kıskanç arkadaş

arkadaşın seni kıskanıyor canım :) benim başıma benzerleri o kadar çok geldi ki. tek kişiden değil ama bir tanesi yakın arkadaşımdı. sadece güzellik konusu değil, dediğin gibi kilo, ev bark, iş her konuda rahatsız etmeye bayılan bir arkadaşım vardı. ben bu arada hayatımdan gayet memnun çok şükür. ama nedense başkaları derdine düşüyor çünkü bu tür insanların niyeti seni kıskanıp, sana rahatsızlık vermek, kendini kötü hissetmeni sağlamak hep alttan aldım, hiç laf sokmadım o kadar çok eleştirilecek yönü vardı ki. ama neden rahatsız edeyim arkadaş dediğin kişiye bu yapılmaz, hiç kimseye yapılmaz. en sonunda ne yaptım: hayatımdan çıkarttım, üzüldüm ama samimi değilse istemiyorum ben böyle arkadaş etrafımda bu tür insanları görmek istemiyorum. 1 kere gördüğümde bu tür şeyler bir daha görüşmüyorum mecbur değilsem. uzak olsun kıskanç, fesat insanlar, hiç çekemiyorum onları. ama şu var fesatlıklarından çatır çatır çatlayıp kuruyacaklar yakında acıyorum onlara

bu arada çok hoşsun merak etme çirkin değilsin

derdimi anlayan biri daha şükür ya evet ben çok güzel bir birlikteliğim var mesela sürekli sadece güzellik yönünden değilki sürekli bir eleştiri ve bende aynı senin gibi kırmamak için sus bide hassasım ben alınırım yani susuyorum içime atıyorum ya ben onu zamanında evden kovdum hani o kadar damarıma basıyor ama kaç sene öncesinde tabi şimdi dedim artık uğraşma allaha havale ettim ama bidaha bozarsa bende bozup yol vericem
Kız ben seni abimle tanıştırıyım ne iş yapıyorsun
ahahahah çok tatlısın ama benim başım bağlı

Allah herkese mütavazilik iç güzelliği versin.dış güzellik zorlarsan makyaj ile de oluyor ha o da olmadı estetik var.ama görgü kibarlık mütevazilik hoşgörü iyi niyet bunlar ne estetik ne makyaj.
O yüzden arkadaşınıza selam söyleyin.gereksiz işler ile yormasın kendini.
Hayat kısaaaa.

Kıskanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum fotoğrafa bakınca. Büyük ihtimal başka sorunları var arkadaşınızın.

iyi yaparsın canım, seni yıpratmasına izin verme. benim arkadaşlığım 10 yıllıktı biliyor musun ama sonradan benim hayatım daha farklı oldu, okul, iş evlilik, bunların hepsini kıskandığını o kadar belli ediyordu ki. beni üzmek istiyordu gerçekten. ben sustum hep. sonra anneme ve ablama açtım konuyu. ben de mi suç var diye. onlar dedi ki sen bi gözden geçir bu işi. hep aramı açmaya çalıştım ama kıyamadım. sonra bir gün artık peeesss dedim. bu kadar da olmaz deyip, kibarca güle güle sana tatlım dedim. bitiş o bitiş. sokmuyorum artık böyle tipleri hayatıma. Allah iyi dostlar çıkarsın karşımıza. herkesi de mutlu etsin. fesatlar da çatır çatır çatlasın

Ahh bi anlasa teşekkür ederim
Kıskanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum fotoğrafa bakınca. Büyük ihtimal başka sorunları var arkadaşınızın.
canım ya çok sağol fotoğrafa bakınca kıskanılacak bir durum görmedin ama yakındığım arkadaşım kadar çirkinleştin işte tamda böyle insanlardan bahsediyorum güzel olsam ne çirkin olsam ne bunu dan diye yüze söyleyenler mütevazi olmuyor pek yinede teşekkür ederim

ah o fesatlar çatlasa biz ne rahatlıycaz ama onlara bişey olmuyor güzellik

Çok güzelsiniz, harikasınız arkadaşınız çok kıskanç dememi mi bekliyordunuz? Konu açmışsınız, kıskanılacak kadar dikkat çekici olduğunuzu düşünmediğim için böyle bir durum olacağını sanmadığımı söyledim. Kıskanılacak kadar olmadığınızı düşünmem çirkin olduğunuzu düşündüğüm anlamına mı geliyor? Çirkin dediğimi hatırlamıyorum çünkü. Bence sizin özgüveniniz her şeye yeter arkadaşınızı pek taktığınızı düşünmüyorum. İçiniz rahatlayacaksa söyleyeyim bari, aşırı dikkat çekici,duru bir güzelliğiniz var ve bence arkadaşınız çok kıskanç...

Canım moralinin daha cok bozulmasini istemiyosan kaldir fotoyu bence burda arkadaşını aratirlar sana
Bu arada gercekten guzelsin guzel guzel cok guzel :))) :)))

Makyajsız ve filtresiz foto koyda anlayalım. Böyle dümdük koy fotoyu uygulama efektleri falan kullanmadan o zaman fikrimi söylicem ben
gaza getirme ya
çokçok güzel olduğumu düşünmüyorum ayrıcada zevkler ve renkler tartışılmaz ama bunu kibarca söylemek varuzatmayalım neyse
Canım moralinin daha cok bozulmasini istemiyosan kaldir fotoyu bence burda arkadaşını aratirlar sana
Bu arada gercekten guzelsin guzel guzel cok guzel :))) :)))
seni seviyommm birazdan kaldırıcam

Kaldırma süren dolmadan az önceki yorumdaki fotoları kaldır bence canım çünkü on dk sonra kaldıramazsın albüm yap öyle paylaş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…