yorumdakini kaldıramıyorum diğerni kaldırcamda süresi dolmuş kalkmıyorAma fotolarıni kaldır canım görsellere düşüyor cunku
dediğim gibi bir baska bayandan fotoğraf istemişlerdi ona istinaden koydum bu arada teşekkür ederimgayet hoş bir kadınsınız. ama buraya fotoğraf koyup kanıtlamanıza gerek yok ki. çok çirkin,şişman da olsanız arkadaşınız dediğiniz biri bunları söylemekte haklı olmaz.
fiziğe yapılan eleştiri çok zavallıca. ama en önemsizi bence. haliyle boşverin,önemsemeyin.bazıları can sıkmayı hobi edinir.
Yaaa ben görmedim ama senii :) of merak ettim simdi herkes güzel seyler söylemiş...Fazla yorum çok kıskanclıktır diye dusunuyorum canım ben o yuzden takma o arkadasını
merhabalar kızlar benim bir kız arkadaşım var hayatımda onun kadar menfaatçi,fırsat düşkünü,kıskanç bir kadın görmedim ben troid hastasıyım bu normalde 50ydi kilom hep boyum 163 kilom suan 54 oda elimde olmayan sebeblerden ve ayrıcada ben kilomdan memnunum yani bana sürekli sen troidden snramı kilo aldın troidden sonra yüzümde tüylenme oldu sonrasında lazere basladım tabiki bana sen lazere gidiyorsun madem neden böyle yüzün hala yok kilo aldın yok suranda su var ben hep gülüyor geçiyorum cünkü kız 185 boyunda ve bu aralar asırı kilo aldıki yandaki simitlerinin maşallahı var ama ben asla insanlara senin neden suranda su var buran neden böyle demem o kadar kötü kapli olmadım hiçbir zaman ama bazen gercekten cirkimiyim diyorum yoksa kıskanclıktanmı yapıyor anlamadım fotoğrafım bu sonrasında kaldırıcam
seni bilmem ama kadınların geneli hayatlarının belli dönemlerinde ilgi ve sevgi beklerler. bu durumdayken insanlar kırıcı bir şey söylediklerinde daha alıngan olurlar, çevresindekiler yetmez, başka insanlardan da takdir isterler. zaten besr model ın amacı da budur. güzelliği tasdik ettirmek...Güzel olduğunu gelip burda konu açarak söyletip kendince tatmin oluyor. Kıskanılacak kadar güzel değilsiniz diyenlere de negatif cevaplar veriyor. He canım he çok güzelsin, Best Model of KK sın hatta
sağol canım benim aynen ama suan yetkili yok yazdım amaCanim yuzun cok duru, cok guzelsin herkesin dedigi gibi.
Maasllah diyelim nazar degmesin..
Ama bi yolunu bulda kaldir sen o resimleri yinede.
genelde beğenilirim dedğim gibi amaa arada beğenmeyenlerde cıkıyor zevk meselesikaldırdığın resmi de diğer resimleri de gördüm. objektif olarak yorum yapıyorum. normal güzellikte bir kızsın. bana abartılı bir güzelliğin varmış gibi gelmedi doğruyu söylüyorum. hoş kızsın ama yolda çıksak bir sürü görebileceğimiz bir hoşluk. bu benim düşüncem. sen de zaten dünya güzeli değilim demişsin.
arkadaşına gelecek olursak seni kıskanıyordur çünkü kıskanması için dünya güzeli olmana gerek yok. bazıları her şeyi kıskanırlar. bence arkadaşlığını bitir. çünkü o kadar psikolojini bozmuş ki burada konu açmışsın. güzellik görecelidir illa çirkin bulan da çıkar yani bu kadar takma derim.
boşver canım o dalgasını geçsinseni bilmem ama kadınların geneli hayatlarının belli dönemlerinde ilgi ve sevgi beklerler. bu durumdayken insanlar kırıcı bir şey söylediklerinde daha alıngan olurlar, çevresindekiler yetmez, başka insanlardan da takdir isterler. zaten besr model ın amacı da budur. güzelliği tasdik ettirmek...
