kullanmadan o zaman fikrimi söylicem ben
çokçok güzel olduğumu düşünmüyorum ayrıcada zevkler ve renkler tartışılmaz ama bunu kibarca söylemek varÇok güzelsiniz, harikasınız arkadaşınız çok kıskanç dememi mi bekliyordunuz? Konu açmışsınız, kıskanılacak kadar dikkat çekici olduğunuzu düşünmediğim için böyle bir durum olacağını sanmadığımı söyledim. Kıskanılacak kadar olmadığınızı düşünmem çirkin olduğunuzu düşündüğüm anlamına mı geliyor? Çirkin dediğimi hatırlamıyorum çünkü. Bence sizin özgüveniniz her şeye yeter arkadaşınızı pek taktığınızı düşünmüyorum. İçiniz rahatlayacaksa söyleyeyim bari, aşırı dikkat çekici,duru bir güzelliğiniz var ve bence arkadaşınız çok kıskanç...
seni seviyommmCanım moralinin daha cok bozulmasini istemiyosan kaldir fotoyu bence burda arkadaşını aratirlar sana
Bu arada gercekten guzelsin guzel guzel cok guzel :))) :)))
Güzelsin güzel şaka yapıyorum, ağzın burnun maşallah muntazam photoshopla ağız burun kolajı yapacak halin yok. Ama işteee koca koca gözeneklerin varsa bilemiycemmgaza getirme ya
Makyajsız ve filtresiz foto koyda anlayalım. Böyle dümdük koy fotoyu uygulama efektleri falan kullanmadan o zaman fikrimi söylicem ben
süremi var yok düzenlemeden silemezmiyimKaldırma süren dolmadan az önceki yorumdaki fotoları kaldır bence canım çünkü on dk sonra kaldıramazsın albüm yap öyle paylaş bence.
konuyu açtığın ilk mesajı silersin de ondan sonrakiler silinmiyor canımsüremi var yok düzenlemeden silemezmiyim
cabuk hemen 1 dk kalmışAA bilmiyordum kaldırayım hemen teşekkür ederimm