kıskanç arkadaş

dediğim gibi bir baska bayandan fotoğraf istemişlerdi ona istinaden koydum bu arada teşekkür ederim

konudaki fotoğrafımı kaldırdım yorumdaki fotoğrafımı nasıl kaldırabilirim suan cevrim içi yöneticiye nerden bakabilirim

Canım sen gayet güzel alımlı bir kızsın hiç takma kafana böyle kıskanç tipler her yerde var gül geç o kompleksli arkadaşına

Yaaa ben görmedim ama senii :) of merak ettim simdi herkes güzel seyler söylemiş...Fazla yorum çok kıskanclıktır diye dusunuyorum canım ben o yuzden takma o arkadasını

Canim yuzun cok duru, cok guzelsin herkesin dedigi gibi.
Maasllah diyelim nazar degmesin..
Ama bi yolunu bulda kaldir sen o resimleri yinede.

kaldırdığın resmi de diğer resimleri de gördüm. objektif olarak yorum yapıyorum. normal güzellikte bir kızsın. bana abartılı bir güzelliğin varmış gibi gelmedi doğruyu söylüyorum. hoş kızsın ama yolda çıksak bir sürü görebileceğimiz bir hoşluk. bu benim düşüncem. sen de zaten dünya güzeli değilim demişsin.

arkadaşına gelecek olursak seni kıskanıyordur çünkü kıskanması için dünya güzeli olmana gerek yok. bazıları her şeyi kıskanırlar. bence arkadaşlığını bitir. çünkü o kadar psikolojini bozmuş ki burada konu açmışsın. güzellik görecelidir illa çirkin bulan da çıkar yani bu kadar takma derim.

Güzel olduğunu gelip burda konu açarak söyletip kendince tatmin oluyor. Kıskanılacak kadar güzel değilsiniz diyenlere de negatif cevaplar veriyor. He canım he çok güzelsin, Best Model of KK sın hatta
seni bilmem ama kadınların geneli hayatlarının belli dönemlerinde ilgi ve sevgi beklerler. bu durumdayken insanlar kırıcı bir şey söylediklerinde daha alıngan olurlar, çevresindekiler yetmez, başka insanlardan da takdir isterler. zaten besr model ın amacı da budur. güzelliği tasdik ettirmek...

Canim yuzun cok duru, cok guzelsin herkesin dedigi gibi.
Maasllah diyelim nazar degmesin..
Ama bi yolunu bulda kaldir sen o resimleri yinede.
sağol canım benim aynen ama suan yetkili yok yazdım ama
genelde beğenilirim dedğim gibi amaa arada beğenmeyenlerde cıkıyor zevk meselesi zaten abartılı güzelliğimiz var demedim tekrar acıklıyorum lütfen yorum okuyun cünkü defalarca aynı yorumu yazdım

boşver canım o dalgasını geçsin

görüşmeyi kesin böyle bir insanla
benimde bu tarz bi arkadaşım vardı her konuda moral bozucu
kendisini hep öven , ama bende kusurlar bulan sürekli bunların üzerinde konuşan
görüşmeyi kestim 3 yıllık arkadaştık 3 yılın sonunda kestim
uzaklaştırdım onu yanımdan
çok pişmanım daha önce kesmediğim için

bence önce sen yorumları okumalısın. ilk paragrafın son cümlesinde bunu yazmışım;

"sen de zaten dünya güzeli değilim demişsin."

yani o dediklerini okudum merak etme. ben kendi düşüncemi söyledim. herkes tarafından beğeniliyorsan burada konu açman da ayrı ilginç tabi ama anlık psikoloji sanırım.

Bu mesajınız çok ilginç.

Fotoğraf koymuşsunuz ki yorum yazsınlar diye. Herkesin güzel yazmasını bekliyorsanız beni biraz pohpohlayın yazmalıydınız.

Ki çirkinleşen kimse yok bu alıntınızda. Kıskanılacak bir durum göremedim yazılmış sadece, neresi çirkin bunun?

Eğer dış görüntünüzle ilgili bu kadar alıngansanız arkadaşlarınız dalga geçmek için bulaşıyor olabilir.

güzel olsam ne çirkin olsam ne

Madem fark etmiyor, fotoğraf koyma amacınız neydi? Bir de kendileriyle ilgili her eleştiriye ''fesat'' diyen insanlar çok komik görünüyor.

evet canım bende en yakın zamanda kesmeyi düşünüyorum
yok sadece ben yazış tavrına takıldım sokakta gördüklerimizden flan demeniz hani iyimi kötümü anlayamadım
bu yorumu yazdığım kişi yoruma cevap verdi ekstra olarak polemik yaratıp avukatlık yapmanıza gerek yok herkes kendini savunabilir :)

Güzelsin ona şüphe yok.
Ama sürekli bunu vurgulaman, tavrın öyle değişik ki antipati duydum buradan bile
Tabi seni tanımıyorum bu ilk izlenim sadece

Eğer gerçek hayatta da böyle davranıyorsan o arkadaşının yanında o da gıcıklanmış olabilir.

Mesela şunu söylemen bile çok ilginç

"Herkes benim ondan kat kat güzel olduğumu söyler."

İnsanlar neden böyle bir şeye gerek duyuyor ya da sen neden bunu belirtme gereği duyuyorsun, burada mesele kimin daha güzel olduğu değil (en azından sen öyle diyorsun). Arkadaşının kıskançlık yapmasıydı, değil mi...

Şimdi kendi en yakın dostuma bakıyorum, biri bizi böyle karşılaştırsa "işin mi yok" derim ama sen bunu gururlanarak söylüyorsun. Garip

dışarda kendimi öven bir tip değilim ve o beni arkadaş ortamında sürekli yerdiği için insanlar beni savunmaya geçiyor ve fıttırıyor ayrıcada iyi yorum güzel hoşta bazıları gerçekten çok acımasızca hatta br üye üstüne dalga geçer gibi best of güzelisin flan dedi böyle şeylere cevap vermesem içimde kalırdı ayrıcada teşekkür ederim ilk izlenim olmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…