ben göremedim bir daha paylaş erkan özerman gibi miss turkey jürisindenim ben
sağol canım benim aynen ama suan yetkili yok yazdım ama
genelde beğenilirim dedğim gibi amaa arada beğenmeyenlerde cıkıyor zevk meselesizaten abartılı güzelliğimiz var demedim tekrar acıklıyorum lütfen yorum okuyun cünkü defalarca aynı yorumu yazdım
Ahh bi anlasa teşekkür ederim
canım ya çok sağol fotoğrafa bakınca kıskanılacak bir durum görmedin ama yakındığım arkadaşım kadar çirkinleştin işte tamda böyle insanlardan bahsediyorum güzel olsam ne çirkin olsam ne bunu dan diye yüze söyleyenler mütevazi olmuyor pek yinede teşekkür ederim
ah o fesatlar çatlasa biz ne rahatlıycaz ama onlara bişey olmuyor güzellik
evet canım bende en yakın zamanda kesmeyi düşünüyorumgörüşmeyi kesin böyle bir insanla
benimde bu tarz bi arkadaşım vardı her konuda moral bozucu
kendisini hep öven , ama bende kusurlar bulan sürekli bunların üzerinde konuşan
görüşmeyi kestim 3 yıllık arkadaştık 3 yılın sonunda kestim
uzaklaştırdım onu yanımdan
çok pişmanım daha önce kesmediğim için
yok sadece ben yazış tavrına takıldım sokakta gördüklerimizden flan demeniz hani iyimi kötümü anlayamadımbence önce sen yorumları okumalısın. ilk paragrafın son cümlesinde bunu yazmışım;
"sen de zaten dünya güzeli değilim demişsin."
yani o dediklerini okudum merak etme. ben kendi düşüncemi söyledim. herkes tarafından beğeniliyorsan burada konu açman da ayrı ilginç tabi ama anlık psikoloji sanırım.
bu yorumu yazdığım kişi yoruma cevap verdi ekstra olarak polemik yaratıp avukatlık yapmanıza gerek yok herkes kendini savunabilir :)Bu mesajınız çok ilginç.
Fotoğraf koymuşsunuz ki yorum yazsınlar diye. Herkesin güzel yazmasını bekliyorsanız beni biraz pohpohlayın yazmalıydınız.
Ki çirkinleşen kimse yok bu alıntınızda. Kıskanılacak bir durum göremedim yazılmış sadece, neresi çirkin bunun?
Eğer dış görüntünüzle ilgili bu kadar alıngansanız arkadaşlarınız dalga geçmek için bulaşıyor olabilir.
güzel olsam ne çirkin olsam ne
Madem fark etmiyor, fotoğraf koyma amacınız neydi? Bir de kendileriyle ilgili her eleştiriye ''fesat'' diyen insanlar çok komik görünüyor.
dışarda kendimi öven bir tip değilim ve o beni arkadaş ortamında sürekli yerdiği için insanlar beni savunmaya geçiyor ve fıttırıyor ayrıcada iyi yorum güzel hoşta bazıları gerçekten çok acımasızca hatta br üye üstüne dalga geçer gibi best of güzelisin flan dedi böyle şeylere cevap vermesem içimde kalırdı ayrıcada teşekkür ederim ilk izlenim olmalı:)Güzelsin ona şüphe yok.
Ama sürekli bunu vurgulaman, tavrın öyle değişik ki antipati duydum buradan bile
Tabi seni tanımıyorum bu ilk izlenim sadece
Eğer gerçek hayatta da böyle davranıyorsan o arkadaşının yanında o da gıcıklanmış olabilir.
Mesela şunu söylemen bile çok ilginç
"Herkes benim ondan kat kat güzel olduğumu söyler."
İnsanlar neden böyle bir şeye gerek duyuyor ya da sen neden bunu belirtme gereği duyuyorsun, burada mesele kimin daha güzel olduğu değil (en azından sen öyle diyorsun). Arkadaşının kıskançlık yapmasıydı, değil mi...
Şimdi kendi en yakın dostuma bakıyorum, biri bizi böyle karşılaştırsa "işin mi yok" derim ama sen bunu gururlanarak söylüyorsun. Garip